Vánoce a shánění vhodného spodního prádla

25.9.22 11:07

Vánoce a shánění vhodného spodního prádla

Ahoj holky,
Blíží se Vánoce a já mám dilema. Manžel samozřejmě dostane pod stromek i trenky, jenze nevím jaké vzít.
Vyzkoušela jsem jich už fůru.
Tommy Hilfiger-guma se po par nosenich vytahala a přestala držet tvar
Calvin K. nesedí
Bandi-super, ale hodne rychle se vytahaly nohavice.

Shanim tedy krátké, pohodlné trenky(jiné než krátké manžel nechce),na ceně ani značce nezáleží. Klidně neznačkové, hlavně ať něco vydrží.. ❤️️ Budu rada za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14669
25.9.22 11:15

Já jsem manželovi nakoupila v Intimissimi, mají tam kratke střihy a s kvalitou jsem spokojena. Má porad i ty úplně první, co jsem mu koupila před skoro čtyřmi lety, a jsou porad fajn. Sedí mu nejlíp z trenek, co zatím má, je menší postavy (ale atletické). Jiné trenky jsou příliš dlouhé a nevypadají na nem úplně dobre, proto nakupuji tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
25.9.22 11:15

Manzel si kupuje spodni pradlo v MS uz par let a je spokojeny. Vydrzi dlouho a neseperou se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.9.22 11:20

Kupuji manželovi od Gant a drží moc hezky, přežívají v pohodě i susicku na vyšší teplotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
25.9.22 11:28

Žena mi k výročí, Valentýnu, Vánocům nebo narozkám ráda kupuje prádlo od Olafa Benze, obyčejné i erotické. A kvalitativně je to někde úplně jinde, než běžné spodní prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
25.9.22 11:47

Spodary jsme manzelovi koupila v M&S a drzi jako helvitska vira uz 8 let. Teprve ted nektere zacinaji jevit znamy opotrebovani. S trenkama ale zkusenost nemam, muj pan manzel preferuje klasicke slipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11077
25.9.22 12:29

Taky kupuju v M&S, tam jsem spokojená i s kalhotkami pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
25.9.22 12:38
@Marťa11345 píše:
Ahoj holky,
Blíží se Vánoce a já mám dilema. Manžel samozřejmě dostane pod stromek i trenky, jenze nevím jaké vzít.
Vyzkoušela jsem jich už fůru.
Tommy Hilfiger-guma se po par nosenich vytahala a přestala držet tvar
Calvin K. nesedí
Bandi-super, ale hodne rychle se vytahaly nohavice.Shanim tedy krátké, pohodlné trenky(jiné než krátké manžel nechce),na ceně ani značce nezáleží. Klidně neznačkové, hlavně ať něco vydrží.. ❤️️ Budu rada za tipy.

Jako trenky nebo boxerky? Manžel už leta nosí boxerky z bonprixu. Úplně obyčejné, 7ks za 700Kč. Při praní a sušení v sušičce vydrží cca rok a půl, což mi za ty prachy přijde jako super výkon. Naopak drahé boxerky, které si koupil v kamenné prodejně 500Kč/ks se rozpadly takřka hned - vytlemily, ztratily barvu a nakonec fakt i roztrhaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
25.9.22 12:39

Jinak syn má nějaké spodní prádlo z Pleasu a to je pecka, to se fakt nerozpadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
25.9.22 13:01

Kupujeme v rodině Cornette, Styx, John Frank. Zatim nebyl problém, prádlo drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
25.9.22 16:21

@Marťa11345 Pokud nezáleží na ceně, tak maximálně doporučuji trenky od ICEBREAKER.

Pokud je cena vysoká, tak určitě DIESEL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
28.9.22 20:36

U nas frci od evony. Prvni zacinaji jevot znamky opotrebeni po asi 5 letech. Manzel bere trenky vzdycky shora, takze toci porad tytez :lol: perou a susi se hoooodne casto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat