Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Angua no presne prave proto. On je ITak a ma veci do USB a elektroniku obecne rad. Ale ja jeho nadseni nesdilim
. Ale ja pro nej do usb kupuju. Kdyz sem driv chodila s automechanikem dostala jsem k narozkam olej do auta. Kdyz s muzikantem tak kytaru a ten nynejsi ( uchyl na apple veci ) prinesl Iphone. Radost obrovska, ale poprosila jsem ho jestli bych mohla dostavat darky pro me. A od te doby dostavam vylozene damske veci.
@cverunka píše:
Tak nějak. Jako pračka, robot, vysavač… To není dárek, to je na práci, ne? Jako bych chlapovi koupila lopatuD
Já jednou koupila chlapovi vrtačku a byl to prý nejlepší dárek, jaký kdy dostal
![]()
@avm3 píše:
@Angua Tak my jen 5… ale na výročí svatby vždycky „decentně“ upozorním ať dostanu aspoň gerberu
Já jsem letos říkala „dnes je Den matek!“. Mávala jsem ostentativně s květinou, co jsem měla pro mamku - a co jsem dostala? NIC! Prý tady ty svátky neřeší. Takže jsem jasně řekla, že JÁ je řeším a že očekávám květinu a vůbec příště nebudu blbá a řeknu si o ni přímo ![]()
Mě by potěšil narámek Pandorra. Tajně jsem doufala, že ho letos ke kulatinam dostanu a ono ne
@Deniane perly nee. Neznate tu poveru, ze darovani perel prinasi obdarovanemu nestesti? Chtela jsem segre ke 40tinam dat perlovy nahrdelnik a mama mi to rozmluvila
ale jinak sperk, pokud si na to nekdo potrpi je fajn darek.
@ospalámyš super ![]()
No budu mít taky kulatiny
asi do nesu katalog cestovky
nenápadně ![]()
@Luisa79 píše:
@Deniane perly nee. Neznate tu poveru, ze darovani perel prinasi obdarovanemu nestesti? Chtela jsem segre ke 40tinam dat perlovy nahrdelnik a mama mi to rozmluvilaale jinak sperk, pokud si na to nekdo potrpi je fajn darek.
Ja si treba naopak na perly potrpim a darovane smulu neprinasi.To uz bych, vzhledem ke sve sbirce, musela byt uz minimalne deset let pod zemi.
@Angua píše:
Já jsem letos říkala „dnes je Den matek!“. Mávala jsem ostentativně s květinou, co jsem měla pro mamku - a co jsem dostala? NIC! Prý tady ty svátky neřeší. Takže jsem jasně řekla, že JÁ je řeším a že očekávám květinu a vůbec příště nebudu blbá a řeknu si o ni přímo
Příspěvek upraven 11.09.14 v 22:37
@JayLee píše:
sex ve 3 - dva chlapi a ja z toho jeden mu manzel
Tos mi připomněla, že ženy touží po dvou mužích zároveň - jeden by umýval nádobí a druhý vysával.
@terinka4444 píše:
Hlavně dopředu, děvčata, hlásím to dopředu. Něco jako v neděli je Den matek, to se těším, co dostanu za dáreček pro radost. Nebo, ty jo, blíží se můj sbátek, já se tak těším…všechno dopředu a několikrát, popřípadě zaúkolovat dětijako maminko, co bys chtěla k narozeninkám? Něco krásného vyrobit miláčku, ale aby to bylo překvapení, zaúkoluj tatínka, on to s tím hrozně rád pomůže a ty mu taky pomož s dárkem
jo jo, léta zkušeností
doby, kdy jsme plakala, že zapomněl na svátek či výročí jsou nenávratně pryč
Někdy ti ani léta zkušeností nepomůžou. Já nejsem úplný amatér. Přála jsem si k narozeninám venkovní dřevěný sušák na prádlo. Poslala jsem tuto žádost více než s měsíčním předstihem, e-mailem (je na něm furt, takže to musel číst), s konkrétními obrázky, odkazy, rozměry… Tři dny před narozeninama se mě ptal, co chci a ještě se mi pokusil ten mail zapřít!
Ale dostala jsem pak zahradní lehátko, to taky není špatné ![]()
@camell
Tak nevím, jestli poradím, ale já si teď přeji čtyřkolku, nebo Vespu (mě tedy nečeká žádné jubileum, ale blíží se dopis Ježuchovi, že?
). Jsem zvědavá, jak se „pochlapí“
![]()
Jinak rozhodně dechberoucí bude nějaký výlet s programem. Např. - pokud má manželka ráda operu: letenky do Milána a tam jako překvapení navíc lístky do La Scaly…
@Angua píše:
Někdy ti ani léta zkušeností nepomůžou. Já nejsem úplný amatér. Přála jsem si k narozeninám venkovní dřevěný sušák na prádlo. Poslala jsem tuto žádost více než s měsíčním předstihem, e-mailem (je na něm furt, takže to musel číst), s konkrétními obrázky, odkazy, rozměry… Tři dny před narozeninama se mě ptal, co chci a ještě se mi pokusil ten mail zapřít!Ale dostala jsem pak zahradní lehátko, to taky není špatné
Dechberouci? tak pokud jste stastne a stale zamilovani me by tedy dostalo obnoveni si manzelskeho slibu plus libanky bez deti ![]()
@svycarka jako doslova dechberoucí mě napadá třeba přihláška na půlmaraton, ale jestli to udělá radost, to nevím.
@Knihomyš jo,to by me dech vzalo nadobro, ale to tusim tazatel nechce ![]()