Vánoční dárky 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11561
12.9.25 10:51
@Menton píše: Více

Tip bych měl, ale jestli to má být pračka a sušička v jednom, budu ti tohle combo rozmlouvat. Pokud zvlášť tak Philco kvůli pětiletý záruce. Pošli mi rozměry. Jedné uživatelce tady jsem doporučil sušičku, neprošla futrama do koupelny. Pak pračka Beko, která se měla vejít pod linku, a stejně se musela linka přizvednout.

https://www.sporilek.cz/…g/vip/88977/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4357
12.9.25 11:24

@Ploskutáček potřebovala bych kombinovaný spotřebič…vím, že má nevýhody, ale do pronajímaného bytu to moc neřeším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11561
12.9.25 11:34
@Menton píše: Více

Kup tohle, v rámci Alza dnů za 14 500, končí v pondělí:

https://www.alza.cz/…d7762206.htm

Případně ještě lepší stroj:

https://www.datart.cz/…by-bila.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4357
12.9.25 11:38

@Ploskutáček díky moc, zatím čekáme na katastr. Takže kupovat budeme později ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
13.9.25 20:57

Děti nemám a sourozencům, partnerovi a rodičům vždy cca v polovině listopadu napíši mail, že buď pošlou Ježíškovi do 1. 12. odkaz na to, co chtějí, nebo dostanou jen lahev vína a oříšky. Funguje to skvěle a bez stresu. Partner si nezvládá vymyslet nic ani sám pro sebe, co víc by taky mohl chtít, když má mě :mrgreen: takže tam dělám výjimku a kupuju Hennessy. Víno má od našich. Náš táta nikdy neví, co koupit tak kupuje losy. Nikdy nezapomenu jak jednou neměl žádné dárky a 24. dopoledne koupil v Tescu každému jeden ananas :mrgreen: Celkově si ale myslím, že lidi dárky moc řeší. Jeden čas jsem doma navrhovala je zrušit, ale neprošlo to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
13.9.25 21:17

@stinga Mě zas balení baví, vždycky se všech ptám, zda chtějí něco pro někoho zabalit. Nesnáším nakupování v davech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
13.9.25 21:21

@ArumLily0 Baví ho číst? Super dobrodružná série je Prašina, trochu jako Stínadla ale současný. Nebo klasika Kopyto a Mňouk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
14.9.25 10:34

Ahojte :mavam:
Přidávám ještě jeden tip. Vhodné pro slečny, paní i babičky. Dcerka teď dostala od tety orchidej a je to moc pěkné..
 https://www.alza.cz/…18902645.htm

• Citovat
  • Upravit
2005
29.10.25 10:42

Ahojky nevíte co koupit 5 klukům? 10 let, 9 let, 5 let, 7 let a poslední 5 let :(, minecraft jsem přemýšlela pro 10 tého, a pro ty 3 první prý nějaký blbiny Labubu nebo co :? jsem marná :? máte nějaké nápady? Myslíte že pro děti se dá jen koupit v dračíkovy? Nebo znáte jiný obchod? Děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12232
29.10.25 12:07

@Najmonova2626 Dala bych jim nejaky zazitek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
29.10.25 12:51

@Najmonova2626 My jdeme koupit jednomu dítěti smart hodinky Carneo Tiny. Mají jednoduché ovládání a pár zábavných funkcí jako hry a krokoměr a tak dále. A můžeme si spolu kdykoli během dne zavolat a vidím i polohu. A samozřejmě pak musí být i knížka, protože teď si na čtení celkem dost potrpí. A lego.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
30.10.25 09:26

@Jollys ja včera koupila lego minecraft 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
30.10.25 11:28

Vánoce

Vánoce, Vánoce, přicházejí. Mám je ráda, jsme celá rodina pohromadě, pečeme perníčky, chodíme na trhy. Vánoce nejsou jen o dárcích. Užijte si všichni kouzelnou atmosféru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
3.11.25 21:31

Já letos vůbec nevím, čím obdarovat rodinu :nevim: Už se snažím vyhýbat zbytečnostem a spíš kupovat něco, co potěší i se využije. Máte nějaké tipy na drobnosti nebo jedlé dárky, co se osvědčily? Ráda bych se inspirovala, než zase skončím u svíček a ponožek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9000
3.11.25 22:20

@Alice335 pro starší členy rodiny se u nás osvědčuje, že chystáme dárkový koš. Prostě mix dobrého. Poukazy do Kauflandu a Lidlu k tomu. Oni už nikde trajdat nechtějí.
Děda bude mít v lednu 94. Tak jemu vždycky víno, klobásy, paštiky, celebrations bonbóny čokoládové. A maximálně nové fotky pravnoučat. Ty chce.
Když se mu zaplatí předplatné na sportovní kanály v televizi. Tak bude úplně spokojený. Když mu pojede bez omezení vše, co chce vidět.
Babi na druhé straně má 83. Je teď po operaci druhé kyčle. Jsme rádi, že jsme ji přemluvili, ať jede do lázní. Že ji všichni chceme živou. Protože po operaci v nemocnici bojkotovala jídlo a pití, že chce umřít. Že má všeho dost. Tu po lázních dostaneme maximálně na rodinný oběd k našim, kde se všichni mezi svátky scházíme. Ať s námi všemi stráví čas, než se unaví. Bude chtít naložit a odvézt domů. Má ráda křížovky. Takže vždycky zásobu křížovek dostává. Ty jediné si vezme a taky fotky všech pravnoučat. Něco pro své kočky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný