Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ale zpět k thematu. Manželce ze všech nejlepších jsem koupil hedvábný pyžamo a protože se líbilo, tak jsem koupil i pro naše, dospělé, dcery.
https://www.dianasilk.com/…silk-pajamas
V souladu s teorií kupování dárků mírně luxusních, co by si dotyčný/á sám/sama nedopřála.
@KalamityJohn píše: Více
Tak nase nemela, nechci resit, co s x kotaty… Jo, kdyby mi dokazala kocka garantovat, ze bude mit jen jedno, tak by ho jednou mohla mit ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
To jsem někde nedávno čet. Proč byla Čapkova Dášeňka jedináček? Protože zahradník ty ostatní štěňata utopil.
@Alice335 Já jsem loni objevila Paletu chutí a od té doby tam nakupuju dárky pravidelně. Mají nádherné balíčky s oříšky, čokoládami a různými dobrotami, všechno české a čerstvé. Dávám to každému – kolegům, rodičům i dětem a vždycky to má úspěch. Letos už mám v plánu objednat zase, protože to mají krásně zabalené a bez stresu mi to přijde domů.
@KalamityJohn píše: Více
To jsem psala v diskuzi To jste věděli… jsem četla vyprávění o tom.
@lucihudek Můžu potvrdit! Taky jsem loni objednávala z Palety chutí a všichni si pochutnali. Ty oříšky v čokoládě a ovocné plátky měly obrovský úspěch, prý nejlepší dárek ze všech. Letos jdu do toho znovu, protože to hezky vypadá, chutná to skvěle a hlavně žádné blbosti, co se pak někde válí.