Vánoční katalogy / dárky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
375
23.9.17 12:06

Vánoční katalogy / dárky

Nějak mě pohltila vánoční nálada, 1/2 dárků už mám nakoupenou a stačí to jen zabailt :D. Možná se do toho pustím už dnes večer, když děti nemám doma. jen neříkejte, že jsem cvok, vím, to sama, že jsem :D. Jen bych ještě potřebovala nějakou inspiraci, z vánočních katalogů. Nevíte kdy zhruba budou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4627
23.9.17 12:08

No, tak cvok nejsi, protoze ja taky uz koukam po dárkach, balení nechávám vzdycky na posledni chvili a pak jsem nastvana, ze jsem to neudelala hned. Dokonce začínám na zacatku října pect cukrovi, protoze dělám 20 druhu a nestiham… a výzdobu, tu pravidelně do oken dáváme kvůli dceři uz taky na konci října. Ja miluju Vánoce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
23.9.17 12:10

No to je tak citlivé téma že jsem se z toho skoro osypala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5822
23.9.17 12:10

Bývají od října. Jinak já mám nakoupeno pro děti uz vše a protože mám papír celou roli novou od loňska taky už budu klidně balit. Já třeba celý prosinec do marketu nechodím. Nákupy si nechávám vozit a s detma chodíme jen na trhy, do divadla, vánoční skanzen atd. Nechci si kazit vánoční náladu v precpanym marketu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
23.9.17 12:11

Ale taky miluju vánoce, těším se na vánoční kolotoč tady :)

• Citovat
  • Upravit
69235
23.9.17 12:14
@Doe_Jane píše:
Ale taky miluju vánoce, těším se na vánoční kolotoč tady :)

ty jo, zrovna jsem nakoupila vřesy a jdu dělat podzimní výzdobu a vy už s Vánocema :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
23.9.17 12:19
@terinka4444 píše:
ty jo, zrovna jsem nakoupila vřesy a jdu dělat podzimní výzdobu a vy už s Vánocema :mrgreen:

já taky nevím co blázní lidi s nějakou výzdobou apod. já jsem zralá tak max na vykrajování dýně a i to je ještě brzo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15456
23.9.17 12:20

@Tiffany1 8o Já dělám cukroví na poslední chvíli. Máme rádi čerstvé. Co se nesni rychle, většinou se nesni vůbec. Takové už příště nedělám.
@jopo To můžu jen závidět. Já vůbec netuším, co kupovat. Děti toho mají tolik, že už opravdu nevím, co jim koupit. Potřebuji boty, oblečení, ale s tím do Vánoc čekat nemůžu. Co jsi kupovala a jak máš velké děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12158
23.9.17 12:25

Já mám už taky dost dárků, jsem poučena z minulého roku, ale zatím to nijak nehrotím, první si chci užít podzim, dýně, dušičky a až pak řešit co vše potřebuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.17 12:30

@Sára 1 už ani přesně nevím, co pro ty raubíře mám, nejprve to budu muset vytahat ze skříně, abych věděla, ale zhruba toto… holka 5 let- taška do školy, pyžamožrout, zažehlovací korálky, elektronické Albi pero + knížky, plyšová ovečka, Kluk 3 roky- elektornické Albi pero+ knížky, pyžamožrout, autobus na dálkové ovládání, robota, sada autíček na natahování, hlavolam. Holce chceme ještě koupit rostoucí židli a ona sama si moc přeje domeček pro panenky a pro kluka bych ráda dřevěnou vláčkodráhu

• Citovat
  • Upravit
14895
23.9.17 12:32
@Anonymní píše:
Nějak mě pohltila vánoční nálada, 1/2 dárků už mám nakoupenou a stačí to jen zabailt :D. Možná se do toho pustím už dnes večer, když děti nemám doma. jen neříkejte, že jsem cvok, vím, to sama, že jsem :D. Jen bych ještě potřebovala nějakou inspiraci, z vánočních katalogů. Nevíte kdy zhruba budou?

Neboj nejsi..Taky nakupují už s velkým předstihem..
Horší je než Vánoce je hledání dovolené na příští leto :mrgreen:
Jsem týden doma po dovolené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
23.9.17 12:41

@Sára 1 kluk bude mít v prosinci 7 a máme kolo, skejt, foťák, knížku, pc hru minecraft k tomu ještě povleceni a 2 plysaky pak velkou sadu lega lego baterku velkyho dinosaura. Holka ka čerstvé 5 a re též kolo, foťák, velký kočárek, baby born a k ni spoustu doplňků, oblecku, knížku, zazehlovaci korálky, hru od smart

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
23.9.17 12:47

My v říjnu objednáváme.. a teď nevím kde ale jsou 70% slevy, nějaký katalog hraček.. ale jméno uvádět nebudu, asi by někdo napsal, že je to reklama.. ALe je to každý rok.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.9.17 13:23
@terinka4444 píše:
ty jo, zrovna jsem nakoupila vřesy a jdu dělat podzimní výzdobu a vy už s Vánocema :mrgreen:

Vřes! To jsem chtěla, kruci… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15456
23.9.17 13:44
@Bábrdl píše:
Vřes! To jsem chtěla, kruci… :mrgreen:

Ja už mam hotovo. :lol: Letos mam vřesy krásné a v truhlikach se jim daří. Nejspíš je zasadím potom na zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák