Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@terinka4444 To je fakt. No jestli ho někdy zlevní aspoň na půlku, jsem ochotná svůj názor změnit ![]()
@MillaJ píše:
@terinka4444 To je fakt. No jestli ho někdy zlevní aspoň na půlku, jsem ochotná svůj názor změnit
@Angua píše:
Zlato by mi taky neudělalo radost a perly už vůbec ne - ty fakt nevím, k čemu a kam bych nosilaTo by zrovna u mě byl dárek hodně mimo. Jediné zlato, které ocením, je to na procesoru
Mně taky ne, mám radši stříbro a to si vyberu sama ![]()
Když tak přemýšlím, tak by mi nejvíc udělal radost zájezd někam do exotiky aspon na měsíc. A nejlépe v zimním období ![]()
Mě by třeba potěšil nějaký zážitek - ošetřovatel v ZOO, nebo let balonem apod. Už jsem to několikrát nadhodila a pořád nikdo nic
Já vím, že je to taky drahé, ale kdyby se všichni složili
Pak mám taky ráda různé spotřebiče, teď obdivuju multifunkční hrnec, nebo nějaké designové vychytávky do kuchyně. Šperky a tak jsem musela mít dřív, teď už mě to nebere, nosím snubák a jeden řetízek a tím to hasne.
Pak samozřejmě dárek, který by chlap vymyslel úplně celý sám - organizace prodlouženého víkendu (nejlépe Paříž), nebo (romantické) tajné večeře pro dva… Jaj, úplně jsem se zasnila a pak zasmála
![]()
Mé narozeniny se blíží a já jako každý rok po dotazu co bych chtěla prostě nevím a napadne mě všechno až po
![]()
Cerveny Kenwood. Anebo nejaky pekny kurz v Prakulu by tez mohl byt…
@Len-til-kah píše:
Cerveny Kenwood. Anebo nejaky pekny kurz v Prakulu by tez mohl byt…
Ano, tomu rozumím!
Kurz vaření (profi) by taky byl fajn. Holky pište, ať se inspiruju a vím co si přát
I když manžel prý už pro mě dárek má a prej bych to nikdy nečekala, tak jsem fakt napnutá
![]()
@Chocoloco píše:
Ja bych se tedy spis hroutila z daru do domacnosti.Kazda jsme jina, ja dostat zrcadlovku tak brecim a jdu se zalem opit
.Příspěvek upraven 11.09.14 v 21:19
Jo, před tím jsem chtěla varovat ![]()
Ono je něco jiného, když si to dotyčný „objedná“ - v mém případě pokud možno NE od manžela, ten by měl zajišťovat romantiku, a když to má být překvapení.
To bych vraždila. Takhle mě kdysi vytočilo žehlicí prkno, ač bylo s láskou a pečlivě vybírané a potřebovala jsem ho.
Prostě chci, aby ve mně manžel viděl ženskou a osobnost, ne domovnici, a dar by to měl naznačit.
@LuciLu Tak si to piš - příští rok jako když to najdeš ![]()
Já si během roku dělám zálusk na tolik knížek - a o vánocích, když jsem tázána, tak touhy někam vyvanou.
@LuciLu píše:
Ano, tomu rozumím!Kurz vaření (profi) by taky byl fajn. Holky pište, ať se inspiruju a vím co si přát
I když manžel prý už pro mě dárek má a prej bych to nikdy nečekala, tak jsem fakt napnutá
![]()
K narozeninam jsem si vydyndala zbyle dva Vanky, ktere jsem jeste nemela, a babovkovou Nordic ware formu. Na tu bych mohla delat reklamu.
@Knihomyš Jj, ja jsem velmi prakticka zenska, muj konicek je mmj i vareni, ale dostat treba k vyroci domaci spotrebic od manzela, byla bych zklamana.Cimz samozrejme netvrdim, ze tak to ma kazda.
@Angua Jo jo, bižuterii mám taky ráda a těším se, až ji zase po mateřské opráším…
Mě muj sen loni splnil manžel, když mi koupil k vanocum lístek na koncert Robbieho Williamse - to jsem si přálauž od puberty ![]()
Jinak mi jednou vyhrkly slzy, když jsem pod stromem objevila, kabelku kterou jsem strašně chtěla, ale byla na mě moc drahá.
@Knihomyš píše:
@LuciLu Tak si to piš - příští rok jako když to najdeš
Já si během roku dělám zálusk na tolik knížek - a o vánocích, když jsem tázána, tak touhy někam vyvanou.
Jo, to že si to budu psát si taky říkám každý rok
Já jsem spíš na dávání dárků, to si píšu celoročně co kdo zmíní a pak od září nakupuju na Vánoce ![]()
Knížky taky miluju, ale přeci jen chodím do knihovny a mám čtečku (ta byla k loňským narozeninám), tak se mi za to nechtějí vyhazovat peníze ![]()
Jednou jsem si přála (a dostala) k narozeninám kurz kreslení a potom tetování (jednou obočí, jednou klasik), taky super! Nejspíš napřesrok bude další tetování za dceru ![]()
@Chocoloco můj muž žádná výročí neuznává, takže kdybych z něho při té příležitosti vyrazila aspoň spotřebič, tak by to nebylo marné ![]()
@Angua píše:
@Chocoloco můj muž žádná výročí neuznává, takže kdybych z něho při té příležitosti vyrazila aspoň spotřebič, tak by to nebylo marné
My si take nic moc nedavame, ale vzhledem k tomu, ze uz jsme spolu skoro patnact let tak obcas i hodnotne dary pripluji
..