Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ja jsem na zaklade pozitivnich recenzi koupila pro novorozence a za me rozhodne ne. Ale presne jak pisete, miminko se zhroutilo, bala jsem se ho pustit, zadecek vubec umyt nelze.
Nakonec mame klasicke lehatko. Schnuggle bude cekat az bude vetsi. Za me vyhozene penize, jedna z veci, ktere jsem podlehla a bohuzel se neosvedcily.
@Malíčková Vidíš a já se k němu vrátila po dvou měsících a teď jsem ráda, že ho mám. Malá má dost vody a z kbelíku vidí. A manipulaci už jsem vychytala. Takže teď už se nebudu bát koup t druhorozené hned od začátku.
Ale je to o cviku no:)
@Twixinka dobrý večer, vydrží vanička opravdu do jednoho roku? My doteď máme kyblicek Shantala, malý má 4.m.a přes 65 Cm a kyblíček mu začíná být malý… Rádi bychom po novém roce koupili Shnuggle, ale nevím, jestli už nám nebude malá?
Děkuji
@ajmy nám kyblík Shantala pro novorozence vyloženě vyhovoval, moc se mu tam líbilo… Teď bych ve 4.m.ráda přešla na Shnuggle, Shantala nám začíná být malá ![]()
@Něha my v nem koupeme porad a to ma dcerka uz 14 mesicu
pred cca mesicem mela 77 cm ![]()
@Twixinka a jak se vám tam vejde? Mně přijde, že by náš Klouček už ocenil více místa.
Nožičky vystrkuje nahoru z vody
.
@Něha uplne v pohode,i kdyz tam sedi
ona totiz od te doby,co si stoupla,tak v nem prevzane stoji,ale ikdyz si sedne,tak se tam v pohode vejde,ma pokrcene nozky - je tam na to ten hrbolek ![]()
@Twixinka pardon, vy tedy mluvíte o Shnuggle
já se do Toho trochu zamotala a myslela jsem, že mluvíte o Shantala… Tak teď už je mi to jasnější
. Tak my ji rádi pořídíme .
@Něha ASi vydrží, ale zkoušeli jsme synovce ve třičtvrtě roku a moc vody mu tam nezůstalo a moc se nevešel. TAkže to bylo a to ho s kyblíkem postavit do sprchy a nebo do vany a pak ho ještě osprchovat klasicky. Malá má půl roku a je to zatím v pohodě. Ale jakmile začne sedět a pak stát, tak určitě budeme zvykat na sprchový kout.
Ahoj holky, malému je 5.5 měsíce, přešli jsme z kyblíčku Shantala na vaničku Shnuggle. Poprvé jsme v ní dnes vykoupali, malý byl moc spokojený, ale… Nechce se moc opírat o tu zadní část, jak je tam ta guma a náklání se dopředu, takže spíš sedí. Normálně však ještě nesedí… Co si o tom myslíte? Nechat ho?
Děvčata vím, ze to jsem úplně nepatří ale nemáte někdo na prodej stojan na vaničku shnuggle? Děkuji
Hezký den,
pořídila jsem malému v pěti měsících vaničku Shnuggle, ale přijde mi, že se v ní hroutí, sedí v podstatě téměř na vrcholku toho výstupku nebo boule a má tendenci se krčit směrem dopředu. Měří asi 75 cm, obléká velikost 80. Myslíte si, že by mohla být malá nebo je to skutečně takhle nešikovně řešeno? ![]()
Přijde mi, že by tam mělo být mnohem více místa na zadeček, aby si mohl sednout až dolů a pouze se zarazit o ten hrbolek. Máte podobnou zkušenost? Je to případně lepší u verze Toddler?
Děkuji
@Luciziza píše:
Hezký den,pořídila jsem malému v pěti měsících vaničku Shnuggle, ale přijde mi, že se v ní hroutí, sedí v podstatě téměř na vrcholku toho výstupku nebo boule a má tendenci se krčit směrem dopředu. Měří asi 75 cm, obléká velikost 80. Myslíte si, že by mohla být malá nebo je to skutečně takhle nešikovně řešeno?
Přijde mi, že by tam mělo být mnohem více místa na zadeček, aby si mohl sednout až dolů a pouze se zarazit o ten hrbolek. Máte podobnou zkušenost? Je to případně lepší u verze Toddler?
Děkuji
Nevim no, mala urcite ne, my ji pouzivam jeste ted skoro ve 2 letech ditete, meri 90cm..jestli se hrbi, tak asi jeste neudrzi sed
zkus ho trochu „stahnout“ dolu, aby mel fakt zadecek opreny o tu zarazku a nesedel moc vysoko ![]()