Váš vysněný dárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
11.9.14 21:21
Blázníš? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to právě není na práci, to právě pracuje samo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@cverunka píše:
Tak nějak. Jako pračka, robot, vysavač… To není dárek, to je na práci, ne? Jako bych chlapovi koupila lopatu :mrgreen: D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25341
@cverunka píše:
Tak nějak. Jako pračka, robot, vysavač… To není dárek, to je na práci, ne? Jako bych chlapovi koupila lopatu :mrgreen: D

Tak já radši tohle, než něco, co nevyužiju… ale to je o lidech a o domluvě. A pro mě je třeba rozdíl mezi pračkou = nutnost a třeba sušičkou ovoce = koníček, radost… atd

Příspěvek upraven 11.09.14 v 21:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267

@terinka4444 Pomaly hrnec je neco fantastickeho, pomocnik, ktery varim za Tebe. http://www.bionaire.cz/crockpot/ Jednoduse tam naskladas suroviny a odchod. Nic nemusis michat, podlevat, proste si delas neco jineho mam ho tyden a neco a nechapu, jak jsem bez nej doposud mohla zit. Pred chvili jsem dala akorat pomalit sadlo s bokem, nakrajela jsem na kostky, zavrela do hrnce a rano az budu vstavat bude hotovo. :srdce: Perly bych taky nechtela. Jak o tom tak premyslim, sperk jsem od muze dostala jen jednou. Ztratila jsem jednu z nausnic po babicce a byla jsem z toho spatna, tak mi nechal podle druhe udelat repliku. Jinak u nas panuje prisny zakaz nakupu sperku k jakekoli prilezitosti. Ovsem za domaci spotrebice bych utratila desetitisice, libi se mi vsechno, potrebuju vsechno. :mrgreen:

Příspěvek upraven 11.09.14 v 21:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
11.9.14 21:22

Alespoň jeden víkend, jen my dva na samotě u lesa, s vypnutými telefony, bez počítačů… To by byl nej dárek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.9.14 21:23

@avm3 já takové řetízky nenosím - když, tak radši bižuterii a obměňuju, ladím podle oblečení :D

@cverunka píše:

To ne, věci, které chci, jsou na usnadnění práce. Pračku a vysavač nepočítám, ale sušička by mi ušetřila hodně práce (skoro jako by mi dal manžel darem čas :mrgreen: ), pomalý hrnec by mi pomohl hlavně tak jako organizačně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.14 21:24

Bezedný sud Cabernet Sauvignon 8) :mrgreen: paní na úklid, bedna Diazepamu… 8) 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zlato a perly, to tedy nevím co bych s tím dělala 8o :roll: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4534
11.9.14 21:24
@terinka4444 píše:
Blázníš? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to právě není na práci, to právě pracuje samo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to asi blbě čtu návody na použití :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Někde dělám chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
11.9.14 21:25

Robot, moooc věcí na výrobu šperků, nová kuchyně, čtečka knih tablet a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.9.14 21:26

Vidím, že by asi bylo dobré, kdyby zakladatel upřesnil, ke kterému směru inklinuje jeho žena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
11.9.14 21:26
Mně by hodně potěšil výlet do Florencie…nebo vůbec Toskánsko :)
@terinka4444 píše:
Co je pomalý hrnec? 8o musím jít googlit. Já chci hobota, robota na okna :mrgreen: Ale svého času s jedním miminem, co nedělalo bordel jsme si přála parádní zrcadlovku a ta mi taky udělala obrovskou radost.
PS: já dostat perly tak se zhroutím :lol:

Na hobota jsem taky koukala, nakonec z toho sešlo, protože mu prý vadí ty silony od vnitřních žaluzií. Navíc ten lenoch nezajíždí až do rohů, tak co s ním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.9.14 21:27
Nebo jste šetřili a koupili špatně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@cverunka píše:
Tak to asi blbě čtu návody na použití :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Někde dělám chybu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.9.14 21:28
Žaluzie nemáme a lepší špinavý jen rohy než celé okno :lol: :lol:
@MillaJ píše:
Mně by hodně potěšil výlet do Florencie…nebo vůbec Toskánsko :)Na hobota jsem taky koukala, nakonec z toho sešlo, protože mu prý vadí ty silony od vnitřních žaluzií. Navíc ten lenoch nezajíždí až do rohů, tak co s ním :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.9.14 21:29
No ty bláho, to je paráda, lepší než parní hrnec :D ten totiž taky miluju
@katty89 píše:
@terinka4444 Pomaly hrnec je neco fantastickeho, pomocnik, ktery varim za Tebe. http://www.bionaire.cz/crockpot/ Jednoduse tam naskladas suroviny a odchod. Nic nemusis michat, podlevat, proste si delas neco jineho mam ho tyden a neco a nechapu, jak jsem bez nej doposud mohla zit. Pred chvili jsem dala akorat pomalit sadlo s bokem, nakrajela jsem na kostky, zavrela do hrnce a rano az budu vstavat bude hotovo. :srdce: Perly bych taky nechtela. Jak o tom tak premyslim, sperk jsem od muze dostala jen jednou. Ztratila jsem jednu z nausnic po babicce a byla jsem z toho spatna, tak mi nechal podle druhe udelat repliku. Jinak u nas panuje prisny zakaz nakupu sperku k jakekoli prilezitosti. Ovsem za domaci spotrebice bych utratila desetitisice, libi se mi vsechno, potrebuju vsechno. :mrgreen:Příspěvek upraven 11.09.14 v 21:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
11.9.14 21:29

@terinka4444 To je fakt. No jestli ho někdy zlevní aspoň na půlku, jsem ochotná svůj názor změnit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.9.14 21:30
@MillaJ píše:
@terinka4444 To je fakt. No jestli ho někdy zlevní aspoň na půlku, jsem ochotná svůj názor změnit :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný