Vánoční dárky 2025

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.8.25 15:01

Vánoční dárky 2025

Čas nám letí jak baba na koštěti :pankac: Ne, nechci strašit s Vánocema v létě, ale podle hesla - Kdo je připraven, není zaskočen - si pojďme do zimy sdílet tipy na letošní dárky :palec:
Impulzivní nákupy jsou žrout peněz a není nic horšího, než se 23. 12. prodírat davy v obchodech nebo čekat, zda e-shopová objednávka přijde včas. ;)
Pro koho je to brzy, nechť diskuzi přejde a pohodlně se přidá, až to pro něj bude aktuální - není potřeba to zde hlásit :jazyk:
Tak co, kdo bude letos prvním Ježíškem?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11391
29.8.25 15:10

Dobře, že seš anonym. Stresuješ mě. Budu nakupovat kompulzivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
29.8.25 15:13

Čekám až budou v prosinci napsané dopisy, což neznamená, že se jde do krámu až 23.12.
Nakoupeno pak mám za dva dny a balím to postupně, to mi zabere více času, protože mě to nebaví.
Pak hledat místo, kde dárky schovat, mě nebaví ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
29.8.25 15:17

Teď je poslední chvíle, kdy se vyplatí dárky nakupovat, od září začnou letět ceny nahoru, aby se v prosinci mohla dát 30% sleva, která bude o 20% vyšší než teď.

Pro partnera to mám vymyšlené, dostane nový notebook, nějakou kosmetiku a trenky.
My si velké dary moc nedáváme, obvykle je to jeden „hlavní“ + pár drobností a spíš tak co kdo potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101535
29.8.25 15:22

Ja to mam letos jednoduché, deti vydyndaly darky v predstihu, takže pod stromeckem najdou par blbin, ktere koupim tak nejak průběžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11391
29.8.25 15:27
@z.pepa píše: Více

S notebookem bych ti pomohl. Nebo už máš vybráno a nakoupeno? Klidně přes SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
29.8.25 15:30
@Ploskutáček píše: Více

Jsi hodný, ale mám možnost ho koupit přímo od výrobce za velkoobchodní cenu, takže tě tentokrát nevyužiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11391
29.8.25 15:31

Jasný, jen návrh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
29.8.25 16:01

Vůbec netuším komu co? Jako že opravdu nevím. Kolikrát už jsme měla v říjnu všechny téměř. Teď ani netuším co k nejbližším narozeninám.🙄 🤷 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8405
29.8.25 16:25

Já nerada chodím do obchodů v jeden den s cílem najít nějaký dárek, spíš to nechávám tak průběžně - když objevím něco, co by se mohlo někomu líbit, tak to koupím a je jedno, jestli je září nebo prosinec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105822
29.8.25 16:29

A pro ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8915
29.8.25 16:45

Můj muž. Ten se v půlce prázdnin rozhodnul, že jdeme děckám do pokojů koupit televize. Tak už je máme schované v posteli.
To je prvně, co se něco koupilo v létě. Jinak nic jiného nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148309
29.8.25 16:46

Ještě nevím co komu, ale už přemýšlím co a v září pomalu, jako každý rok začnu.
Synek se mi zrovna včera pochlubil jaký koupil parfém pro slečnu. A mě koupil knížku. Měl z ní takovou radost, že jsem ji nakonec dostala, že prý dodatečně k svátku.
Tak bych řekla že k Vánocům dostanu jinou knížku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76280
29.8.25 16:57
@Zeoli píše: Více

přesně, nakoupit je to nejmenší, balení také nesnáším a schovávám do nástavce na skříni, dcera pořád věří na Ježíška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76280
29.8.25 16:58
@izabe píše: Více

já kupuju převážně online

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...