Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Angua píše::idea: Nechtela jsem byt za trapaka
@Chocoloco můj muž žádná výročí neuznává, takže kdybych z něho při té příležitosti vyrazila aspoň spotřebič, tak by to nebylo marné
@Chocoloco píše:
My si take nic moc nedavame, ale vzhledem k tomu, ze uz jsme spolu skoro patnact let tak obcas i hodnotne dary pripluji..
My spolu letos budem třináct - teda včetně chození - to by v tom případě mohl něco pustit
![]()
Dostala jsem minuly mesic safirovy hodinky a byla jsem z nich teda paf ![]()
Jinak vetsinou dostavam sperky. Proste nic co by pripominalo domacnost, uklid, starosti a ani nic do USB ![]()
@Len-til-kah píše:Nechtela jsem byt za trapaka
.
Prosim tě
Když z toho kápne spotřebič… ![]()
@Petra Z píše:
Mě potěšil prodlouženy víkend v Anglii…nákupní s mou sestrou
No někdo musel doma hlídat prcka že
Kdysi jsem tam žila a porad mluvila o tom, ze se tam chci podívat zase tak jsem to dostala
Jo a pak jsem jeste dostala dobrý foťák –taky me moc potěšil
Welnes prodlouženy víkend si dopřávam 1-2krat ročně -jaro a podzim pravidelněto by pro me dárek nebyl
taky prodloužený víkend v Londýně s mou dvojčecí sestrou (máme narozky společné) - nej dar ke kulatinám ![]()
Akorát nebyl úplně nákupní, i když pár věcí jsme si tam samozřejmě koupila, to nejde jinak. ![]()
Původně to měl být wellness víkend
, ale pak jsme zjistila, že mám propadlé libry ještě z mého pobytu v Angliii před mnoha lety, takže nezbylo než je jet vyměnit do Londýna ![]()
@camell kdysi jsem se jednoho hodne dobreho pritele zeptala co by semnou delal kdybych byla jeho zena on me odvedel „vzal bych te na cestu kolem sveta a na konci bych ti dal svoje srdce“ Tim me dostal. Dneska uz jeho srdce mam, ale cesta nikde. Takze ja bych si prala tu cestu kolem sveta nebo aspon do Karibiku ![]()
@Angua píše:
My spolu letos budem třináct - teda včetně chození - to by v tom případě mohl něco pustit![]()
U nas dnes priplulo, ale dceri iPhone k narozeninam
, tatinkova holcicka..
@Angua píše:
Prosim těKdyž z toho kápne spotřebič…
No dyt. A my jsme spolu sestnact
.
@Chocoloco píše:
U nas dnes priplulo, ale dceri iPhone k narozeninam, tatinkova holcicka..
No jo no, ty se mají nejlíp. Leda se pak v této záležitosti obrátit na svého tatínka
![]()
@Šarlota4 proč né do USB? Já jsem manželovi jeden rok dala (spíš jako vtip) USB vysavač klávesnice
Myslím teda, že ho nepoužívá, odnesl si ho do práce ![]()
Letenka skoro kamkoliv, to by potěšilo mě. A k tomu kreditka na útratu
Pokud je ovšem manželka cestovatelka.
@Len-til-kah píše:
No dyt. A my jsme spolu sestnact.
To už je skoro na dva spotřebiče ![]()
Mne by momentalne stacilo, kdyby se nam po dvou mesicich vratil muj milovany kocour (zrovna dneska by sme ho meli mit 5 let
) Jinak asi kniha, zenu mozna potesi i listek do divadla, opery, na koncert. Staci jen znat svou zenu a jeji zajmy ![]()
@Angua Tak my jen 5… ale na výročí svatby vždycky „decentně“ upozorním ať dostanu aspoň gerberu ![]()
@Angua píše:
To už je skoro na dva spotřebiče
To je na Kenwood, vydrz jeste tak pet let a bude to na Kitchen Aid ![]()