Vánoční cukroví – vyměňme si recepty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
14.11.13 16:57

Já už budu asi začínat perníčkama příští týden. Po napsání seznamu jsme se s přítelem shodli asi na 12-15 druzích, tak ať to všechno stihnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
14.11.13 17:01

@Paoloska wow, no já jsem hrozná na zdobení, každý cukrátko jsem shopná zdobit klidně 10 min, takže tolik cukroví nemáme :) ale kybys chtěla tak klidně přijeď a můžeš mi napéct :dance:

• Citovat
  • Upravit
50
14.11.13 17:01

Jeee slehackove cukrovi miluju:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
14.11.13 17:18

Nemáte nějaký osvědčený recept na včelí úly? Letos je chci dělat poprvé :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
14.11.13 17:30

@Evka08 : 1balíček rozválených piškot, 10dkg cukru moučky, 10 dkg másla, 2 lžíce kakaa, 2 lžíce mléka, lžíce rumu to do formičky. Náplň : 10dkg másla, 10dkg cukru,2lžíce rumu,1 žloutek. Do spodu piškot. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
14.11.13 19:13
@Evka08 píše:
Já už budu asi začínat perníčkama příští týden. Po napsání seznamu jsme se s přítelem shodli asi na 12-15 druzích, tak ať to všechno stihnu :D

No a pomůže?
když pomahal psát :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
2730
14.11.13 19:52

Holky chci se zeptat děláte tady některá bílá vosí hnízda? Vždy jsem dělala jen ty klasické a dneska narazila na recept těch bílých. A překvapilo mě co všechno tam měli, spíš tedy neměli napsané v ingrediencích. Měli tam jen sekané ořechy, moučkový cukr a 1 bílek. To snad ani nemůže držet pohromadě ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
14.11.13 19:59

Bílé sem nedělala, ale asi bych je udělala stejně jako tmavá, jen bez kakaa :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
14.11.13 20:09

@Medvídě30 jj, dělám i bílé a přesně, že bez kakaa. A do náplně zase trošinku kakaa dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
14.11.13 20:31
@Erri píše:
@Medvídě30 jj, dělám i bílé a přesně, že bez kakaa. A do náplně zase trošinku kakaa dám.

No já si právě taky vždy myslela že jen bez kakaa. A tam měli napsané jen cukr, ořechy a bílek. Tak jsem usilovně přemýšlela jak by to jako drželo pohromadě a na nic jsem npeřišla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
16.11.13 07:59
@Medvídě30 píše:
Holky chci se zeptat děláte tady některá bílá vosí hnízda? Vždy jsem dělala jen ty klasické a dneska narazila na recept těch bílých. A překvapilo mě co všechno tam měli, spíš tedy neměli napsané v ingrediencích. Měli tam jen sekané ořechy, moučkový cukr a 1 bílek. To snad ani nemůže držet pohromadě ne? :think:

Světlá hnízda se dělají jinak než klasické :lol: jsou ořechové, ale bílek tam 100% nedávám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
17.11.13 13:30
@Medvídě30 píše:
Holky chci se zeptat děláte tady některá bílá vosí hnízda? Vždy jsem dělala jen ty klasické a dneska narazila na recept těch bílých. A překvapilo mě co všechno tam měli, spíš tedy neměli napsané v ingrediencích. Měli tam jen sekané ořechy, moučkový cukr a 1 bílek. To snad ani nemůže držet pohromadě ne? :think:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
28
20.11.13 16:36

Psí cukroví

Holky, nedělaly jste už cukroví pro své psí miláčky? jestli ano, tak jaký? Našla jsem recept, kde byly dobré recenze tak se rozhoduji, jestli ho budu dělat nebo ne. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
22.12.13 19:19

Ahoj holky, nechci zbytečně zakládat novou diskuzi, tak snad některá budete vědět :)
Mám napečené medové trubičky plněné krémem, vždycky po naplnění mě změkly ale teď to prostě nevypadá :nevim: Nevíte někdo jak tomu pomoct? Vím že k perníčkům do krabičky se přidává kousek jablka, ale nevím jeslti by se to nezkazilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
22.12.13 20:25
@Dice píše:
Ahoj holky, nechci zbytečně zakládat novou diskuzi, tak snad některá budete vědět :)
Mám napečené medové trubičky plněné krémem, vždycky po naplnění mě změkly ale teď to prostě nevypadá :nevim: Nevíte někdo jak tomu pomoct? Vím že k perníčkům do krabičky se přidává kousek jablka, ale nevím jeslti by se to nezkazilo :think:

já bych dala do krabice a na balkon a určo změknou! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí