Vánoční dárky 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76450
29.8.25 17:00
@Atisia píše: Více

já o tom teď ani neuvažuju, teď se budou platit potřeby do školy, v říjnu kroužky, družina a dcera má narozeniny, takže listopad to jistí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11461
29.8.25 17:02

Až budete nakupovat, pište mně, vyčmuchám vám nejlepší cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11812
29.8.25 17:07

No já čekám až nastoupim do práce a přijde první výplata…tzn na listopad..pak asi nakoupíme ať to máme z krku 😂 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
29.8.25 17:45

Letos to asi bude jednoduche.. Aspon pro ty velké… Ty vše mají, oblečení i drogerii si musí vybírat samy, takže to jistí obálka a možná pár maličkosti. Pro malé se něco vymysli, ale uvidíme jak to dopadne. Kupujeme novou kuchyň za nemalý peníz, takže byl chtěla letos skromnější Vánoce. Jenže to říkáme každý rok a pak tam je hromada :roll: Ale nakupovat ještě nebudu. Nejdřív nás čeká narození prcka. :mrgreen: Většinu pak přiveze Amazon, zbytek se koupí. Problém bývá balení, to je žrout času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11812
29.8.25 18:26

@Crystal87 Joo, pro prťata se nakupuje tak snadno…ty jsou nadšený ze všeho..teda my máme fakt malý prťata…4 a 3…problém to bude u dospelaku…a nejhorší bude tchýně která hned po vánocích bude slavit 70…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6640
29.8.25 19:02

Manžel dostane mobil, mrnous už má Repello odrážedlo schované, na ostatní kašlu, oni na mě taky ;) Takže mě vánoce vyjdou na cca 35 tis, to je vcelku ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11461
29.8.25 19:09
@Temnástranasíly píše: Více

A ty už víš, o co si napíšeš Ježíškovi? Co třeba LEDková žárovka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6640
29.8.25 19:10
@Ploskutáček píše: Více

Vcera mi chcipl šicí stroj, jsem v depresi a houpu nohama :lol: naštěstí je pár věcí, co zvládnu jen na overlocku (jiný typ šicího stroje). Jinak bych asi měla absťák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
29.8.25 20:57

Já bych uvítala nápady pro 10 letého kluka :nevim: mám pocit, že má vše :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
29.8.25 21:02

Manžel minulý týden nadhodil rozpočet a teď skoro denně jestli už vím co budu chtít. prý to uteče :roll:.nevím nic :lol:. Dcera prý už asi ví :roll:, prý se letos bude trošku mírnit a knížek tolik chtít nebude, ale moc nevěřím že to půjde pod 10ks :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
29.8.25 21:36

Pripominas mi znamou. Ta nakupuje prubezne cely rok. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2683
30.8.25 09:10
@ArumLily0 píše: Více

Syn má 9 a stále u něj frčí lego. Začal hrát Minecraft, takže cokoliv s tímto motivem. Hodně čte, takže dostane pár knížek a jako každý rok nějakou deskovku…no vida a mám to vymyšlené :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
30.8.25 11:52

Zdravím :mavam:
Pro manžela mám vybraný parfém, voněl mu vzoreček, takže mu ho koupím, k tomu asi permici do posilovny.
Ségře určitě adventní kalendář od Rituals, dostala jsem loni a byli tam fakt super věci.
Mamce nějakou kosmetiku asi od Manufaktury.
Bábince nějakou knížku, halenku nebo noční košili, mám pro ni dvoje pletené ponožky :lol: a má ráda svíčky.
Děcka už jsou velké, budou nejspíš chtít nějaké oblečení, kosmetiku, vyřeším přes e-shop. Mladý ještě chce strojek na holení OneBlade, takže ho dostane.
Já bych si přála galvanickou žehličku, už mám i vybranou, tak snad si Ježíšek vzpomene.
Absolutně netuším, co švagrovi a taťkovi.

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
30.8.25 11:54
@ArumLily0 píše: Více

V tomhle věku jsme začali mladému kupovat různé zážitkové vouchery, třeba na motokáry, laser games( to byl myslím už starší ). Prostě nějakou aktivitu, podle jeho zájmu.

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
30.8.25 11:57
@Vladusxx píše: Více

To máme stejně. Tchýně bude mít teď v říjnu 70. let. Vůbec nevím, co jí dát. Ona nemá moc žádné záliby, je furt zavřená doma. Dřív chodívala na lymfo masáže, pomáhalo jí to na nohy. Možná jí koupíme poukaz. Ovšem, co na Vánoce, to fakt nevím. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný