Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Silwinka87 píše: Více
Tak já dám pár tipů. Pro chlapy předplatné Světa motorů (cca 2 000), pokud je to moc a třeba se zrovna rozvádíte, zkuste Speciál Světa Motorů, což jsou čtyři čísla do roka a stojí to 184 korun na rok. Když předplatíte klasický SM (za ty 2 000), předplatný Speciálu k tomu dostanete zdarma:
https://www.ikiosek.cz/…toru-34-2025
https://www.ikiosek.cz/…otoruspecial
A pro kolegy v práci, babičky:
@Ploskutáček píše: Více
@Silwinka87 píše: Více
Co tohle pro tchyni? Já jsem dostala a je to úžasný. Jsou různé druhy.
@Ploskutáček dobrý návrh, ale mého chlapa by to vůbec nezaujalo. To jde mimo něj.
Vzpomínám jak můj tatínek odebíral časopis Stadion.
@Silwinka87 to my máme celkem akční tchýni..nejspíš se jí jako rodina složíme na nějaký pobyt v lázních třeba na týden..to ona takhle ráda jezdí.
Poukaz na ty drenáže zjinjakondocela dobrý nápad. Nebo třeba taky nějaký lázně..třeba na vikend
@Anna766 píše: Více
Ok, tak ještě jeden tip pro muže, je to novinka, pokud vaše půlky vyrostli na akčních hrdinech 90. let:
@Ploskutáček nevím co to je, nejde načíst, hlásí se to jako podezřelé ![]()
@Vladusxx píše: Více
Tchýně by určitě nikam nejela. Ona je taká knedla, trochu.
@Anna766 píše: Více
Je to jen neškodný odkaz z Alzy, neboj. Ale dám sem jiný odkaz:
https://www.albatrosmedia.cz/…ni-hrdinove/
s kódem CSOB30, jež platí do zítra, tu knížku můžete mít za 328 korun + doprava zdarma.
Super zajímavý čtení. Začetla jsem se teď do osudu Stalloneho, dost podrobné a hodně věcí jsem nikdy neslyšela/nečetla. Ten chlap se sakra nevzdal a než se stal slavným, dost si zažil.
Si jen pamatuju, že jsem kdysi dávno četla, že scénář k Rockymu napsal na bedně od pomerančů a když nabídl scénář, pořád dumali, koho do hlavní role dát a on že: „Já to napsal, abych v tom sám hrál“.
A mmch taky psali, že - prdící pes Butkus byl jeho prý vlastní. Dál je tam o Arnoldovi, to si počtu pak.
@Žirafa 69 píše: Více
Počkej, ty sis ji hned tak z voleje koupila? Já o Slájovi vím, že točil péčko, a pak, že když točil Rockyho I, studio mu vůbec nevěřilo, a musel si to snad cvaknout sám.
A když natáčeli Rockyho IV, můj nejoblíbenější díl, tak Stelon vyzval Lundréna, ať ho řeže naplno. Dolfík nechtěl, ale nechal se ukecat a Sláj skončil v nemocnici se zlomenýma žebrama.
Nee, je to tu, tam jde číst několik stran (nevím, jestli se to ukáže, tady začíná o Árnym) v tom odkazu od Tebe od Alzy. Klikne se na „přečíst ukázku“.
https://reader.alza.cz/…13043071.htm
Jojo, o tom Lundgrenovi jsem to četla kdesi taky, ať ho seřeže.
Edit. Aha, tak konkrétní stránku ne, ale šipkama doprava dál.
A o péčku vím, a jinak mu rozpočet na Rockyho „schválili“, když to nepřesáhne xy dolarů. A je tam dost podrobně vše kolem. I jak se potkal s Arnoldem, snad prvně. A že nechtěl vystřihnout scénu a Adrianou a zabránil tomu, až když se ve dveřích potkal se střihačem nebo režisérem, teď nevím.
Moje tchyně ráda dává plné tašky číčovin, ale sama je nechce
Dle svého přání dostává zážitek, pobyt, wellness. Který chce ať jí vybereme, ale my ji známe, tak se raději ptáme, konzultujeme. Ve finále je všechno špatně, takže jakoby si ho nakonec stejně vybere sama.
![]()
Tchánovci celkové bývají oříšek. Bývalá tchyně byla takovej trochu babochlap, trochu podivínka. A zároveň držgrešle, takže si ty ženské věci sama nekoupila, ale zjistila jsem, že je ráda dostává. Tak tam měl úspěch třeba parfém, paletka stínů, různá kosmetika, gellaky, kulma. Člověk by to u ní z jejího stylu na první dobrou nečekal, ale ráda si pak třeba ty nehty dělala atd.
Někdo nechce věci a nevyužije je, tak tam je asi jediná možnost tzv. žrádelní dárky. Já to ráda nemám, ale vím, že obzvlášť některé starší to potěší. Plus třeba krém, sprcháče, co běžně používají.
A pak jsou tu některé, kterým se člověk nezavděčí ničím a tam je potřeba zkousnout kecy a ono to zas přejde ![]()
Jo, to zase bude ranec.. Hnedka v září budou taky adapťáky, což taky není zrovna nejlevnější. A syn nastupuje na střední.