Vařečka se používá na zadek, 1,5 leté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13843
24.7.20 12:40
@Anonymní píše:
Nevím, kde jsi vyčetla, že já preferuji volno výchovu… Já jen nestrasim dítě vařečkou :nevim: spíš jsem toto téma založila za účelem zjistit, jak často se tato hrozba používá. Jinak její dcerka je dost agresivní, ostatní děti na hřišti bouchá a maminka to omlouvá, že dělá malá. Když jsem našemu dítěti, po tom co ho bouchla, řekla, ať ji udělá tyty, tak maminka přiletěla a že prý dcerka dělala malá jen se netrefila, jenže ona se takhle netrefí dost často :nevim:

Tak kdyby mi to tolik vadilo a maminka by nebyla ochotna či schopna si své dítě uhlídat, prostě bych s ní na to hřiště s nima nechodila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
24.7.20 14:56

Jo je to normálni. Pokud holčička nemá po těle modřiny od surového bití, tak na tom nic nevidím. Dokonce mi to přijde vtipné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.20 15:58
@Nora4 píše:
prosím tě, nechápejte to zle, ale přijdeš mi hrozně přecitlivělá.. pohrození vařekou, nějaké plácnutí sotva odlišitelné od malá, já ti nevím, ale takové věci vůbec neregistruju a neřeším a moje děcka by si asi ani nevšimly, že je někdo pohladil/plácl :nevim:

Vařečku bych neřešila, je mi jedno, jak si kdo straší děti. Ale placat/bouchat dítě si nenechám. Zvlášť, když to tomu našemu evidentně vadí a choulí se kvůli tomu ke mě. Nebylo to jen jednou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.20 16:22
@Nora4 píše:
ale píšeš, že kamarádka tvrdí, že její dcera dělá malá a ona své dítě zná lépe než ty, tak bych prostě svému dítěti řekla, že holčička chtěla udělat malá a neumí to ještě dobře a je, nemůžeš se přece rozhodnout, že ty to považuješ za plácanec, tak té její malé vyhubuješ, třeba to opravdu myslí dobře, jsou to batolata :nevim:

Když to mému dítěti vadí a je jedno zda tím myslela malá nebo něco jiného, tak snad může dát najevo, že se mu to nelíbí slovem tyty. Na tom nevidím nic špatného.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.20 21:01
@Nora4 píše:
kdyby tvoje holčička pohladila kamarádku a ta se ohradila a udělala na ni tyty, nevadilo by ti to, že to tvoje malá nechápe? myslím, že jsi to celé měla říct své kamarádce a ne nám tady, říct jí, co ti vadí a domluvit se, jak to uděláte, abyste byly obě spokojené, já bych to svým kamarádkám klidně řekla a dohodla se s nimi, jak to vyřešíme, aby holky byly obě v pohodě :nevim:

Moje holčička umí udělat malá, ne že někoho plácá. Kamarádce jsem to říkala a ona si jede sporad svojí, dělá malá a je chyba v mém dítěti, že se neumí bránit. A když řekne tyty je to špatně. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
27281
27.7.20 09:05
@Anonymní píše:
Nevím, kde jsi vyčetla, že já preferuji volno výchovu… Já jen nestrasim dítě vařečkou :nevim: spíš jsem toto téma založila za účelem zjistit, jak často se tato hrozba používá. Jinak její dcerka je dost agresivní, ostatní děti na hřišti bouchá a maminka to omlouvá, že dělá malá. Když jsem našemu dítěti, po tom co ho bouchla, řekla, ať ji udělá tyty, tak maminka přiletěla a že prý dcerka dělala malá jen se netrefila, jenže ona se takhle netrefí dost často :nevim:

Jo tak tyhle omlouvající maminky taky znám. Jednu mám v rodině a teda upřímně řikám - je to peklo. Buď ráda, že to v rodině nemáš.

Ségra je přesně tenhle typ. Její dítě podrazí mému nohu (očividně nasvál - viděli to všichni) a ségra buď dělá, že to nevidí a nebo řekne „Jééj, ona chtěla zrovna kopnout do balónu a neuvědomila si, že takhle vystrčila nohu“ (jo a balón kdesi dva metry od ní)

Nebo jsou naše děti spolu na trampolíně, společně s těma malýma balonkama… její dcera do mé evideně čutla (a ještě s takovým surovým výrazem ve tváři) a ségra jí okřikne „Emmičkooo, nekopej ( a teď jí to došlo )… do těch balónkůůů“ :roll: No všichni samozřejmě, včetně jííí samotné, viděli, že kopla do mého dítěte. Ale to ona nikdy nepřizná tak prostě takhle lže, sama sobě i všem okolo… a takových případů s ní je bžilion.

Co si z toho to dítě vezme? Že mu všechno projde, maminka to vždycky okecá a zachrání, dítě může vše, protože maminka ho z toho vylže… :? Hroznej příklad… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.20 13:27
@FreeLady12 píše:
Jo tak tyhle omlouvající maminky taky znám. Jednu mám v rodině a teda upřímně řikám - je to peklo. Buď ráda, že to v rodině nemáš.

Ségra je přesně tenhle typ. Její dítě podrazí mému nohu (očividně nasvál - viděli to všichni) a ségra buď dělá, že to nevidí a nebo řekne „Jééj, ona chtěla zrovna kopnout do balónu a neuvědomila si, že takhle vystrčila nohu“ (jo a balón kdesi dva metry od ní)

Nebo jsou naše děti spolu na trampolíně, společně s těma malýma balonkama… její dcera do mé evideně čutla (a ještě s takovým surovým výrazem ve tváři) a ségra jí okřikne „Emmičkooo, nekopej ( a teď jí to došlo )… do těch balónkůůů“ :roll: No všichni samozřejmě, včetně jííí samotné, viděli, že kopla do mého dítěte. Ale to ona nikdy nepřizná tak prostě takhle lže, sama sobě i všem okolo… a takových případů s ní je bžilion.

Co si z toho to dítě vezme? Že mu všechno projde, maminka to vždycky okecá a zachrání, dítě může vše, protože maminka ho z toho vylže… :? Hroznej příklad… :roll:

Jo v rodině tohle naštěstí nemáme. Všichni a to včetně švagrové a tchýně, kde tedy občas nějaké rozepře máme, tak tohle vážně všichni ctí - neubližujeme si, a pokud něco myslíme jinak než vyznělo, tak když umí mluvit tak to vysvětlí a když ještě ne, tak to poznáme z celkového chování. No s tou maminkou se už naštěstí moc nevidame. A máme klid, na hřištích často potkáváme lidí podobného ražení jako jsme my.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML