Vánoce a shánění vhodného spodního prádla
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vánoce a shánění vhodného spodního prádla
Ahoj holky,
Blíží se Vánoce a já mám dilema. Manžel samozřejmě dostane pod stromek i trenky, jenze nevím jaké vzít.
Vyzkoušela jsem jich už fůru.
Tommy Hilfiger-guma se po par nosenich vytahala a přestala držet tvar
Calvin K. nesedí
Bandi-super, ale hodne rychle se vytahaly nohavice.
Shanim tedy krátké, pohodlné trenky(jiné než krátké manžel nechce),na ceně ani značce nezáleží. Klidně neznačkové, hlavně ať něco vydrží.. ❤️️ Budu rada za tipy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem manželovi nakoupila v Intimissimi, mají tam kratke střihy a s kvalitou jsem spokojena. Má porad i ty úplně první, co jsem mu koupila před skoro čtyřmi lety, a jsou porad fajn. Sedí mu nejlíp z trenek, co zatím má, je menší postavy (ale atletické). Jiné trenky jsou příliš dlouhé a nevypadají na nem úplně dobre, proto nakupuji tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manzel si kupuje spodni pradlo v MS uz par let a je spokojeny. Vydrzi dlouho a neseperou se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuji manželovi od Gant a drží moc hezky, přežívají v pohodě i susicku na vyšší teplotu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žena mi k výročí, Valentýnu, Vánocům nebo narozkám ráda kupuje prádlo od Olafa Benze, obyčejné i erotické. A kvalitativně je to někde úplně jinde, než běžné spodní prádlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spodary jsme manzelovi koupila v M&S a drzi jako helvitska vira uz 8 let. Teprve ted nektere zacinaji jevit znamy opotrebovani. S trenkama ale zkusenost nemam, muj pan manzel preferuje klasicke slipy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky kupuju v M&S, tam jsem spokojená i s kalhotkami pro sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marťa11345 píše:
Ahoj holky,
Blíží se Vánoce a já mám dilema. Manžel samozřejmě dostane pod stromek i trenky, jenze nevím jaké vzít.
Vyzkoušela jsem jich už fůru.
Tommy Hilfiger-guma se po par nosenich vytahala a přestala držet tvar
Calvin K. nesedí
Bandi-super, ale hodne rychle se vytahaly nohavice.Shanim tedy krátké, pohodlné trenky(jiné než krátké manžel nechce),na ceně ani značce nezáleží. Klidně neznačkové, hlavně ať něco vydrží.. ❤️️ Budu rada za tipy.
Jako trenky nebo boxerky? Manžel už leta nosí boxerky z bonprixu. Úplně obyčejné, 7ks za 700Kč. Při praní a sušení v sušičce vydrží cca rok a půl, což mi za ty prachy přijde jako super výkon. Naopak drahé boxerky, které si koupil v kamenné prodejně 500Kč/ks se rozpadly takřka hned - vytlemily, ztratily barvu a nakonec fakt i roztrhaly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak syn má nějaké spodní prádlo z Pleasu a to je pecka, to se fakt nerozpadne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupujeme v rodině Cornette, Styx, John Frank. Zatim nebyl problém, prádlo drží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marťa11345 Pokud nezáleží na ceně, tak maximálně doporučuji trenky od ICEBREAKER.
Pokud je cena vysoká, tak určitě DIESEL.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas frci od evony. Prvni zacinaji jevot znamky opotrebeni po asi 5 letech. Manzel bere trenky vzdycky shora, takze toci porad tytez
perou a susi se hoooodne casto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit