Vanička Skip Hop

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7223
3.3.23 09:10

Já jsem chtěla vaničku s prebalovakem a hadičkou jako výpusť. To by nestačilo? Nacpe se to nad záchod nebo nad umyvadlo a žádné přelévání. Pokud bys byla třeba po CS tak skoro žádné ohýbání. :nevim:
Mě normální vanička lezla krkem. Židle, kýbl, po půl roce šla slavná vanička do papá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.3.23 09:17
@Domi57 píše:
@DandátkoP nemám právě, dnes ji mám vyzvednout a bojim se tohi, že je tsm právě potřeba hodně vody a pak s tim jit to nekam vylit nebude asi sranda :/ takze myslite ze lepsi klasicka vsnicka? A do ni treba lehatko?

Co nejobycejnejsi lehounka vanicka s lehatkem. Nebo ten kyblik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.3.23 10:01

@Atisia nemám prostor na nic takového a přebalovák už mám, prostě musím koupat v kuchyni, přes to vlak nejede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
3.3.23 10:16
@Domi57 píše:
@Atisia nemám prostor na nic takového a přebalovák už mám, prostě musím koupat v kuchyni, přes to vlak nejede

No tak v tom případě jsi o koupi rozhodnutá. Tak si to kup :nevim: popřípadě nějakou skládací. A uvidíš. Buď ti bude vyhovovat nebo půjde do světa :nevim: :nevim: co ztratíš? Akorát peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
3.3.23 10:16
@Domi57 píše:
@Atisia nemám prostor na nic takového a přebalovák už mám, prostě musím koupat v kuchyni, přes to vlak nejede

Koupala jsem v pokojíčku :nevim:. Kamarádka na lince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.3.23 10:18

@Atisia nejsem rozhodnutá o koupi této vaničky, proto se ptám, ale nosit budu všechny vaničky :D to prostě jinak nejde bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
3.3.23 10:54
@Domi57 píše:

Tak jestli budeš koupat v kuchyni, tak napustis vodu normálně ve dřezu ne? vanu necháš na lince a nikam nic nenosis :nevim: já nosila vaničku ze sprchy do obýváku a koupala sem na jídelním stole. První dva týdny mi ji teda nosil muž, abych se s tím netahala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
3.3.23 10:59
@Kriss Tina píše:
Tak jestli budeš koupat v kuchyni, tak napustis vodu normálně ve dřezu ne? vanu necháš na lince a nikam nic nenosis :nevim: já nosila vaničku ze sprchy do obýváku a koupala sem na jídelním stole. První dva týdny mi ji teda nosil muž, abych se s tím netahala.

Tady si dovolím trochu oponovat.
Měli jsme normální vaničku a na linku se nevešla na výšku. Do sprchace zase na šířku. Vypouštěli jsme do kyblíku. Strašná práce. Židle, kýbl, fuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
3.3.23 11:03

@Atisia tak to mate nějakou malou linku nebo obří vanu :D ne, samozřejmě záleží jak má zakladatelka kuchyň řešenou, u nas by nebyl problém postavit vanicku na linku a napustit ji kohoutkem ze dřezu, ale v kuchyni mame zimu, takže sem tam tak jako tak koupat nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
3.3.23 11:09
@Kriss Tina píše:
@Atisia tak to mate nějakou malou linku nebo obří vanu :D ne, samozřejmě záleží jak má zakladatelka kuchyň řešenou, u nas by nebyl problém postavit vanicku na linku a napustit ji kohoutkem ze dřezu, ale v kuchyni mame zimu, takže sem tam tak jako tak koupat nemohla.
:mrgreen: :mrgreen: vana by se možná i vešla ale dítě by se tam nedalo a já bych nedosáhla, asi. Vanička byla pro mě zbytečnost. Kupovaná spíš pro klid rodiny. Máme sprcháč s vysokou vanou co jsem si nechávala dělat schválně právě kvůli budoucím potomkům.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
3.3.23 12:01

@Domi57 tak ji nekupuj, je tezka na ti aby se s vodou nekam tahala, fakt. Ja to neunesu sama treba, musel manzel a to to vylejvame jen v ty vane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.3.23 00:31

Jeste jednou, do koupaciho kybliku das 20 cm vody a to unese kazda i po cisari.
Jen je to nesikovny na uplne male miminko, kteremu jeste pada hlava a bojis se ho chytit.
Ale cca po 6N super, navic miminka jsou tam skrcena jako v brise a koupani se jim libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí