Vanesska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2079
25.6.08 07:59

Vanessko, drz se holcicko!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
25.6.08 08:05

Přes slzy nevidím !!!!
Vanessko držse, zlatíčko zvládneš to!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
25.6.08 08:21

Ahoj.

Pokud mohu přidat troškou do mlýna…

Vanesska to určitě zvládne, je to šikovná holčička…

Moje kamarádka porodila chlapečka na 26+0tt, vážil 710gr. a byl to malý drobeček. Všechno zvládl, jen si poležel na neonatologii 3měsíce.
Je z něho nyní 4letý klučina, naprosto v pořádku!
Druhá kamarádka porodila holčinku na Mácháči na pláži, jen tak, bez pomoci. Vážila 800gr, na 27+0tt.
Nyní je z ní tříletá slečna a je také naprosto v pořádku..

No a já před 4lety porodila synka, vážil sice 2130gr.,na 34+3tt ale měl obrovské problémy s dýcháním, časté zástavy dechu, přidala se i celková sepse! Bral hromady antibiotik, byl 11dní na umělé plicní ventilaci, vypadalo to,že nepřežije. Navíc měl nález na mozku, protože byl nějaký čas bez kyslíku,než ho ze mě dostali císařem..
Všechno zvládl, i když to nebylo růžové a jeho stav se měnil každou hodinou. A doktoři moc šancí nedávali!
Nyní je z Filípka čtyřletý klučina, který vydá za 5dětí.. :wink: Je v pořádku, žádné následky a to to vypadalo tak děsivě!

Nebojte se, ono to bude chvíli trvat,než se z toho Vanesska dostane,ale zvládne to, MUSÍ!!!!

Přeji moře sil, štěstí a lásky a zdravím celou vaši rodinu! Vím,jak se cítíte,ale musíte berušce věřit.
Já stála u Filípka každý den, povídala jsem si s ním přes inkubátor a posílala mu hodně síly a lásky. Hlavně jsem před ním nebrečela, abych mu tu sílu do života neubírala.. A zvládl to..

VAŠE VANESSKA TO TAKÉ ZVLÁDNE!!!

• Citovat
  • Upravit
2766
25.6.08 08:24

Vanessce a celé rodině držíme všichni palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
25.6.08 08:31

Ahoj děvčátka,
tak Markétka psala další SMS:

Dobré ráno, tak u nás se za celou noc nic nezměnilo, Vanesska se stále vypořádává s infekcí. Uvidíme, jak bude probíhat dnešek.
Díky za Vaší podporu!

Markétko držte se

Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.6.08 08:36

Dobré ráno.
Jsem ráda za dobrou ranní zprávu o princezničce.
Vaneska je bojovnice, určitě bude v pořádku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
25.6.08 08:36

Vanessko bojuj, máš super rodinu a za tu námahu to stojí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
25.6.08 08:40

dobré ránko
babičce aničce děkujeme moc za informace :) je dobře že se podařilo vanessku stabilizovat, atb snad zaberou a bude líp :) infekce to tělíčko vyčerpává, možná proto ty zástavy dechu

moje naty se narodila v 28tt s váhou 960g, po porodu jí váha spadla na 820g, problémůp celá kopa, 3 prodělané infekce, potíže s tlakem a trávením… bylo to jako na houpačce, dobré a špatné zprávy. ¨když se vykřesala z nejhoršího tak nám řekli že je možné že nikdy nebude chodit. zabojovali jsme cvičením, dnes tu řádí na dece a pokouší se lézt po čtyřech, podle dr by neměla mít žádné následky a odpovídá vývojem korigovanému věku

venssce držíme palečky, asi ví proč tolik spěchala na svět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
25.6.08 08:41

Bojujte zvladnete to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moc držime pesticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
25.6.08 08:46

Dobré ránko, milá babičko našim kamarádům se narodil chlapeček 25+4tt.Vážil 710g sice prodělal pár operací i srdíčka,ale zachvilku mu půjdem přát již na druhé narozeniny.Bylo to pro ně moooc dlouhý půl rok stále chodí na kontroly,ale je v pořádku a zdraví tuk,tuk.
Vanesska to také zvládne nebojte!Moc držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
25.6.08 08:51

Vanessko, Markýsku, Jirkové, moc držím palečky ať je všechno v pořádku !!!
Určitě bude. Sama jsem se narodila ve 30tt, měla něco málo přes kilo… Dnes mám skoro dva metry a těch kil :oops: Věda je už mnohem dál než před 30ti lety, takže Vanesska to určitě zvládne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
25.6.08 08:57

Vanessko,zvládneš to,myslíme na tebe a celé rodině posíláme hodně sil!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
25.6.08 09:03

Relativně dobré zprávy při dnešku ....... tak ať je dnešní den i nadále apoň dobrý!!!

Celá rodino od Markétky..... děkujeme, že nám dáváte vědět, jak Vanesska bojuje, moc vám všem, hlavně té malé princezně fandíme!
Markétko , myslíme na Tebe, buď silná!

Vanessko, zvládneš to!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
25.6.08 09:07

Krasne ranko vsem! :D

Celou noc jsem kontrolovala mobil, jestli nejsou nejake nove zpravicky. A kdyz pak rano prisla SMS, ze se v noci nic nezmenilo, dost se mi ulevilo.
V tuhle chvili je skvela zprava a verime, ze ted uz bude jen lip a lip!

Cele rodince posilame moc a moc sily!!!
Vanesska to urcite zvladne, kdyz ma takovou podporu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
25.6.08 09:18

Dobré ráno
to jsem já Markéta přijel za mnou můj brácha měl u sebe notebook,tak jsem si ho na chvíli půjčila.
Maminky,těhulky,snažilky já nemám slov,ale vážně ne..Když jsem se včera dozvěděla,že má Vanesska svoji diskuzi,tak mi ukápla až slzička jelikož jsem zrovna seděla u ní a řikala jsem ji,že na ní tady myslí tolik lidí a že to prostě nemůže vzdát..
Jinak přes noc se stabilizovala a s infekcí zdárně bojuje,ale to už asi víte..
Děkuju vám za vaše příběhy,zkušenosti drží nás to nad vodou když víme,že to může být šťastný konec…
Zatím je to jako na houpačce,ale to vám povídat nemusím..někdy mám pocit,že nemám šanci to zvládnout a nejradši bych se chtěla probudit do toho rána kdy jsem byla ještě těhulka.
Ale jestli je to další životní zkouška,ve které máme obstát,tak tu sílu máme a budeme se to všechno snažit dávat Vanessce,protože tenhle nejdůležitější boj je na ní..
Dneska v noci když jsme s manželem seděli u inkubátoru jsem si vzpoměla na Katty a jejího Filípka a z jejích příspěvků si pamatuju větu,která mí utkvěla v paměti a teď jsem pochopila její obsah..Katty psala,že když chodila za Filípkem,tak pokaždý skoro běžela,protože se bála,že už to nestihne a on už tam nebude..
Taky si tak připadám,tu cestu když jdeme za ní,tak taky jdeme co nejrychlejším krokem,protože co kdyby…
Snažíme se věřit a vím,že naději máme,ale vyhráno bohužel ještě ne..

Celému emiminu ze srdce děkujeme za vaši podporu,je úžasný jak se dokáží lidi semknout..

Markéta+Jirka+Jiřík+Vanesska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová