Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Já jsem chtěla vaničku s prebalovakem a hadičkou jako výpusť. To by nestačilo? Nacpe se to nad záchod nebo nad umyvadlo a žádné přelévání. Pokud bys byla třeba po CS tak skoro žádné ohýbání. ![]()
Mě normální vanička lezla krkem. Židle, kýbl, po půl roce šla slavná vanička do papá
@Domi57 píše:
@DandátkoP nemám právě, dnes ji mám vyzvednout a bojim se tohi, že je tsm právě potřeba hodně vody a pak s tim jit to nekam vylit nebude asi sranda :/ takze myslite ze lepsi klasicka vsnicka? A do ni treba lehatko?
Co nejobycejnejsi lehounka vanicka s lehatkem. Nebo ten kyblik.
@Atisia nemám prostor na nic takového a přebalovák už mám, prostě musím koupat v kuchyni, přes to vlak nejede
@Domi57 píše:
@Atisia nemám prostor na nic takového a přebalovák už mám, prostě musím koupat v kuchyni, přes to vlak nejede
No tak v tom případě jsi o koupi rozhodnutá. Tak si to kup
popřípadě nějakou skládací. A uvidíš. Buď ti bude vyhovovat nebo půjde do světa
co ztratíš? Akorát peníze.
@Domi57 píše:
Koupala jsem v pokojíčku
. Kamarádka na lince.
@Atisia nejsem rozhodnutá o koupi této vaničky, proto se ptám, ale nosit budu všechny vaničky
to prostě jinak nejde bohužel
@Domi57 píše:
Tak jestli budeš koupat v kuchyni, tak napustis vodu normálně ve dřezu ne? vanu necháš na lince a nikam nic nenosis
já nosila vaničku ze sprchy do obýváku a koupala sem na jídelním stole. První dva týdny mi ji teda nosil muž, abych se s tím netahala.
@Kriss Tina píše:
Tak jestli budeš koupat v kuchyni, tak napustis vodu normálně ve dřezu ne? vanu necháš na lince a nikam nic nenosisjá nosila vaničku ze sprchy do obýváku a koupala sem na jídelním stole. První dva týdny mi ji teda nosil muž, abych se s tím netahala.
Tady si dovolím trochu oponovat.
Měli jsme normální vaničku a na linku se nevešla na výšku. Do sprchace zase na šířku. Vypouštěli jsme do kyblíku. Strašná práce. Židle, kýbl, fuj!
@Atisia tak to mate nějakou malou linku nebo obří vanu
ne, samozřejmě záleží jak má zakladatelka kuchyň řešenou, u nas by nebyl problém postavit vanicku na linku a napustit ji kohoutkem ze dřezu, ale v kuchyni mame zimu, takže sem tam tak jako tak koupat nemohla.
@Kriss Tina píše:
@Atisia tak to mate nějakou malou linku nebo obří vanune, samozřejmě záleží jak má zakladatelka kuchyň řešenou, u nas by nebyl problém postavit vanicku na linku a napustit ji kohoutkem ze dřezu, ale v kuchyni mame zimu, takže sem tam tak jako tak koupat nemohla.
@Domi57 tak ji nekupuj, je tezka na ti aby se s vodou nekam tahala, fakt. Ja to neunesu sama treba, musel manzel a to to vylejvame jen v ty vane
Jeste jednou, do koupaciho kybliku das 20 cm vody a to unese kazda i po cisari.
Jen je to nesikovny na uplne male miminko, kteremu jeste pada hlava a bojis se ho chytit.
Ale cca po 6N super, navic miminka jsou tam skrcena jako v brise a koupani se jim libi.