Váš vysněný dárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
11.9.14 22:11

@Angua no presne prave proto. On je ITak a ma veci do USB a elektroniku obecne rad. Ale ja jeho nadseni nesdilim :D. Ale ja pro nej do usb kupuju. Kdyz sem driv chodila s automechanikem dostala jsem k narozkam olej do auta. Kdyz s muzikantem tak kytaru a ten nynejsi ( uchyl na apple veci ) prinesl Iphone. Radost obrovska, ale poprosila jsem ho jestli bych mohla dostavat darky pro me. A od te doby dostavam vylozene damske veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
@cverunka píše:
Tak nějak. Jako pračka, robot, vysavač… To není dárek, to je na práci, ne? Jako bych chlapovi koupila lopatu :mrgreen: D

Já jednou koupila chlapovi vrtačku a byl to prý nejlepší dárek, jaký kdy dostal :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
@avm3 píše:
@Angua Tak my jen 5… ale na výročí svatby vždycky „decentně“ upozorním ať dostanu aspoň gerberu :D

Já jsem letos říkala „dnes je Den matek!“. Mávala jsem ostentativně s květinou, co jsem měla pro mamku - a co jsem dostala? NIC! Prý tady ty svátky neřeší. Takže jsem jasně řekla, že JÁ je řeším a že očekávám květinu a vůbec příště nebudu blbá a řeknu si o ni přímo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
11.9.14 22:12

Mě by potěšil narámek Pandorra. Tajně jsem doufala, že ho letos ke kulatinam dostanu a ono ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luisa79
11.9.14 22:14

@Deniane perly nee. Neznate tu poveru, ze darovani perel prinasi obdarovanemu nestesti? Chtela jsem segre ke 40tinam dat perlovy nahrdelnik a mama mi to rozmluvila :) ale jinak sperk, pokud si na to nekdo potrpi je fajn darek.

• Citovat
  • Upravit
65384
11.9.14 22:17

@ospalámyš super :mrgreen:
No budu mít taky kulatiny :mrgreen: asi do nesu katalog cestovky :mrgreen: nenápadně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
11.9.14 22:19
@Luisa79 píše:
@Deniane perly nee. Neznate tu poveru, ze darovani perel prinasi obdarovanemu nestesti? Chtela jsem segre ke 40tinam dat perlovy nahrdelnik a mama mi to rozmluvila :) ale jinak sperk, pokud si na to nekdo potrpi je fajn darek.

Ja si treba naopak na perly potrpim a darovane smulu neprinasi.To uz bych, vzhledem ke sve sbirce, musela byt uz minimalne deset let pod zemi.

• Citovat
  • Upravit
69235
11.9.14 22:36
Hlavně dopředu, děvčata, hlásím to dopředu. Něco jako v neděli je Den matek, to se těším, co dostanu za dáreček pro radost. Nebo, ty jo, blíží se můj sbátek, já se tak těším…všechno dopředu a několikrát, popřípadě zaúkolovat děti :lol: jako maminko, co bys chtěla k narozeninkám? Něco krásného vyrobit miláčku, ale aby to bylo překvapení, zaúkoluj tatínka, on to s tím hrozně rád pomůže a ty mu taky pomož s dárkem :mrgreen: jo jo, léta zkušeností :lol: doby, kdy jsme plakala, že zapomněl na svátek či výročí jsou nenávratně pryč :lol:
@Angua píše:
Já jsem letos říkala „dnes je Den matek!“. Mávala jsem ostentativně s květinou, co jsem měla pro mamku - a co jsem dostala? NIC! Prý tady ty svátky neřeší. Takže jsem jasně řekla, že JÁ je řeším a že očekávám květinu a vůbec příště nebudu blbá a řeknu si o ni přímo :lol:

Příspěvek upraven 11.09.14 v 22:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
11.9.14 22:37
@JayLee píše:
sex ve 3 - dva chlapi a ja z toho jeden mu manzel :palec:

Tos mi připomněla, že ženy touží po dvou mužích zároveň - jeden by umýval nádobí a druhý vysával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.9.14 22:49
@terinka4444 píše:
Hlavně dopředu, děvčata, hlásím to dopředu. Něco jako v neděli je Den matek, to se těším, co dostanu za dáreček pro radost. Nebo, ty jo, blíží se můj sbátek, já se tak těším…všechno dopředu a několikrát, popřípadě zaúkolovat děti :lol: jako maminko, co bys chtěla k narozeninkám? Něco krásného vyrobit miláčku, ale aby to bylo překvapení, zaúkoluj tatínka, on to s tím hrozně rád pomůže a ty mu taky pomož s dárkem :mrgreen: jo jo, léta zkušeností :lol: doby, kdy jsme plakala, že zapomněl na svátek či výročí jsou nenávratně pryč :lol:

Někdy ti ani léta zkušeností nepomůžou. Já nejsem úplný amatér. Přála jsem si k narozeninám venkovní dřevěný sušák na prádlo. Poslala jsem tuto žádost více než s měsíčním předstihem, e-mailem (je na něm furt, takže to musel číst), s konkrétními obrázky, odkazy, rozměry… Tři dny před narozeninama se mě ptal, co chci a ještě se mi pokusil ten mail zapřít!

Ale dostala jsem pak zahradní lehátko, to taky není špatné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
11.9.14 22:52

@camell :-) Tak nevím, jestli poradím, ale já si teď přeji čtyřkolku, nebo Vespu (mě tedy nečeká žádné jubileum, ale blíží se dopis Ježuchovi, že? ;-) ). Jsem zvědavá, jak se „pochlapí“ :think: :)

Jinak rozhodně dechberoucí bude nějaký výlet s programem. Např. - pokud má manželka ráda operu: letenky do Milána a tam jako překvapení navíc lístky do La Scaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.9.14 23:00
Takže místo věšení prádla se můžeš povalovat na sluníčku? :mrgreen: :mrgreen:
@Angua píše:
Někdy ti ani léta zkušeností nepomůžou. Já nejsem úplný amatér. Přála jsem si k narozeninám venkovní dřevěný sušák na prádlo. Poslala jsem tuto žádost více než s měsíčním předstihem, e-mailem (je na něm furt, takže to musel číst), s konkrétními obrázky, odkazy, rozměry… Tři dny před narozeninama se mě ptal, co chci a ještě se mi pokusil ten mail zapřít!Ale dostala jsem pak zahradní lehátko, to taky není špatné :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
11.9.14 23:04

Dechberouci? tak pokud jste stastne a stale zamilovani me by tedy dostalo obnoveni si manzelskeho slibu plus libanky bez deti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
11.9.14 23:16

@svycarka jako doslova dechberoucí mě napadá třeba přihláška na půlmaraton, ale jestli to udělá radost, to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
11.9.14 23:26

@Knihomyš jo,to by me dech vzalo nadobro, ale to tusim tazatel nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie