Vánoční pečení 2015 pro chromé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15225
3.11.15 22:51

@Blešík muffiny bych máčela vychladlé, aby čoko na nich ztuhla a neroztékala se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
3.11.15 22:52

V teplém,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389

@Ukulina já jsem právě poplivala luxusně komplet celej noťas tvl, no to bude tím malováním, když máme buňky na matiku tak ty na malování jsou KO :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980

@Ukulina recptem to nebude, mě se to stává skoro u všeho, to spíš bude rukama a ty nevyměnim :mrgreen: ale líbí se mi systém kamarádky od @zrcadlo - jenže obávám se, že nejsem tak nápaditá :think: ale naštěstí on je manžel skromný a na vzhledu mu nezáleží a chutnaj ty moje patvary celkem dobře, pokud se tedy nerozhodnu to na poslední chvíli nějak vylepšit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
3.11.15 22:54
@Ukulina píše:
@Blešík muffiny bych máčela vychladlé, aby čoko na nich ztuhla a neroztékala se

jsi moje žena :palec:

@latunka01 no vylepšování se nevyplácí, jak se říká všeho moc škodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
3.11.15 22:56

@latunka01 Hele, asi to bude rukama. :mrgreen: Já zas nikdy neupekla linecké, to se mi roztékalo, ani vyválet to nešlo. Ale dobrá zpráva, vloni se mi podařilo (recept od Kluci v akci(říkají si tak? 8o )), tam se totiž nevykrajuje, ale ušoulají se kuličky, do nich se udělá dírka vařečkou a ta pak vyplní marmeládou. Tedy odpadá to šílené válení, vykrajování, přenášení na plech, pak lepení… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
3.11.15 22:56

Děkuji děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
3.11.15 22:57

@majka 4 Si rozumíme! Plus mínus za měsíc si napíšem, jestli už máme seznam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
3.11.15 23:14

@Zirafka11 pokud těsta kupuješ to je lepší nic nepéct. Četla jsi složení? tam bude chutovek když to má takovou trvanlivost. Pokud najdeš dobrý recept tak těsto je to to nejmenší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
3.11.15 23:18

@Ukulina domluveno, já už teda perníky začínám na konci listopadu, aby vyměkly :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
3.11.15 23:43
@majka 4 píše:
@Ukulina domluveno, já už teda perníky začínám na konci listopadu, aby vyměkly :mrgreen: :palec:

Prej vymekly :mrgreen: My se prelom listopadu prosince stehujem, tak jsem hodne zvedava, jestli na perniky zadelam pred Mikulasem.
Ale domluveny jsme! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bmw
25905
4.11.15 09:44

@Ukulina zaujalo me cukrovi domaci pritel? co to prosim je a jak se to dela dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.15 09:53
@Ukulina píše:
Musíš zvolit druhy nenáročné na výrobu

Kdyz me nebaví vykrajovat, lepit, atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
4.11.15 10:35

Mám super tip pro všechny chromajzli :mrgreen: Myslím, že to bude většina znát, ale kdyby náhodou..
Je to teda nepečené a já ho dělám 23.12.večer..
Mezi dva piškoty dám kolečko banánu, celé to propíchnu párátkem a namočím do čokolády..
Na noc to dám stuhnout na balkón, piškoty krásně změknou.
U nás je to top..
Pokazit to nejde..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
4.11.15 10:37
@majka 4 píše:
@Ukulina domluveno, já už teda perníky začínám na konci listopadu, aby vyměkly :mrgreen: :palec:

Já na Mikuláše, ale já nemám tvrdé perníky, já je mám hned měkké, protože se sní nejdřív..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii