Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Blešík muffiny bych máčela vychladlé, aby čoko na nich ztuhla a neroztékala se
@Ukulina já jsem právě poplivala luxusně komplet celej noťas tvl, no to bude tím malováním, když máme buňky na matiku tak ty na malování jsou KO
![]()
@Ukulina recptem to nebude, mě se to stává skoro u všeho, to spíš bude rukama a ty nevyměnim
ale líbí se mi systém kamarádky od @zrcadlo - jenže obávám se, že nejsem tak nápaditá
ale naštěstí on je manžel skromný a na vzhledu mu nezáleží a chutnaj ty moje patvary celkem dobře, pokud se tedy nerozhodnu to na poslední chvíli nějak vylepšit ![]()
@Ukulina píše:
@Blešík muffiny bych máčela vychladlé, aby čoko na nich ztuhla a neroztékala se
jsi moje žena ![]()
@latunka01 no vylepšování se nevyplácí, jak se říká všeho moc škodí ![]()
@latunka01 Hele, asi to bude rukama.
Já zas nikdy neupekla linecké, to se mi roztékalo, ani vyválet to nešlo. Ale dobrá zpráva, vloni se mi podařilo (recept od Kluci v akci(říkají si tak?
)), tam se totiž nevykrajuje, ale ušoulají se kuličky, do nich se udělá dírka vařečkou a ta pak vyplní marmeládou. Tedy odpadá to šílené válení, vykrajování, přenášení na plech, pak lepení… ![]()
@majka 4 Si rozumíme! Plus mínus za měsíc si napíšem, jestli už máme seznam ![]()
@Zirafka11 pokud těsta kupuješ to je lepší nic nepéct. Četla jsi složení? tam bude chutovek když to má takovou trvanlivost. Pokud najdeš dobrý recept tak těsto je to to nejmenší ![]()
@Ukulina domluveno, já už teda perníky začínám na konci listopadu, aby vyměkly
![]()
@majka 4 píše:
@Ukulina domluveno, já už teda perníky začínám na konci listopadu, aby vyměkly![]()
Prej vymekly
My se prelom listopadu prosince stehujem, tak jsem hodne zvedava, jestli na perniky zadelam pred Mikulasem.
Ale domluveny jsme! ![]()
@Ukulina zaujalo me cukrovi domaci pritel? co to prosim je a jak se to dela dekuji ![]()
@Ukulina píše:
Musíš zvolit druhy nenáročné na výrobu
Kdyz me nebaví vykrajovat, lepit, atd
Mám super tip pro všechny chromajzli
Myslím, že to bude většina znát, ale kdyby náhodou..
Je to teda nepečené a já ho dělám 23.12.večer..
Mezi dva piškoty dám kolečko banánu, celé to propíchnu párátkem a namočím do čokolády..
Na noc to dám stuhnout na balkón, piškoty krásně změknou.
U nás je to top..
Pokazit to nejde..