Vánoční dárky 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
31.8.25 08:04

Nápad to není blbý.

Holky, jestli ty svoje trošku znáte, tak víte, že už je prakticky pozdě kupovat lístky na Lindemmann (pro neznalé, zpěvák Rammsteim), spousta dalších podobných koncertů i na příští rok už nejsou, nebo skoro nejsou.. = dárek pod stromeček jako hrom

Od tohoto týdne se prodávají lístky na Mistrovství světa v hokeji ve Švýcarsku. Často i s autobusovým zájezdem. Jak dlouho chcete čekat, když hala, kde se to hraje, má kapacitu asi 7000 lidí = třetinu toho, co Praha, která se vyprodala za cca 10 minut?

Pro teneagery = nový iPhone bude až koncem září a je vždy velmi nedostatkový a reálné dodávky jsou až listopad. Ale starý nezlevńuje, nebo jen minimálně edit admin: reklama na služby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
1.9.25 08:06
@Venetia píše: Více

V rámci rodiny jsme dárky dávno zrušili, nemá smysl předávat si obálky s penězi a vouchery.
S kamarádkama si dáváme drobnosti, ale fakt drobnosti (svíčku, krém na ruce, loni jsem jim dával sadu esenciálních olejů).
Když jedeme na Vánoční návštěvu přivezeme také drobnost, domácí vaječňák, víno atd. Ale my vozíme na návštěvu vždycky něco, ať je vánoční, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39637
3.9.25 08:39
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
4.9.25 20:03
@Žirafa 69 píše: Více
:D :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.25 15:43

Máte někdo tip na předplatné nějakého periodika pro babičky? Bulvár atd. ji nebere.

• Citovat
  • Upravit
484
10.9.25 17:18
@Anonymní píše: Více

Záleží co jí baví - zahradničení, vaření, tvoření, historie. Tchán dostal předplatné časopisu History.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
10.9.25 18:38

Já už letos první dárek mám. Časovač na čaj Tea Boy. Vypadal jak tučňák. Vůbec jsem netušila, že něco takového existuje, ale brouzdala jsem zalandem lounge a bylo to v akci, tak jsem to vzala. Teď jsem schválně hledala cenu jinde a dobře jsem udělala. Chlap bude zírat. Taková blbinka, ale má to vtip a myslím, že i potěší.
Někdo se ptal na tip pro 10 letého kluka. Tak to se u nás hodil dětský detektor kovů. Nebo nějaké doplňky ke koloběžce. Starší chce reprák. A jakési figurky.
Taky potěšil Astrobot na PS a repre fotbalový dres.
Jo a od Rituals si starší vloni neuvěřitelně užíval dárkovou sadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.25 08:47

@Evka156 Je to horší, protože je nemocná a mysl by chtěla, ale tělo už skoro nic nezvládne. Časopis History mě zaujal, vypadá to dobře, historické zajímavosti by ji i mohly bavit. Děkuju! Zkusím sehnat někde na prolistování. Před delší dobou se mi dostala do ruky Epocha nebo 21. století nebo co to bylo a to mně přišlo jak sbírka „senzací“ co jen tak skáčou na Facebooku. Nebavilo.
@vendulaaa Vůbec jsem nevěděla o čem mluvíš, ale pak jsem toho tučňáka viděla na Instagramu. Ptákovina, a to doslova. :mrgreen: Ale dovedu si představit, že někoho kdo na toto je to potěší a pobaví. Překvapilo mě ale, jak drahé to je 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.25 10:16

FOTODÁRKY S VNOUČATY A DALŠÍ..
Toto je za mě pro babičky a prababičky (ty se zájmem o vnoučata) jasná volba. Hodně nechávám vyvolávat fotky u Cewe, ale to nechci na Vánoce jen dát vyvolané fotky. I když levný dárek to také i tak není :mrgreen: Viděla jsem vytvořené krásné fotoknihy, nádherné, ale obávám se, že na jejich tvorbu nevyšetřím čas. Ale kdyby někdo čas měl, přijde mi to krásné a i já bych to třeba ráda dostala. Další možností jsou fotokalendáře, to je ale spíš pro prababičky, aspoň u nás babičky mají google kalendář :mrgreen: A nechce se mi sbírat fotky od dalších vnoučat, z toho už jsem vyrostla. V naší rodině tyto snahy hraničí se sadomasochismem :mrgreen: Co vy a fotodárky?

• Citovat
  • Upravit
4329
12.9.25 10:35
@Ploskutáček píše: Více

Jo předplatné jako dárek je u nás fajn.
Manželovi 21.stoleti
Naším MF Dnes
A syn letos dostane předplatné komiks Simpsons.
Na výběr je toho hodně.
Já si řekla o teda o knížku Šikmý kostel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4329
12.9.25 10:39
@ArumLily0 píše: Více

Nás teda už bude mít 12, v listopadu k tomu ještě narozeniny.
Takže tady seznam pro inspiraci: florbalka, helma na kolo, kolo, mikina, předplatné Simpsons, nějaké menší Lego ( tip pro babičky), knížka, sluchátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11479
12.9.25 10:42
@Menton píše: Více

Dobrá volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4329
12.9.25 10:42
@stinga píše: Více

No povídej, včera jsem byla nakoupit výtvarné potřeby do výtvarného ateliéru, tři litry :zed:
Já konci října adaptak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21381
12.9.25 10:43
@Anonymní píše: Více

Dělám fotokalendar každý rok i pro nas. Mam to pak jako takové vzpomínkové album na ten rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4329
12.9.25 10:44

@Ploskutáček ploskutacku, ty jsi takový dobrý v tom sourcingu. Máš tip na kombi pračka sušička ( bude to do bytu na pronájem), takže aby to chvíli vydrželo, ale nestálo to majlant. Šířka standard, jen aby se to dalo dát po linku..
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný