Váš vysněný dárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
507
11.9.14 21:29

@terinka4444 To je fakt. No jestli ho někdy zlevní aspoň na půlku, jsem ochotná svůj názor změnit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.9.14 21:30
@MillaJ píše:
@terinka4444 To je fakt. No jestli ho někdy zlevní aspoň na půlku, jsem ochotná svůj názor změnit :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
11.9.14 21:32
@Angua píše:
Zlato by mi taky neudělalo radost a perly už vůbec ne - ty fakt nevím, k čemu a kam bych nosila :nevim: To by zrovna u mě byl dárek hodně mimo. Jediné zlato, které ocením, je to na procesoru :mrgreen:

Mně taky ne, mám radši stříbro a to si vyberu sama :jazyk:

Když tak přemýšlím, tak by mi nejvíc udělal radost zájezd někam do exotiky aspon na měsíc. A nejlépe v zimním období :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
11.9.14 21:35

Mě by třeba potěšil nějaký zážitek - ošetřovatel v ZOO, nebo let balonem apod. Už jsem to několikrát nadhodila a pořád nikdo nic :think: Já vím, že je to taky drahé, ale kdyby se všichni složili :mrgreen: Pak mám taky ráda různé spotřebiče, teď obdivuju multifunkční hrnec, nebo nějaké designové vychytávky do kuchyně. Šperky a tak jsem musela mít dřív, teď už mě to nebere, nosím snubák a jeden řetízek a tím to hasne.
Pak samozřejmě dárek, který by chlap vymyslel úplně celý sám - organizace prodlouženého víkendu (nejlépe Paříž), nebo (romantické) tajné večeře pro dva… Jaj, úplně jsem se zasnila a pak zasmála :mrgreen: :lol:

Mé narozeniny se blíží a já jako každý rok po dotazu co bych chtěla prostě nevím a napadne mě všechno až po :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
11.9.14 21:36

Cerveny Kenwood. Anebo nejaky pekny kurz v Prakulu by tez mohl byt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
11.9.14 21:39
@Len-til-kah píše:
Cerveny Kenwood. Anebo nejaky pekny kurz v Prakulu by tez mohl byt…

Ano, tomu rozumím! :pankac: Kurz vaření (profi) by taky byl fajn. Holky pište, ať se inspiruju a vím co si přát :) I když manžel prý už pro mě dárek má a prej bych to nikdy nečekala, tak jsem fakt napnutá :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
11.9.14 21:42
@Chocoloco píše:
Ja bych se tedy spis hroutila z daru do domacnosti 8).Kazda jsme jina, ja dostat zrcadlovku tak brecim a jdu se zalem opit :mrgreen:.Příspěvek upraven 11.09.14 v 21:19

Jo, před tím jsem chtěla varovat :)
Ono je něco jiného, když si to dotyčný „objedná“ - v mém případě pokud možno NE od manžela, ten by měl zajišťovat romantiku, a když to má být překvapení.
To bych vraždila. Takhle mě kdysi vytočilo žehlicí prkno, ač bylo s láskou a pečlivě vybírané a potřebovala jsem ho.
Prostě chci, aby ve mně manžel viděl ženskou a osobnost, ne domovnici, a dar by to měl naznačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
11.9.14 21:44

@LuciLu Tak si to piš - příští rok jako když to najdeš :lol:
Já si během roku dělám zálusk na tolik knížek - a o vánocích, když jsem tázána, tak touhy někam vyvanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
11.9.14 21:48
@LuciLu píše:
Ano, tomu rozumím! :pankac: Kurz vaření (profi) by taky byl fajn. Holky pište, ať se inspiruju a vím co si přát :) I když manžel prý už pro mě dárek má a prej bych to nikdy nečekala, tak jsem fakt napnutá :mrgreen: :potlesk:

K narozeninam jsem si vydyndala zbyle dva Vanky, ktere jsem jeste nemela, a babovkovou Nordic ware formu. Na tu bych mohla delat reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
11.9.14 21:49

@Knihomyš Jj, ja jsem velmi prakticka zenska, muj konicek je mmj i vareni, ale dostat treba k vyroci domaci spotrebic od manzela, byla bych zklamana.Cimz samozrejme netvrdim, ze tak to ma kazda.

• Citovat
  • Upravit
25186
11.9.14 21:49

@Angua Jo jo, bižuterii mám taky ráda a těším se, až ji zase po mateřské opráším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
11.9.14 21:50

Mě muj sen loni splnil manžel, když mi koupil k vanocum lístek na koncert Robbieho Williamse - to jsem si přálauž od puberty :)
Jinak mi jednou vyhrkly slzy, když jsem pod stromem objevila, kabelku kterou jsem strašně chtěla, ale byla na mě moc drahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
@Knihomyš píše:
@LuciLu Tak si to piš - příští rok jako když to najdeš :lol:
Já si během roku dělám zálusk na tolik knížek - a o vánocích, když jsem tázána, tak touhy někam vyvanou.

Jo, to že si to budu psát si taky říkám každý rok :mrgreen: Já jsem spíš na dávání dárků, to si píšu celoročně co kdo zmíní a pak od září nakupuju na Vánoce :pankac:
Knížky taky miluju, ale přeci jen chodím do knihovny a mám čtečku (ta byla k loňským narozeninám), tak se mi za to nechtějí vyhazovat peníze :oops:

Jednou jsem si přála (a dostala) k narozeninám kurz kreslení a potom tetování (jednou obočí, jednou klasik), taky super! Nejspíš napřesrok bude další tetování za dceru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725

@Chocoloco můj muž žádná výročí neuznává, takže kdybych z něho při té příležitosti vyrazila aspoň spotřebič, tak by to nebylo marné :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
11.9.14 21:54
@Angua píše:
@Chocoloco můj muž žádná výročí neuznává, takže kdybych z něho při té příležitosti vyrazila aspoň spotřebič, tak by to nebylo marné :jazyk:

My si take nic moc nedavame, ale vzhledem k tomu, ze uz jsme spolu skoro patnact let tak obcas i hodnotne dary pripluji :mrgreen:..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný