Máte zkušenosti s Wish?

22.9.17 18:04

Máte zkušenosti s Wish ?

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli někdo nakupuje na Wish? Jaký máte zkušenosti a jak probíhá dodání děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35842
22.9.17 18:12

Čína jako Aliexpres a co jsem četla, za každou věc platíš počtovné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.17 18:18

@pikola jojo to vím u každé věci je napsané poštovné ale nevím jestli se ještě něco platí při vyzvednutí balíčku nebo jestli si to vše rovnou strhnou z účtu a jestli to chodí na poštu nebo jak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65398
22.9.17 18:32

@Verunka1995 platíš uvedenou cenu + poštovné-----některé věci jsou jen za poštovné
Platíš platební kartou
A přijde to jako každý jiný balíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.17 18:38

@Petra Z dobře děkuji ja právě nevěděla jestli se ještě něco neplatí :) takze to normálně přijde na poštu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65398
22.9.17 18:52

@Verunka1995 ano.....a malý balíčky přímo do schránky, pokud se vejdou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.17 18:59

@Petra Z dobře děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65398
22.9.17 19:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.17 19:29

@Petra Z a byla jste spokojená s věci které jste si objednala? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65398
22.9.17 19:39

@Verunka1995 já většinou brala jen drobnosti…hodinky, klukovi hrací karty, myslím, že i nějaký šaty…takže za těch pár kaček spokojenost…
Asi 2 krás se mi stalo, že zboží nedošlo…v tom případě peníze vrací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.17 19:40

@Petra Z dobře, moc děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
22.9.17 19:49

Jo, objednávám často.
Některé věci teda nebyly úplně top :mrgreen: ale z ty hromady, co už jsem nakoupila to zas tolik nebylo. Za každý kus se účtuje zvlášť poštovné i když chcete 2× totéž. Nakupuju jak oblečení, tak kravinky okolo. Z cca 20ti věci nedorazily asi 3. Ale po otevření sporů jsem hned peníze dostala zpět na účet. A jedna z těch věcí dorazila nakonec asi po 3mesicich. Tak jsem ji měla zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.9.17 16:47

Hihi/…wish ani omylem..pokous o nakup..debetovani karty a krome litosti ze nemůžou nic dodat a prosby ze nedokazi vrátit peníze nez za 24 dnu..tak nic. nastesti peniz vratili a az pak jsem zazila rozumu a zjitila jsem ze mají usacke vat číslo..problemove bych se z domova bez pravnika dostavala k penezum v usakove.. takze se mnou mají uplne utrum…kdo ma jinou zkušenost..?tana

:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.17 22:37

mobil

Dobrý den chtěla jsem ze zeptat jestli jste už někteří z vás kupovali přes wish telefonní mobil a jak je to s tou angličtinou v mobilu jestli se ten telefon dá dát do češtiny. Děkuji :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
27.2.18 14:07

Obnovuji diskuzi, je tu někdo kdo si objednal tablet nebo mobil přes Wish? Ty ceny mě zaráží :D… děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák