Vánoční atmosféra

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
19.11.14 09:36

Jelikoz jsem v tehu na neschopence, tak vanocni vyzdobu mame uz od zacatku listopadu :-D Cukrovi zacnu pect nejspíš ted o vikendu, ale darky nemam taky zadny. A planovala jsem, ze je to letos nakoupim prubezne, abych nemela honky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
@svituska píše:
@Samy Dokud jsme nenavšívila Kaufland, tak mi to taky nepřišlo, ale když jsem viděla ty kolekce a všechny ty sereptičky :nevim:

Ja kdyz vidim ty serepeticky, tak se tam vzdycky zastavim a cumim tam jak puk… :lol: tolik toho clovek ma doma a stejne vzdycky neco zase pritahnu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806

@anairda To neznám, musím si to pustit :), já snad tu vánočku upeču už o víkendu a co teprve rybí řízky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gorgeous

@Babišovka My slupky od mandarinek nevyhazujeme dávám je do proutěné misky na topení provoní celý byt :hug:

• Citovat
  • Upravit
1806
19.11.14 09:38

@vernovot To taky plánuju a pak si vždycky nadávám, že jsem už něco nenakoupila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
19.11.14 09:38

@Hanka79 Přesně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
19.11.14 09:40

@21.6.2014 Nad věncem na dveře jsem teda nepřemýšlela :think:.. Že by :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
19.11.14 09:41

@svituska
Už ta vůně z trouby, že… :mrgreen:

Nebo nesmrtelná klasika: https://www.youtube.com/watch?…

To je atmosféra jako blázen! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
19.11.14 09:43

Umývám okna :D Pro manžela jsem včera objednala PC hru navíc s erotickým plakátem literární postavy, kterou máme rádi oba, takže ten plakát skousnu :mrgreen: Dále úchytky na kabely k počítači, malý dalekohled na procházky, dřevěnou bedýnku s tajným mechanismem na otvírání (doufám, že na to nevezme kladivo) a něco mu do té bedýnky ještě strčím (možná doutníky, nebo tabák do fajfky)…Nu, jsou to drobnosti. Pro mamku mám zatím jen krásný dřevěný vozík jako obal na květináč. Pro tchyni vybírám povlečení, k tomu ji koupím čaje, vonné vosky do aromalampy a Hanušovo mýdlo a nějaký kosmetický balíček. Pro dcerku (bude mít na jaře 10 let) nové hodinky na ruku, hezký budík do pokojíčku, knížku Winx a pár dalších knih (hlavně o dinosaurech a taky něco napínavého), řetízek, vyberu i oblečení - pro ni je to jednoduché. Chce se parádit, ráda čte, má ráda i pohádky na CD, miluje hezké plakáty do pokoje atd. K tomu má ráda i kameny (různé acháty, růženiny, křišťály), ale ne jako náhrdelník, ale ráda se jimi probírá, zvažuju i nějaký ten vydlabaný kámen na svíčku či co :think: A asi MP3 přehrávač…U ni je to fakt jednoduché, jen chodím a nakupuju.

Jinak se těším na sníh, nenávidím léto. Už slyším křupání sněhu pod nohama na večerní procházce vánočně osvětlenou vesnicí, cítím vůni horkého svařáku nebo grogu v naši oblíbené hospůdce a za zády nám bude praskat oheň v krbu…Jo jo, miluju Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
19.11.14 09:45

Darky mam, uklizim cely rok, vyzdoba delam az se zacatkem Adventu a vanocku uz jsem pekla

• Citovat
  • Upravit
11700
19.11.14 09:46
@Apaji píše:Jinak se těším na sníh, nenávidím léto. Už slyším křupání sněhu pod nohama na večerní procházce vánočně osvětlenou vesnicí, cítím vůni horkého svařáku nebo grogu v naši oblíbené hospůdce a za zády nám bude praskat oheň v krbu…Jo jo, miluju Vánoce.

To je jako z pohádky!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
19.11.14 09:49

@Apaji Ooooo :kytka: To je inspirací :potlesk:, děkuji, děkuji..a ten popis, už aby to bylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
19.11.14 09:49

@Apaji ta ten poslední odstavec mě nažhavil :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.11.14 09:55

Nechala jsem si umýt okna, objednala jsem si cukroví. :mrgreen:
Dřív jsem se těšívala hodně dlouho předem, letos nějak ne. Těším se hrozně moc, ale atmosféra zatím žádná. Dárky tak na 60%, ale to dám :) Výzdobu udělám, až na mě ta atmosféra padne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
19.11.14 10:05

@anairda @svituska @21.6.2014
Tak chtěly jste vánoční atmosféru :pankac: :mrgreen: Ale vážné, tohle mi minulé Vánoce strašně chybělo. Já byla tak zklamaná z té teplé a suché zimy :,( Proto nás tenhle rok skoro slimáci, komáři, vosy, mouchy a podobná havěť málem sežrala :? Je na čase, aby to pořádně pomrzlo.

A jak je člověk zkřehlý, když se třeba vrátí z lesa (pravidelně tam dáváme do krmelce, ale hlavně o Štědrém dnu), dá si horkou sprchu, manžel mezitím vaří něco teplého a chystá filmeček (mě tedy vánoční nabídka v televizi neuspokojuje, takže si pouštíme filmy z netu) nebo si hrajeme karty a posloucháme hudbu…Příjemná doba. Léto je pro mě strašně hlučné (kromě toho, že jsem kardiak a zvládám ho těžko) - všude davy lidí, světlo do půl desáté, všichni furt řvou, děcka ječí, kohouti kokrhají a čokli štěkají, vesnické diskotéky, že člověk nemůže mít v noci otevřené okno (po žhavém dnu, kdy si chce v noci vyvětrat)…Teď se konečně vyspím, ulice jsou poloprázdné, hospůdky bez uřvané pubertální mládeže. Doba ticha, klidu, rozjímání, miluju i podzimní mlhy a šero (čtu si u toho horory - lépe se vpravím do děje :mrgreen: - mám houpací křeslo s kožešinou, stojací lampu a v klidu si čtu). Miluju ten podzimní a zimní klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat