Vaše povolání a plat
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Úřad práce, hmotná nouze, 23 let praxe, z toho 7 let na rodičáku (2 děti), mám vystudovanou VOŠ Veřejná správa, čistý plat teď 26.500,– Kč, je v tom 2.000 osobko a 1.100 fackovný. Teď bych teoreticky měla jít do dalšího stupně, podle praxe, ale zatím se nikdo z mzdovky neozval, tak nevím
Teď jsem měli čtvrtletně celkem slušný odměny za Ukrajinu, kolem 10.000 Kč
- Citovat
- Upravit
@matkabagristy píše:
jako super, ze mas osobko
Jo, to jo…naštěstí je k nám opravdu těžké někoho sehnat, takže aspoň toto. I tak si myslím, že mám nárok na 8.platovou třídu, ale nevím, jak k tomu přimět vedení. Už jsem to zkoušela, ale prý to nejde
Mě ta práce baví, ale žiju s dětmi sama a teď teda mám sakra co dělat, abychom se uživili
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Úřad práce, hmotná nouze, 23 let praxe, z toho 7 let na rodičáku (2 děti), mám vystudovanou VOŠ Veřejná správa, čistý plat teď 26.500,– Kč, je v tom 2.000 osobko a 1.100 fackovný. Teď bych teoreticky měla jít do dalšího stupně, podle praxe, ale zatím se nikdo z mzdovky neozval, tak nevímTeď jsem měli čtvrtletně celkem slušný odměny za Ukrajinu, kolem 10.000 Kč
za peci o dite se ti uznava 6 let praxe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
za peci o dite se ti uznava 6 let praxe
Jo, já měla nastoupit v prosinci, ale šla jsem na neschopenku, pak rovnou MD a pak RP. Takže RP opravdu jen 6 let, mezitím neschopnost. Ono to bylo vlastně těch 7 let s MD a neschopenkou dohromady.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Asi děláš v jiném řetězci než já. Já jsem také FA. Plný úvazek v Praze u Maxe.
Jojo. Ale mě ty prodejní tlaky vedení fakt vadí, doslechla jsem se, že je to u Maxe fakt hrozné. Mám ráda svoji volnost
Takže jsem spokojená, tam kde jsem, resp. kde jsem byla před mateřskou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kubmaja02 píše:
Jojo. Ale mě ty prodejní tlaky vedení fakt vadí, doslechla jsem se, že je to u Maxe fakt hrozné. Mám ráda svoji volnostTakže jsem spokojená, tam kde jsem, resp. kde jsem byla před mateřskou
Jo, je to docela hroznej tlak. Furt přemýšlím nad odchodem, ale ty peníze mi jinde nedaj.
- Citovat
- Upravit
Akademicky pracovnik, Ph. D., 20 let praxe 31 400,– hrubeho…
- Citovat
- Upravit
Středočeský kraj, město cca 35tis obyvatel.
Administativa, pevná pracovní doba (7-15h) bez možnosti home office.
Po 5 letech mám teď 30tis základ + 15% měsíčně prémie, pohyblivé kvartální prémie a roční prémie ve výši 5% z ročního průměru, stravenky měsíčně dle odpracovaných dní - cca 3tis.
Ač už jsem několikrát v hlavě sepisovala výpověď, tak kvůli penězům jsem si to vždy rozmyslela. Možná to tak nevypadá, ale na poměry města je to nadprůměr. Velké výhody pro mě jsou i pracovní doba a docházková vzdálenost od bydliště.
- Citovat
- Upravit
Ahoj
Obnovuji diskuzi. Prý se platy zvedají, říkali v televizi ![]()
Administrativa, SŠ, Moravskoslezský kraj, pružná pracovní doba s pevným jádrem od 8:00 do 14:00, v pátek do 12:00, styk s lidmi minimální, spíše jen papíry a smlouvy, 34500 Kč hrubého + 120 stravné za každý odpracovaný den, odměny kvartálně v rozmezí 4000-8000 Kč.
Pozitiva: myslím, že vzhledem ke vzdělání a kraji je ten plat na ženskou celkem OK, práci mám tři zastávky tramvají, neříkám, že nemám co na práci, ale taky nemůžu říct, že bych kdoví jak dřela.
Negativa: hrozná šéfka (ale jako fakt semetrika, naštěstí s ní nemusím být v denním kontaktu), náplň práce je taková nějaká, nevidím v tom moc smysl, prostě jen papíry…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: VíceŘíkali v televizi
Praha, VŠ, obor práce finance, práce 8,5h, možnost 2 HO/týden, stravné 110,–/den. Btto 60. Od ledna do března nespočet prescasu. Bonusy žádné.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Nelékařský zdravotní pracovník v nemocnici, východní Čechy, teď na RD, ale jinak bylo okolo 48tis, ranní provoz, možnost úpravy pracovní doby na školku nebo zkrácený úvazek, 1× za měsíc víkendový den a 1× až 2× dlouhá služba.
Edit taky máme očr a doktory bez problémů, manžel OCR dotované z práce na 100 procent, pak máme dotované obědy do 50kč i s polevkou, příspěvek na penzijní/životní, 2tis na benefiční kartičku, zlevněné vstupenky na plavání výlety a vstupenky do divadel, apod…
Příspěvek upraven 20.03.25 v 17:58
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Ahoj, super že se obnovila diskuze, já přispívala jako poslední příspěvek v roce 2023, tak si hezky porovnám jak na tom jsem teď ![]()
Stále stejná firma, administrativa, víc práce než tehdy, plat v hrubém 35600+max15% pohyblivá složka každý měsíc (nestalo se abych měla míň než 15, to se strhává jen za porušení pracovního řádu nebo nějakého průseru) Stravenky za 150,–, penzijko 1600. Kvartálu prémie už jsme neviděli ani nepamatuju, roční stále máme ve výši do 5% ročního průměru. Žádný homeoffice, ale změna k lepšímu ve zřízení pružné pracovní doby s pevným jadrem 8-13. Stále docházková vzdálenost od bydliště.
30 dní dovolené, bez zástupu, takže dva týdny v kuse jsou nereálné, týden ano ale po návratu můžu zešílet.
Pořád na poměry našeho města jsem na tom dobře a výpověď zatím dávát nechci. Čistého mám většinou 32tis + cca 3tis ve stravenkách.
Příspěvek upraven 20.03.25 v 10:30
- Citovat
- Upravit
Prodavačka v základu 25 tisíc hrubého na bonusech se člověk dostane tak max tisíc navíc a stravný dotovano 125 Kč na den …jedna se o mensi úvazek ale není možnost vyššího takže člověk finančně nemůže růst leda když někdo jiný skončí nebo vybrat jiný kraj
Výhody jsou domluva směn
Nevýhody neustále se měnící podmínky práce a veliký stres a fyzická zátěž
- Citovat
- Upravit
Ono je to také hodně o tom, jestli tvá lékárna celkově plní výsledky. Když jo a jen jeden zaměstnanec je pod čarou, tak to ještě vedení nějak zkousne. Ale když v týmu víc lidí je pod výsledky regionu, tak už vás začnou “motivovat”. Což je v podstatě nestálé otravování, jak máme pacientům ten který produkt nabízet. Jaké výhody k němu říct a jaké nevýhody říct k tomu, co chce pacient, ale co my teď prodat nechceme (protože to zrovna není v letáku). Ještě vás můžou na pár dní šoupnout do jiné lékárny, která to umí, abyste odposlouchali, co ty holky pacientům říkaj a jak jim to říkaj. Jako na zkušenou.
Opravdu je to jen o tom nestále zaměňovat léky a doplňky stravy za vlastní značku, leták a sledované položky. Taky pozor, aby si neprodávala hodně věcí po 1 kuse. Chce to dělat komplexní péči a kde to jde, něco připrodat