Váš vysněný dárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Chocoloco
11.9.14 21:12
@MilijonDolarBejby píše:
Jsem :-D
Zeby proto ty choutky? :P

To ti brzy otrnulo :mrgreen:.
Kazdopadne velka gratulace k druhemu potomkovi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
25180
11.9.14 21:13
@Knihomyš píše:
Ony šperky samozřejmě potěší, ale já třeba nejsem typ na zlato (ani na ty perly) a bylo by mi líto, že to neunosím.

Tak jasně, o tom to je. Já nejsme nějaký velký nositel, ale mám jeden řetízek, 2 prstýnky (zásnubní a snubní) - ty přes den doma teda nenosím a naušnice jen kroužky a chtěla bych třeba něco zajímavějšího. Ne extravaganci, ale prostě něco jinýho než malé kroužky. Náramky jsem strhala, když se nám narodila první, tak ty nenosím - zatím, časem uvidím. Takže mě by pěkné naušnice nebo řetízek potěšily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.14 21:14

@camell Já se teda přiznám, že mám příští rok ke 30 slíbenou zrcadlovku… a nemůžu se dočkat ;)

• Citovat
  • Upravit
50725

Zlato by mi taky neudělalo radost a perly už vůbec ne - ty fakt nevím, k čemu a kam bych nosila :nevim: To by zrovna u mě byl dárek hodně mimo. Jediné zlato, které ocením, je to na procesoru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
Co je pomalý hrnec? 8o musím jít googlit. Já chci hobota, robota na okna :mrgreen: Ale svého času s jedním miminem, co nedělalo bordel jsme si přála parádní zrcadlovku a ta mi taky udělala obrovskou radost.
PS: já dostat perly tak se zhroutím :lol:
@katty89 píše:
@terinka4444 Mam to stejne. Akorat jsem k narozeninam dostala pomaly hrnec, loni k svatku susicku a k Valentynu (ktery neslavime) mrazak. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541

Já ke kulatinám vysněné dárky dostala-kuchyňského robota a pořádnou formu na bábovku :D Ale potěšil by mě i wellnes víkend bez dítěte :)

Příspěvek upraven 11.09.14 v 21:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
11.9.14 21:15

Me by se libil vylet(cca 2-3 mesice) v Americe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.9.14 21:15

Jo, zrcadlovku bych taky brala :D Ale bála bych se, že mi ji manžel bude brát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.9.14 21:16
@camell píše:
Dobrý den, dámy :) myslíte, že byste mi mohly poradit? Manželka slaví za měsíc kulaté narozeniny a já bych jí chtěl obdarovat něčím opravdu dechberoucím, ale bohužel zatím na nic nemohu přijít :roll:, tak mě napadlo zeptat se vás, jaký dárek by vás opravdu ´dostal´? :andel:

co takle nejaký pekný sperk? to se nikdy neomrzí, pokud manzelka není obdivovatelkou „hipi“ stylu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
11.9.14 21:16

Me posledni dobou potesilo, kdyz mi dal manzel kreditku a ze si mam na sebe koupit co potrebuju. Ono byt od deti cely den fuc a nekoukat moc na penize bylo opravdu prijemne, oblekla jsem se od hlavy az k pate, v klidu si zasla na vyborny obed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
11.9.14 21:17

Jela bych do Říma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
11.9.14 21:18
@terinka4444 píše:
Co je pomalý hrnec? 8o musím jít googlit. Já chci hobota, robota na okna :mrgreen: Ale svého času s jedním miminem, co nedělalo bordel jsme si přála parádní zrcadlovku a ta mi taky udělala obrovskou radost.
PS: já dostat perly tak se zhroutím :lol:

Ja bych se tedy spis hroutila z daru do domacnosti 8).Kazda jsme jina, ja dostat zrcadlovku tak brecim a jdu se zalem opit :mrgreen:.

Příspěvek upraven 11.09.14 v 21:19

• Citovat
  • Upravit
25180
11.9.14 21:19

@Angua Já si vždycky vymyslím takový praktický dárek a manžel šílý, ale koupí :D Sušička, vysavač, papiňák, lampa,… atd ;) A nemyslela jsem řetězy, perlové náhrdelníky a tak. Ale něco jemného, co dám a nesundávám (i když by se teda mělo :oops: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.14 21:20
@Angua píše:
Jo, zrcadlovku bych taky brala :D Ale bála bych se, že mi ji manžel bude brát :mrgreen:

Tak to u nás nehrozí ani s kompaktem… bohužel, fotek s dětma mám strašně málo a většinu na samospoušť… :)

• Citovat
  • Upravit
4464
11.9.14 21:20
@Chocoloco píše:
Ja bych se tedy spis hroutila z daru do domacnosti 8).

Tak nějak. Jako pračka, robot, vysavač… To není dárek, to je na práci, ne? Jako bych chlapovi koupila lopatu :mrgreen: D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný