Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobře, že seš anonym. Stresuješ mě. Budu nakupovat kompulzivně.
Čekám až budou v prosinci napsané dopisy, což neznamená, že se jde do krámu až 23.12.
Nakoupeno pak mám za dva dny a balím to postupně, to mi zabere více času, protože mě to nebaví.
Pak hledat místo, kde dárky schovat, mě nebaví ještě víc.
Teď je poslední chvíle, kdy se vyplatí dárky nakupovat, od září začnou letět ceny nahoru, aby se v prosinci mohla dát 30% sleva, která bude o 20% vyšší než teď.
Pro partnera to mám vymyšlené, dostane nový notebook, nějakou kosmetiku a trenky.
My si velké dary moc nedáváme, obvykle je to jeden „hlavní“ + pár drobností a spíš tak co kdo potřebuje.
Ja to mam letos jednoduché, deti vydyndaly darky v predstihu, takže pod stromeckem najdou par blbin, ktere koupim tak nejak průběžně.
@z.pepa píše: Více
S notebookem bych ti pomohl. Nebo už máš vybráno a nakoupeno? Klidně přes SZ.
@Ploskutáček píše: Více
Jsi hodný, ale mám možnost ho koupit přímo od výrobce za velkoobchodní cenu, takže tě tentokrát nevyužiju.
Vůbec netuším komu co? Jako že opravdu nevím. Kolikrát už jsme měla v říjnu všechny téměř. Teď ani netuším co k nejbližším narozeninám.🙄 🤷 🙈
Já nerada chodím do obchodů v jeden den s cílem najít nějaký dárek, spíš to nechávám tak průběžně - když objevím něco, co by se mohlo někomu líbit, tak to koupím a je jedno, jestli je září nebo prosinec.
Můj muž. Ten se v půlce prázdnin rozhodnul, že jdeme děckám do pokojů koupit televize. Tak už je máme schované v posteli.
To je prvně, co se něco koupilo v létě. Jinak nic jiného nemáme.
Ještě nevím co komu, ale už přemýšlím co a v září pomalu, jako každý rok začnu.
Synek se mi zrovna včera pochlubil jaký koupil parfém pro slečnu. A mě koupil knížku. Měl z ní takovou radost, že jsem ji nakonec dostala, že prý dodatečně k svátku.
Tak bych řekla že k Vánocům dostanu jinou knížku. ![]()
@Zeoli píše: Více
přesně, nakoupit je to nejmenší, balení také nesnáším a schovávám do nástavce na skříni, dcera pořád věří na Ježíška
Čas nám letí jak baba na koštěti
Ne, nechci strašit s Vánocema v létě, ale podle hesla - Kdo je připraven, není zaskočen - si pojďme do zimy sdílet tipy na letošní dárky 

Impulzivní nákupy jsou žrout peněz a není nic horšího, než se 23. 12. prodírat davy v obchodech nebo čekat, zda e-shopová objednávka přijde včas.
Pro koho je to brzy, nechť diskuzi přejde a pohodlně se přidá, až to pro něj bude aktuální - není potřeba to zde hlásit
Tak co, kdo bude letos prvním Ježíškem?