Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Můj je objektiv k zrcadlovce
. Tak doufám, že ho ježuch dovalí
. Ale dárky, které mě potěšily nebo by mě potěšily jsou : pěkné hodinky, vyhlídkový let, lístky na koncert nějakého oblíbence, někdo kdo mi umyje okna nebo poukaz na jazykový kurz.
Aktualne by me potesila kabelka Michael Kors nebo robot Kitchenaid ![]()
@Knihomyš píše:
@svycarka jako doslova dechberoucí mě napadá třeba přihláška na půlmaraton, ale jestli to udělá radost, to nevím.
Za dechberoucí bych asi označila to, kdybych k narozkám dostala obrovského nového bavoráka, ale to je mimo, ač netřeme bídu s nouzí, dárky v takovéto cenové relaci nejsou u nás obvyklé
. A asi jsem nějaká divná, ale na rozdíl od většiny by mě nepotěšil ani šperk (o perlách nemluvě, ty by mě spíš naštvaly, nelíbí se mi, ale to je otázka osobního vkusu), ani luxusní kabelka či cokoli luxusního na sebe, a to z prostého důvodu, že toto bych si rozhodně chtěla vybrat sama. Za 17,5 roku, co jsme spolu s manželem (teda manželé jen 6 let
) jsem už pár šperků dostala a upřímně, nikdy to nebyly takové, jaké bych si vybrala já, ač nebyly přímo ošklivé. Takže už takové věci kupujeme spolu, ale tam pak mizí ta „dechberoucnost“. Ale já si na braní dechu moc dárkem moc nepotrpím, respektive spíš trpím u nečekaného daru, protože je mi trapné a líto, když se mi něco evidentně drahého nelíbí. Čím jsem starší, tím víc inklinuju k praktickým darům, takže klidně spotřebiče, ale jen, pokud si o ně řeknu. A je fakt, že parfémy můžu vždycky, ale manžel si vždy pečlivě zapisoval, když jsem nějaký zmínila, že mi voní, a pak jsem je průběžně dostávala
, tady mi pak nevadí ani opakování u nejoblíbenějších kousků
.
@terinka4444 píše:
Takže místo věšení prádla se můžeš povalovat na sluníčku?![]()
Ne, musím věšet na otravné skládací sušáky a na válení se na sluníčku nemám, jak jsem zjistila, čas ![]()
@Luisa79 O tom já nikdy neslyšela, no alespoň jsem opět o něco chytřejší.. Ale mohu říct jako @Chocoloco, že ty moje mi neštěstí nepřinesly.. Na štěstí;).
@Anonymní píše:
Bezedný sud Cabernet Sauvignon![]()
paní na úklid, bedna Diazepamu…
![]()
![]()
![]()
![]()
Zlato a perly, to tedy nevím co bych s tím dělala![]()
![]()
To byl jeden z mých nejlepších dárků, co jsem dostala - manžel konečně povolil, abych si našla paní na úklid. ![]()
@camell vem ji na Island, prodloužený víkend v Blue Lagoon
Tam se chystám na kulatiny vzít já manžela ![]()
Můžeš to udělat fikaně, jako třeba můj manžel kdysi (tehdy ještě přítel) - na Vánoce mi věnoval krásný kufr
Hodně se mi líbil, ale nějak mě nenapadlo jej hned i otevřít a on pořád nenápadně narážel, zda mi vyhovuje i to vnitřní uspořádání
Tak mi to tedy nedalo a abych mu udělala radost, tak jsem kufr otevřela, abych to mohla pochválit a málem jsem spadla z nohou - vevnitř byla letenka do Paříže
Bylo to úžasné a já byla opravdu upřímně příjemně šokovaná ![]()
@Titty píše:
To byl jeden z mých nejlepších dárků, co jsem dostala - manžel konečně povolil, abych si našla paní na úklid.
Jo, to by byl výborný dar. Zvlášť, kdyby rovnou sehnal nějakou prověřenou paní. Pokud tedy člověk není ten typ, co se před uklízečkou stydí za bordel (přitom náš bordel - její radost, žejo?)
@Deniane píše:
@Luisa79 O tom já nikdy neslyšela, no alespoň jsem opět o něco chytřejší.. Ale mohu říct jako @Chocoloco, že ty moje mi neštěstí nepřinesly.. Na štěstí;).
„Bílé šatičky smutek tají, v perlách se slzy ukrývají…“ vy jste nebrali Erbena?
Mně se spousta šperků líbí (i ty perly), ale tak nějak platonicky, nemám k čemu to nosit, a pravý perlový nárdelník či náušnice k džínám a softshellce myslím není to pravé.
Jak říkají manželky mých kamarádů, " žena po třicítce má dostávat jen diamanty"… ![]()
@Knihomyš O perlach se rika, ze nosi smutek pouze v pripade, ze si je koupis sama. O darovanych to neplati, tedy dle povery
.
@Knihomyš Tak s těmi džínami, softshellkou a perlami, to jsem se pobavila.. Mati mi doporučila od Erbena knížku Kytice, ovšem nepamatuji se na přesný obsah.. Jen že byla taková hororová.. Máte přehled
..
Mně by potěšil nějaký krásný šperk (ale jen nějaký tenký řetízek či fádní prstýnek, muselo by to být výjimečné), letenky na nějaký eurovíkend, drahá kožená kabelka či peněženka, večeře ve vyhlášené restauraci… Ježíš, já mám tolik přání! ![]()
Dámy, jste skvělé
kéž bych měl tu moc vám to splnit nebo alespoň zařídit, aby jste svůj vysněný dárek opravdu dostaly! Manželka oslaví krásných 40, máme dvě malé děti, koukám, že převládá přání pobytu právě bez nich, to opravdu nezní špatně… ![]()