Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Milenec by mi udelal radost ![]()
jinak welnes je pekny napad nebo vikend bez deti a nejaky sperk k tomu
@MilijonDolarBejby píše:
Milenec by mi udelal radostjinak welnes je pekny napad nebo vikend bez deti a nejaky sperk k tomu
Cece nejsi jeste v sestinedeli
?
Klasika - co se mi nikdy nesplni
Zaridit nejaky pekny vecer nebo nekam odjet na prodlouzeny vikend…a bylo by super, kdyby partner vymyslel nejaky fajn aktivity, pekne misto na romantickou veceri a tak…proste spolecne straveny cas a aby bylo videt, ze si s tim dal praci/ popremyslel ![]()
Můj vysněný dárek je tenhle krasavec: http://bbag-click2print.de/…Lot%2046.jpg
Ale počítám, že mi jej hned tak nikdo nedá, jeho cena se vyšplhala do závratných výšin ![]()
Jinak já bych darovala nějaký zážitek, nejlépe spojený s dárcem.
Myslím, že pro většinu žen s dětmi je velkým svátkem víkend bez dětí, tedy pokud to jde (kojenec bez prsa obvykle nevydrží). Takže pokud to jde, zajistit hlídání u babičky či někoho jiného spolehlivého a odjet kamkoliv:-) Pokud máte doma mrňátko, tak aspoň večer bez dětí - divadlo, kino, nebo večeře v restauraci a vůbec to nemusí být nějaký extra luxus (nemusím vařit ani umývat nádobí!). No a pak podle zájmů a preferencí - já bych si přála naušnice s brilianty, velkou radost mi udělala kniha o historii módy, protože šiju, taky pro mě byl krásným dárkem nový šicí stroj a miluju všechny dárky vyrobené mým mužem (umí dělat se dřevem i kovem, ale na takové „hraní“ nemá mnoho času).
Ty jo, koukám, že já jsem neromantický praktik
moje milované dárky jsou sušička a roomba ![]()
Já se přiznám, že by mě dostalo zlato - naušnice nebo řetízek… není to zrovna skromné ani kdovíjak hluboké, ale to by mě hodně potěšilo… ![]()
Víkend bez dítěte (klidně týden
) a samozřejmě každou ženu potěší šperk je to taková krásná drahá zbytečnost, kterou si žena většinou sama nekoupí. No a jestli finance nejsou problém, tak můj sen je mít paní na úklid ![]()
@terinka4444 Mam to stejne. Akorat jsem k narozeninam dostala pomaly hrnec, loni k svatku susicku a k Valentynu (ktery neslavime) mrazak. ![]()
@Chocoloco píše:
Cece nejsi jeste v sestinedeli?
Jsem ![]()
Zeby proto ty choutky? ![]()
@avm3 píše:
Já se přiznám, že by mě dostalo zlato - naušnice nebo řetízek… není to zrovna skromné ani kdovíjak hluboké, ale to by mě hodně potěšilo…
Ony šperky samozřejmě potěší, ale já třeba nejsem typ na zlato (ani na ty perly) a bylo by mi líto, že to neunosím.
Sušička!!! Pak bych chtěla pomalý hrnec, vlastního Kindla a mobil, se kterým se domluvím. Překvapivě mám ráda elektroniku ![]()
Hodně by mě potěšil i nějaký pobyt pro dva s manželem - jednak proto, že jsme dlouho takto nikde nebyli a jednak proto, že on se takovým aktivitám vyloženě brání. To by mi skutečně vzalo dech, kdyby to přišlo navíc od něho - že by to jako sám vymyslel, navrhl, zorganizoval ![]()
Z drobností dárkový poukaz do knihkupectví, Ikey nebo nějakého obchodu s oblečením nebo botama ![]()
Mě potěšil prodlouženy víkend v Anglii…nákupní s mou sestrou ![]()
No někdo musel doma hlídat prcka že
Kdysi jsem tam žila a porad mluvila o tom, ze se tam chci podívat zase tak jsem to dostala
Jo a pak jsem jeste dostala dobrý foťák –taky me moc potěšil
Welnes prodlouženy víkend si dopřávam 1-2krat ročně -jaro a podzim pravidelně
to by pro me dárek nebyl ![]()
@camell ja Ti nevim, podle me o necem musi snit, staci ji poslouchat