Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Vanesska.Aj mi držime palečky.Si krásna princeznička
![]()
a ten prstik si schovaj ![]()
Terulko, super nápad!
Vanessce držíme moc palce! Určitě to krásně zvládne, je to malá bojovnice! A krásná!
Markétce i Jirkům přeju hodně sil!
Zdeňka a Alžbětka ze snažilek a ledna 2008
PS: můj přítel se před 34 lety taky narodil o dva měsíce dřív a je v pohodě, holčičky jsou navíc větší bojovnice, takže není pochyb o tom, že Vanesska to zvládne levou zadní!
ahojky holky, sice nepatřím do vaší diskuse, ale připojuji se:
Vanessko a rodiče, držíme palečky a přejeme hodně štěstíčka a hlavně zdravíčka!!!!!
Moooc mooooc drzim palecky malicke,aby jste vse zvladli na jednicku.Jiste je mala bojovnik po mamince,takze to nevzda a bude bojovat...........
ahojky… ![]()
vanesska je bojovnik…nech zije!!!!!
marky pozdravuj ju od nas a drz sa…myslime na teba… ![]()
jirka napisal..
Právě mi volali z nemocnice nastaly nějaké komplikace nic bližšího mi neřekli..Odjíždím do HK..Pak se ozvu,držte nám palce!!
Zpráva od Jirky: Právě mi volali z nemocnice nastaly nějaké komplikace nic bližšího mi neřekli..Odjíždím do HK..Pak se ozvu,držte nám palce!!
Mám hrozný strach…
![]()
Marti, předběhlas mě…
Není mi z toho moc dobře…
A samozřejmě taky držím!!!!!!!!!!!!!!!
lenula píše:
Marti, předběhlas mě…Není mi z toho moc dobře…
A samozřejmě taky držím!!!!!!!!!!!!!!!
musime verit a mysliet pozitivne.....
oni to zvladnu… ![]()
Vanessko naše,drž se,mám strašnej strach,ale věřim že vše bude v pořádku.Markýsku a Jirko držte se,jsme s vámi
Ani nevím, co napsat-jen to, že mě celý tento příběh velmi dojímá…asi jako každého…při pohledu na to malinké bezbrané koťátko se mi oči tlačí slzy..............
Posílám Vanessce obrovskou náruč sil-aby to všechno zvládla na jedničku s hvězdičkou a mohla být doma se svými nejbližšími
A jejím skvělým rodičům moc fandím a posílám také moc a moc sil............
Nepatřím sem,ale moooooc držím palečky přeju hlavně moooře sil rodičům a holčičce zdravíčko at to zvládne,určitě je to veeelká bojovnice!