Vaše povolání/plat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.9.16 13:46

Zdravotní sestra, radiační onkologie, pražská FN, 10 let praxe, 23 tis. čistého.

Prosím ponechat anonym, jinak smazat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.16 13:47
@Whiskin píše:
Lékař fakt za 17hrubého?? kdy to stoupne na důstojnou úroveň?

To nevím. Já lékařka, t č. na MD, již atestovaná, a plat 32 hrubého… Středočeský kraj - prosím anonym, osobní údaje.
Tabulkam nevěřím, všichni si na jejich základě mysli, bůhví, kolik nebereme

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.16 13:49

Osvč práce okolo 260h měsíčně 150 000kč čistého a už tři roky roste

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.16 13:50

OSVČ 1/2 úvazek administrativa 35k hrubeho

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.16 13:51
@Anonymní píše:
To nevím. Já lékařka, t č. na MD, již atestovaná, a plat 32 hrubého… Středočeský kraj - prosím anonym, osobní údaje.
Tabulkam nevěřím, všichni si na jejich základě mysli, bůhví, kolik nebereme

Ano, ale se slubama.to jsme na tom stejne.ja psala, dokud hsem nemela sluzby, ktere az potom tot navysi. i tak jsme nedostavali ale proplacene vsechny prescasy.ted na RD a vracet se mi vubec nechce. hlavne nevim, jak to skloubit s detma a manzelem a skolkama a skolama.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.16 13:52
@Anonymní píše:
Stavební projektant, VŠ, nástupní plat 16,5 tis. bez výhledu na zvýšení, bez odměn, bez benefitů, na vesnici (ale to v tomto oboru nehraje roli, zakázky klidně z Prahy), Pardubický kraj, ani ne po roce mi bylo řečeno, že buď nastoupím na mateřskou (s dětmi jsem počítali a chtěli už v té době), nebo půjdu na živnosťák, tzn. ještě menší peníze

ještě doplním, 16,5 tis. hrubého!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.16 13:53

Lékařka v nemocnici, nesloužím. Hrubá mzda 19t. Asi to na práci na oddělení s 50 pacienty stačí :lol:

• Citovat
  • Upravit
328
@Anonymní píše:
Před MD personalistka ve státní správě - 15tis čistého, od pondělí práce v kavárně 4h denně za 6,5tis čistého. manžel programátor státní správa 40tis. čistého.

tak denně 6,5tis čistého to je pěkný ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Jinak u lékařů v nemocnicích dělá lepší plat slouzeni. s dětmi se však moc sloužit nedá.
Když jsem nastoupila, dělali přesčasy i 150 hod měsíčně, žádný soukromý život. Peněz cca 35-40 čistého. Teď sloužit nejde, takže až se vrátím do práce (a vrátit se musím, protože abych mohla odcestovat, musela jsem se uspat na 5 let po atestaci na 500 000,–), budu mít těch 32 hrubého, možná víc, mají zvyšovat 10% :/
Anonym lékařka 2

• Citovat
  • Upravit
1993
28.9.16 13:57

Jsem taky lékařka. Málo peněz, ale baví mě to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.16 14:01
@Anonymní píše:
Ano, ale se slubama.to jsme na tom stejne.ja psala, dokud hsem nemela sluzby, ktere az potom tot navysi. i tak jsme nedostavali ale proplacene vsechny prescasy.ted na RD a vracet se mi vubec nechce. hlavne nevim, jak to skloubit s detma a manzelem a skolkama a skolama.

To je další velký problém ženy nemáte pocit, ze v podstatě každé zaměstnáni od doby či mate deti je nereálné dělat na 100procent? Přijde mi, ze je to pak tak jako volnba buď rodina 100procent nebo práce 100procent a to druhé dělat tak nějak jak se dá, tomhle to ami emancipace nezměnila :nevim:
Zakldatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.16 14:03

Já před RD administrativa 5 500 na půl úvazku, ale dělala jsem někdy i celé směny a to jsem zaplacené neměla. Na RD jsem si dodělala VŠ pedagogickou, ale nevím, co budu dělat po skončení RD. Do práce za ty peníze a za těch podmínek co byly, se vracet nebudu, a zas se 3 dětmi nevím kde mě vezmou. Chtěla jsem učit, ale jak vidím ty peníze… a ani práce ve školství zatím není, když jsem se ptala :(.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.16 14:05

Technický pracovník ve strojírenské firmě - 21tis. čistého, jihomoravský kraj.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.16 14:10

Odborná asistentka na MU (mgr.et mgr., phd)- 24200 hrubého

• Citovat
  • Upravit
7735
28.9.16 14:11
@Anonymní píše:
Jinak u lékařů v nemocnicích dělá lepší plat slouzeni. s dětmi se však moc sloužit nedá.
Když jsem nastoupila, dělali přesčasy i 150 hod měsíčně, žádný soukromý život. Peněz cca 35-40 čistého. Teď sloužit nejde, takže až se vrátím do práce (a vrátit se musím, protože abych mohla odcestovat, musela jsem se uspat na 5 let po atestaci na 500 000,–), budu mít těch 32 hrubého, možná víc, mají zvyšovat 10% :/
Anonym lékařka píše: Více

Krasny preklep: musela jsem se uspat na 5 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat