Vaření na "ostrůvku" - moderní kuchyň

246
1.10.07 18:42

Vaření na "ostrůvku" - moderní kuchyň

Ahoj holky,

prosím, poradíte mi?

Rozhoduju se, jak uspořádat kuchyň v novém bytě. Mám pár návrhů, z nichž nejlíp vypadá ten, kde je vaření vystrčené na ostrůvek - jak se to teď dělává. A já nevím, mám z toho trochu strach, protože když smažím bifteky nebo nějaké plátky, obvykle to dost prská a nerada bych otírala olej z poloviny obýváku. Máte, prosím, někdo zkušenost?

Moc děkuju za každý názor! Majdina

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

2237
1.10.07 20:59

Ahoj,

ja proti prskani pouzivam takovou sitku a docela to pomaha…mam to kvuli detem…Jinak kuchyn s tim ostruvkem se mi moc libi…

Terik

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.10.07 23:28

Vařím taky na „ostrůvku“. Proti prskání mám za varnou deskou jakoby zvýšenou stěnu s pultíkem, exponovaná plocha obložená obkladačkama, takže údržba je dobrá. Jediné, co nás překvapilo byla cena ostrůvkové digestoře. Vybírali jsme opravdu tu nejlevnější a i tak nás přišla na asi 17 tisíc /máme FAGOR/. To píšu proto, abyste si napřed pozjišťovali všechny pro i proti ostrůvkového vaření. Je pravda, že nelituju a syn velmi oceňuje, že může běhat dokola /pro doplnění dodám, že používám kvůli bezpečnosti zábranu kolem varné desky IKEA, aby syn mohl běhat „bezpečně“/. Radka

  • Nahlásit
  • Citovat

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama