Váš názor na finance?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8302
28.7.24 06:56

Ještě bych to skrouhla na jeden účet společný, kam by vám chodilo všechno rovnou a k němu byste měl každý platební kartu.
Kamarádka je nějaká chytrá. Nic ji po tom není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
28.7.24 07:42

No a není technicky vzato jedno, ze kterého účtu kdo co zaplatí? Stejně, kdyz nemáte moc peněz, padne ten tvůj rodicak za vlast, i kdyby sis ho nechala na svém účtu celý, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.24 08:27

@ugluk driv vydelaval mnohem vice, pak mu nasli nemoc a doktorka zakazala nocni smeny, propustili ho. nasel si praci na denni smenu, ale tam plati mnohem mene. bohuzel o lepe placene praci nevime. i kdyz ho to stve, ze vyjdeme tak tak.ale zas nemame hypoteku ani zadne pujcky. pritom dum mame krasny.tak apson ze tak :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.24 08:34

:nevim: to je předčí vaše věc. My máme každý svůj účet. Platíme každý své pohledávky a hold se dohodneme kdo co bude platit když někam jdeme. Taky to některým přijde divný. Měla bych výčitky, kdybych že společnýho účtu utratila víc. A pak vysvětlovat za co a k čemu? Mám radši vlastní peníze pod vlastní kontrolou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.24 09:05

@Ahep to je sice hezka predstava.ale to ho mam opusit kdyz najednou misto 45 tis (korunou teda fakt nesmrdel, mani vlastni dum bez hypoteky) vydelava 25 tis a tim padem to je znat? :D
Nebo kdyz misto 3 500 za elektrinu platime 7000?to asi nekde znat musi byt ;).
Proto jsme si snazili neco nasetrit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.24 09:09
@Anonymní píše: Více

Jasny. manzel chtel taky jeden spoplecny ucet, ale ja kdyz byla normalne v praci a vydelava celkem slusne, tak jsem ty penize chtela mit pod kontrolou. a treba z toho koupit darky. a ne aby se me oak ptal, proc jsem v tamhletom obchode utratila tolik a za co. i kdyz jsem ted na RD, a kupuju darek treba kamosce, tak to zaplatim ze sveho soukromneho uctu, kde mam nasetreno. ikdyz bych to mohla koupit ze spolecneho, muz by me to nevycetl

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.24 09:26

@MartinaIrena kamoska to nemyslela nejak zle. navic mela uz par piv v sobe :D.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat