Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, dámy
myslíte, že byste mi mohly poradit? Manželka slaví za měsíc kulaté narozeniny a já bych jí chtěl obdarovat něčím opravdu dechberoucím, ale bohužel zatím na nic nemohu přijít
, tak mě napadlo zeptat se vás, jaký dárek by vás opravdu ´dostal´? ![]()
Mně dostal set pletacích jehlic
Ale pozor, vybírala jsem sama. Ovšem jeho souhlas s něčím takovým (relativně zbytečným a poměrně drahým) mě dojímá ještě teď. Nemá žena nějaké hobby? Jinak bych se neváhala zeptat.
(Aktuálně by mě teda dostalo zaplacení přístupu k ČSN včetně možnosti tisku, ale to se nedá u normálního jedince použít.)
Prodloužený víkend s manželem (bez dětí!!!
) někde v pěkném hotýlku, součástí romantické večeře, třeba i welness ![]()
No to záleží na tom, co má ráda
Já bych chtěla obraz, protože miluji umění, ale vím, že hodně žen by to nenadchlo ![]()
STONEHENGE - SLUNOVRAT - JEN JÁ A KAMENY ![]()
fakt, vstup přímo dovnitř ![]()
Jinak v podstatě cokoliv, co by ráda měla a co by si sama nekoupila (jako přílišný luxus). Ale musíš poměrně přesně vědět co.
Cimbál.
dostala jsem. ![]()
Libi se mi ten welnes pobyt.
byl by super i s detmi, jen tochce i atrakce pro deti, dilnicky…
Dobrý den, mohu vám říct, každý dárek mě vždy potěšil, ale nejvíc krásné pro mě je, když dostanu zlato.. Múj názor je takový, že mnohé dámě jistě zlatý šperk udělá radost.. Pokud si vaše žena na zlato nepotrpí, co když by jste ji podaroval perly?? Nikdy nebudou nemoderní:)..
Plátna + rudky, lepší kytaru, kurz vaření na který nemám
u pana Svatka, rostlinky do akvárka, opravit to kolečko na kočárku
, nové hrnce
, víkend bez dětí i manžela s kamarádkami
, hodně dobrý víno, týden bez uspávání nejmladšího satáněte ![]()
@Deniane píše:
Dobrý den, mohu vám říct, každý dárek mě vždy potěšil, ale nejvíc krásné pro mě je, když dostanu zlato.. Múj názor je takový, že mnohé dámě jistě zlatý šperk udělá radost.. Pokud si vaše žena na zlato nepotrpí, co když by jste ji podaroval perly?? Nikdy nebudou nemoderní:)..
Souhlasim ![]()