Máte zkušenosti s Wish?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
16.8.18 17:58

Wish tragedie

Pokud objednáte jaké koliv větší zboží a prijde poškozené a ještě po dlouhé době tak vám odmítnou vrátit peníze a budou vám tvrdit že jsou americká firma která má svůj reklamační řád ne českej. žadne IČO!!!hlavně že jsi strhávají k platbě dph

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
16.8.18 20:19

Zdravím maminky :) musím se podělit… přikládám fotografie, popis sedí, materiál je úžasný… Za ty prachy (asi 50kč a to i s poštovným) úplná bomba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
17.8.18 09:58

To vypadá opravdu pěkně. Velikost sedla, jo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.18 16:06

Ja naopak minuly tyden reklamovala, ze nedorazila objednana vec a okamzite vratili penize na ucet. Dnes jsem reklamovala jeden kosik, co nesouhlasil s fotkou a ihned prisla odpoved s nabidkou vraceni penez zpet. Za me fer jednani..vec vam zustane a pomud prijde neco po terminu, taktez vec zustava adresatovi, ac mezitim wish vratilo penize. Prodejce garantuje dodani do urciteho data a pak uz je narok na vraceni penez. To se mi byni stalo, hracka dosla o 14 dni pozdeji, kdyz uz byly penize vraceny. Neni to nic sloziteho, jde o par kliknuti a reklamace vyrizena. Za me spokojenost..veci uz mam cca 20 a toto byly prvni dve reklamace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.18 09:27

Ja mam z Wish nakupovanim zatim zkusenosti dobre vse prislo v poradku akorad jednou nedosel balicek ale hned vratili penize bez problemu. :) S oblečením nemám zkušenosti ale různé vychytávky do kuchyně atd byly super jsem spokojená jestli chcete tu mate kod :) mcqbqfg :) na svou první objednávku Aplikaci si stáhni zde: *** Ja doporucuji :potlesk:

edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.18 12:26

Tady chce nekdo za novacky slevy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.7.19 12:22

Dobrý den, objednala jsem si na Wish povlak na polštář. Je na něm natisknutý nápis a bojím se ho dát do pračky, aby se nesmazal. Máte nějaké zkušenosti s praním textilu ze stránky Wish??? Předem děkuji za odpověď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
26.7.19 09:05

Wish je jen zprostředkovatel, zboží jezdí ze všech možných koutů Číny. :D Pokud je to přilepené takovým lepidlem, které už na první pohled vidíš, tak s tím mám špatnou zkušenost u tílka, potisk nevydržel ani první praní. Ale určitě to tak není u všech, jen bych prostě prala na nižší teploty a hlavně obráceně. Mimochodem, zrovna včera se mi povedlo na 40 srazit povlaky na polštáře, které máme už léta. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17441
20.11.19 14:34

Holky a je nutné stáhnout si např. do telefonu tu aplikaci nebo to jde i jinak? A platba opravdu jen kartou, nebo to jde i převodem? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
20.11.19 14:37

@azaleila platba jenom kartou a nakupovat se dá i bez apky, ale nevím jak v mobilu, musela bys přes počítač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17441
20.11.19 14:38
@Kriss Tina píše:
@azaleila platba jenom kartou a nakupovat se dá i bez apky, ale nevím jak v mobilu, musela bys přes počítač.

a je to bezpečné tou kartou po netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
20.11.19 14:41

@azaleila já tak platím často a zatím se nic nestalo, mám kartu pojistenou a neregistrujuji tam, prostě jednorázová platba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
20.11.19 14:43
@azaleila píše:
a je to bezpečné tou kartou po netu?

Nakupuju tam už pár let, stejně tak na Aliexpress.. vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17441
20.11.19 14:49
@Lainaire8 píše:
Nakupuju tam už pár let, stejně tak na Aliexpress.. vše ok.

A Alli funguje stejně? Promiň, jestli se ptám hloupě, ale prostě s tím nemám zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
20.11.19 14:50
@azaleila píše:
A Alli funguje stejně? Promiň, jestli se ptám hloupě, ale prostě s tím nemám zkušenost…

Ali, wish, ebay to je všechno nastejno. Ale co sem tak koukala, to Ali je většinou nejlevnější a má tam hodně zboží s dopravou zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák