Vánoce 2023 - dárky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
3.7.23 16:56

Narozeniny budou mít do konce roku ještě 4 děti. U jednoho už je dárek objednán a zbytek budu teprve řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22563
3.7.23 18:17
@Fiveone píše:
Už řešíte? My máme doma zatím pro každé dítě knížku a pro nejstaršího Minecraft(zná to, líbí se mu to, ale ještě to nehrál).Raději řeším dárky postupně, než začít třeba v listopadu.

Rozhodne ne. Deti sva prani casto meni a to, co chtely v lete, jim na podzim uz nic nerikalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11285
3.7.23 19:04

Mám depresi, jen čtu ten nadpis… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
3.7.23 19:49
@Fiveone píše:
Už řešíte? My máme doma zatím pro každé dítě knížku a pro nejstaršího Minecraft(zná to, líbí se mu to, ale ještě to nehrál).Raději řeším dárky postupně, než začít třeba v listopadu.
:lol: :lol: :lol:
To je provokace? Ne, v létě fakt neřešíme Vánoce. Dětí máme taky hodně a v listopadu/začátkem prosince to stačí, je to adekvátní. Ale nejstarší děti už nevěří na Ježíška, tak se tak nějak rozumně podílíme všichni.
Vloni byla situace taková, že jsme celé Vánoce byli schopni vyřešit během pár dnů :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115471
3.7.23 19:50
@Fiveone píše:

U nás je 3.cervence. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
3.7.23 20:11

Dárky kupujeme v průběhu října až prosince, žádné stresy z toho nemám…nebudu to pul roku někde schovávat…to mi přijde ujetý a co bych koupila teď, tak by dcera stejně dostala…knížky, malování, oblečení apod. ji kupujeme podle nálady průběžně :-) ještě bude mít narozeniny a k Vánocům dostává velké dárky…loni měla několik krabic lega, tablet na cesty na pohádky, to bylo od prarodičů bez porady…panenky, puzzle, sáňkovací talíř, lyže a lyžáky, knížky k albi tužce, truhla na hračky,…tak za 15000 plus peníze do pokladničky :-)

• Citovat
  • Upravit
1526
3.7.23 20:34
@Pudloslava píše:
A nezapomenete, že to máte?
:mrgreen: Já jsem v pátek při balení věcí na dovolenou našla ve skříni zepomenutý vánoční dárek, tak jsem ho nejmladšímu vzala na cestu, aby se zabavil :lol:
A jak se hodil :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
4.7.23 23:23

Mám krabici, kam v průběhu roku ukládám dárky, co mě někde zaujmou a pak je postupně vytahuju na svátek, narozeniny, Vánoce…Něco tam leží i přes rok, než do toho děti dorostou, ale zatím se nestalo, že by z něčeho vyrostli dřív, než jsme jim to dali. Mně tenhle systém vyhovuje, než pak shánět na poslední chvíli. A včera zrovna jsem vyhlídla „velký“ společný dárek pod stromeček, tak ho asi brzy objednám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3550
5.7.23 13:29

Taky se snazim nakupovat nejake darky dopredu, ne kazdy rok se ale podari :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
5.7.23 20:45

Už ne. Dokud byly děti malý, tak jsem kupovala dárky průběžně po celý rok, co bylo zrovna hezký a ideálně zlevněný ;) Ale teď už si samy řeknou, co si přejí, to už já bych nevymyslela, napíší si dopis, a jedu podle přání v dopisech. A to řeším v prosinci.

Svátky, narozky, vysvědčení, den dětí úplně stejně, prostě se zeptám a koupíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2080
11.7.23 10:22

Jo, jednu jsem koupila dárky pro syna v září, ale já ho tak miluju, že jsem mu je stejně dala dřív :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.9.23 22:47

Ano nakupuji… Už mám skoro vše!
Ale můžete dát nějaké tipy na vánoční dárky :hug: ráda se nechám inspirovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
6.9.23 16:08

Kamarádka kupuje dárky každý rok s dny Marianne. Prý hodně ušetří. Ty jsou tento víkend myslím říkala.. Já začínám řešit říjen/listopad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27000
6.9.23 16:31

Zatím jen přemýšlíme… Teď začne škola, takže budeme řešit veškeré vybavení a pak bych se ráda pomalu pustila do nákupu. Starší dostanou jako hlavní dárky asi nové mobily. Dcera asi TV do pokoje. Malým dvěma vymyslíme něco bez problémů. Ale velkým nevím pokud pominu drogerii, oblečení a různé kupony do her

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
15.9.23 16:16

Holky a jak můžete s takovým předstihem vydržet ty dárky dětem nedat? :lol: Já si vždycky říkám že začnu nakupovat postupně. Udělala jsem to jednou a ty dárky měly holky dřív než vánoce začaly. Prostě to nevydržím, takže vše nakupuju (objednávám přes net) na začátku prosince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný