Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@jopo Ty toho máš.
Deti dostanou krásné darky. Já mám akorát nějaké oblečení, co jsem koupila někde v akci. A něco na tvoření. Jinak nic. Jaké foťáky jsi kupovala? A jakou hru od smart?
@Janasas Jen mi to napiš, kde je ta sleva. Vůbec nevím, co by to mohlo být.
@Anonymní píše:
@Sára 1 už ani přesně nevím, co pro ty raubíře mám, nejprve to budu muset vytahat ze skříně, abych věděla, ale zhruba toto… holka 5 let- taška do školy, pyžamožrout, zažehlovací korálky, elektronické Albi pero + knížky, plyšová ovečka, Kluk 3 roky- elektornické Albi pero+ knížky, pyžamožrout, autobus na dálkové ovládání, robota, sada autíček na natahování, hlavolam. Holce chceme ještě koupit rostoucí židli a ona sama si moc přeje domeček pro panenky a pro kluka bych ráda dřevěnou vláčkodráhu
Já tašku do školy kupovat nebudu. Je tu varianta odkladu, tak by to bylo blbý. Má na jaře svátek, tak taška bude kdyžtak k svátku. Jakého pyzamozrouta? Nikdy jsem o tom neslyšela.
My jsme donesli domu letaky draciku minuly tyden v patek. A v sobotu po obede se dcery inspirovaly
. A prubezne dal listuji a v mezerach jeste doplnuji.
Kluk to ma na haku, pry ma cas.
Týjo, koukám, že nejsem první šílenec
Já mám ráda všechno nakoupeno cca v půli listopadu, abych měla klidný advent. Ale už cca od září nakupuju, co mě uchvátí, ráda si to užívám
Teď mám pro holky 2 knížky k Albi tužce (tu mají od loňska), sportovní tašky na kroužky, pro malou Lego s Annou a Elzou, Barbie vílu s křídly, plyšáky z doktorky Plyšákové, pro větší smartgame s mrakodrapy. Ale většina asi padne na svátky a narozky, protože mladší má narozky v říjnu a svátek v listopadu a starší svátek v prosinci ![]()
@Kelsey Zítra zajdu do Dráčiku, aspoň pro 3 katalogy, děti musím mít každý svůj, ze kterého si hračky vystřihují a lepí na papír pro ježíška a pak jeden abych měla i já
@Sára 1 Pažamožrout je něco jako plyšový polštář, šitý na zakázku. Mám to od jedné moc šikovné paní, která ma na fb svoji skupinu s krásnými věcmi. Pyžamožrout je cca 40-50 cm velký a má kapsu na zip jako pusu, do kterého si dítě může dávat třeba to pyžámko, zároveň je to i moc pěkný mazel. Měla jsem kliku, protože paní měla zrovna akci 2+1 zdarma, jinak jeden bys tál myslím 350,– kč. Skupinka na fb se jmenuje „šitá krása domova “
@Anonymní píše:
@Kelsey Zítra zajdu do Dráčiku, aspoň pro 3 katalogy, děti musím mít každý svůj, ze kterého si hračky vystřihují a lepí na papír pro ježíška a pak jeden abych měla i já
Vsak u nas 3 letaky pro decka, jeden pro me
. Kam jsem si sama zaskrtavala co se mi libi i pro segriny decka, ten jsem si schovala.
A dneska jsem obalovala rizky, na jeden jsem dala strouhanku. A bylo mamko proc? Kdyz jeste budeme chtit primalovat.
Mas jeste dalsi.
@Kelsey No, ono když se to pak sejde ze všech obchodů je to docela mazec a pak už se v tom ztrácím i já
, jak trubka pak jen listuju a listuju a listuju a koukám, kde je daná věc levnější ![]()
@Kelsey To jsem si loni brala snad ve Sparkysu štos katalogů a nějaká babka na mě… paninko, jestli to máte na zátop, tak vám to nebude hořet, věřte mi
, patrně taky blázen do propagačního materiálu, ale z jiného důvodu ![]()
@Sára 1 tak klasika Pompo a nebo Dračik nejsme si jistá, ale je to už dva roky, kdy pokaždé v říjnu jsou slevy.. doufám, že i letos ![]()
Je a nemáte nekdo vyfocene od loňska nejake dekorace? Ja nez vsechno na to vzdycky nakoupim, tak je po Vánocích, kdyz neco vidim
![]()
@Sára 1 od smart mám vlka a 3 prasátka a foťák mám pro kluka uz normal digital a pro holku od kidizoom. To ještě ka kluk v prosinci narozky a holka svátek. Ještě mám pro každého budík a ten dostanou od mikuláše aby to nebylo jen o sladkostech. Ale jinak dneska dělám podzimní výzdobu a vředy listopadu a atd. a máme i podzimní perličky od paní z Fleru. Doufám že to nebude reklama ale jestli chceš mrkni na prodejce prylovka uz mám obj i vánoční pernicky a svicen. Takže nejen vanocema žiju. Příští týden budem dlabat dyne.
@Bábrdl píše:
Vřes! To jsem chtěla, kruci…
já jsem si dneska koupila v Německu tak krásné vřesy, úplně nádherné přenádherné. Už je mám v truhlících všude
Zítra ostříhám a uklidím muškáty a vřesy jsou do oken, pak do nich naflákám dyýně a bude. Mám dneska hroznou, hroznou radost z toho.
@Janasas píše:
@Sára 1 tak klasika Pompo a nebo Dračik nejsme si jistá, ale je to už dva roky, kdy pokaždé v říjnu jsou slevy.. doufám, že i letos
a kde jsou ty slevy, v jejich eshopech? Protože v kamenné nejsou, taky o tom slyším prvně