Váš vysněný dárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
midlajs
11.9.14 20:54

@camell ja Ti nevim, podle me o necem musi snit, staci ji poslouchat :think:

• Citovat
  • Upravit
11.9.14 20:55

Milenec by mi udelal radost :-D

jinak welnes je pekny napad nebo vikend bez deti a nejaky sperk k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
11.9.14 20:57
@MilijonDolarBejby píše:
Milenec by mi udelal radost :-Djinak welnes je pekny napad nebo vikend bez deti a nejaky sperk k tomu

Cece nejsi jeste v sestinedeli :kytka:?

• Citovat
  • Upravit
1912

Klasika - co se mi nikdy nesplni :roll: :mrgreen: Zaridit nejaky pekny vecer nebo nekam odjet na prodlouzeny vikend…a bylo by super, kdyby partner vymyslel nejaky fajn aktivity, pekne misto na romantickou veceri a tak…proste spolecne straveny cas a aby bylo videt, ze si s tim dal praci/ popremyslel :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055

Můj vysněný dárek je tenhle krasavec: http://bbag-click2print.de/…Lot%2046.jpg
Ale počítám, že mi jej hned tak nikdo nedá, jeho cena se vyšplhala do závratných výšin :(
Jinak já bych darovala nějaký zážitek, nejlépe spojený s dárcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
11.9.14 20:58

Myslím, že pro většinu žen s dětmi je velkým svátkem víkend bez dětí, tedy pokud to jde (kojenec bez prsa obvykle nevydrží). Takže pokud to jde, zajistit hlídání u babičky či někoho jiného spolehlivého a odjet kamkoliv:-) Pokud máte doma mrňátko, tak aspoň večer bez dětí - divadlo, kino, nebo večeře v restauraci a vůbec to nemusí být nějaký extra luxus (nemusím vařit ani umývat nádobí!). No a pak podle zájmů a preferencí - já bych si přála naušnice s brilianty, velkou radost mi udělala kniha o historii módy, protože šiju, taky pro mě byl krásným dárkem nový šicí stroj a miluju všechny dárky vyrobené mým mužem (umí dělat se dřevem i kovem, ale na takové „hraní“ nemá mnoho času).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
11.9.14 20:59

Můj vysněný dar je řídit tramvaj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.9.14 20:59

Ty jo, koukám, že já jsem neromantický praktik :mrgreen: moje milované dárky jsou sušička a roomba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
11.9.14 21:04

Já se přiznám, že by mě dostalo zlato - naušnice nebo řetízek… není to zrovna skromné ani kdovíjak hluboké, ale to by mě hodně potěšilo… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
11.9.14 21:05

Víkend bez dítěte (klidně týden :oops: ) a samozřejmě každou ženu potěší šperk je to taková krásná drahá zbytečnost, kterou si žena většinou sama nekoupí. No a jestli finance nejsou problém, tak můj sen je mít paní na úklid :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
11.9.14 21:05

@terinka4444 Mam to stejne. Akorat jsem k narozeninam dostala pomaly hrnec, loni k svatku susicku a k Valentynu (ktery neslavime) mrazak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.14 21:08
@Chocoloco píše:
Cece nejsi jeste v sestinedeli :kytka:?

Jsem :-D
Zeby proto ty choutky? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
11.9.14 21:09
@avm3 píše:
Já se přiznám, že by mě dostalo zlato - naušnice nebo řetízek… není to zrovna skromné ani kdovíjak hluboké, ale to by mě hodně potěšilo… :oops:

Ony šperky samozřejmě potěší, ale já třeba nejsem typ na zlato (ani na ty perly) a bylo by mi líto, že to neunosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.9.14 21:10

Sušička!!! Pak bych chtěla pomalý hrnec, vlastního Kindla a mobil, se kterým se domluvím. Překvapivě mám ráda elektroniku :jazyk:

Hodně by mě potěšil i nějaký pobyt pro dva s manželem - jednak proto, že jsme dlouho takto nikde nebyli a jednak proto, že on se takovým aktivitám vyloženě brání. To by mi skutečně vzalo dech, kdyby to přišlo navíc od něho - že by to jako sám vymyslel, navrhl, zorganizoval :lol:

Z drobností dárkový poukaz do knihkupectví, Ikey nebo nějakého obchodu s oblečením nebo botama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65519
11.9.14 21:11

Mě potěšil prodlouženy víkend v Anglii…nákupní s mou sestrou :lol:
No někdo musel doma hlídat prcka že
Kdysi jsem tam žila a porad mluvila o tom, ze se tam chci podívat zase tak jsem to dostala
Jo a pak jsem jeste dostala dobrý foťák –taky me moc potěšil
Welnes prodlouženy víkend si dopřávam 1-2krat ročně -jaro a podzim pravidelně :lol: to by pro me dárek nebyl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný