Vaše povolání/plat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Kontrolorka 18.000 čistého MS kraj
Manžel vedoucí 45.000 čistého MS kraj
- Citovat
- Upravit
Lekarka. nastupni plat bez sluzeb, ale jiz s plnou zodpovednosti a stazenoi pr-deli 17 000 hrubeho.no byla jsem na tom lepe mez nekteri spoluzaci z vysky ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Lekarka. nastupni plat bez sluzeb, ale jiz s plnou zodpovednosti a stazenoi pr-deli 17 000 hrubeho.no byla jsem na tom lepe mez nekteri spoluzaci z vysky
strašné, nedůstojné. Po té době těžkého studia a se zodpovědností. V době, kdy si do doktora kopne každý vůl a slepice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:že?
Učitelka v MŠ, 16.000,– čistého. Když čtu tyhle diskuse, tak si vždycky říkám, že jsem měla jít studovat něco jiného
Já jsem učitelka na Zš/SŠ a před mateřskou plat 17 tis. čistého (přesně si ty drobné už nepamatuju)
- Citovat
- Upravit
Lékař fakt za 17hrubého?? kdy to stoupne na důstojnou úroveň?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Olomoucký kraj, zdravotní sestra na jip s VŠ a 20 čistého včetně noční, víkendy atd…
![]()
- Citovat
- Upravit
Učitelka na ZS, Ústecký kraj, 23500 hrubeho. Manžel OSVC, graficky konstruktér ocelovek, průměrne 35000 cisteho.
- Citovat
- Upravit
Děkuji všem za předešlé příspěvky, k te databází -ano přístup mám ale je to poměrně neosobní zajímá me náhled žen jak tu práci vnímají, jestli jsou spokojeně a vůbec je to taky celkem vzorek emimina a konkrétně matek na MD nebo RD nebo už většími detmí, to z tabulky nevyctu ![]()
Zakladatelka
- Citovat
- Upravit
Personalistka 20-40 tisíc čistého podle plnění plánu, Praha
- Citovat
- Upravit
Skladnice, Olomoucký kraj, 20 čistého,
Ještě před 3 měsíci junior účetní za 14 čistého v mezinárodním konzernu Moravskoslezský kraj.
- Citovat
- Upravit
@Whiskin @Burj Chalifa bohuzel, je to tak.se sluzbama uz je to samozrejme lepsi, ale holt je to v prumeru 75 hodin prescasu mesicne a taky zadny hitparada na ten pomer. Svym zpusobem to opravdu funguje na zaklade toho, ze to ty lidi bavi… nemluvim samozrejme o platech vedeni (ale to radeji asi realne castky nechci veder, aby mne nekleplo)
holt to je duvod, proc k tomu mame jeste dalsi uvazky, aby aspon clovek neco vydelal, kdyz uz je v praci tak jako tak furt. bohuzel u vetsiny pak jde do haje rodinny zivot.
- Citovat
- Upravit
Účetní ve věznici 15 tisíc čistého. Manžel řidič 40tisic čistého. Já momentálne na RD.
- Citovat
- Upravit
A to máš konkrétně třeba jaké lékařské zaměření? Nejde mi to do hlavy. Takových let neuvěřitelně náročného studia a pak máš míň, než za kasou (tím se nechci dotknout prodavaček), ale je to fakt na hlavu padlý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Olomoucký kraj, zdravotní sestra na jip s VŠ a 20 čistého včetně noční, víkendy atd…![]()
To je mazec toto, a přitom já respektuji toto povolání, je hodně důležité, a velice odpovědné. 20 čistého včetně nočních, přesčasů a víkendů
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asistent pedagoga, poloviční úvazek (4 hod. denně), 10 000,– čistého, Praha.