Vaše povolání/plat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.9.16 13:22

Stejne to je děs. Člověk studuje a pak se mu vyplatí jít k pásu :zed:

• Citovat
  • Upravit
738
28.9.16 13:25

Referentka. Plat směšný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.16 13:25
@Anonymní píše:
Stejne to je děs. Člověk studuje a pak se mu vyplatí jít k pásu :zed:

Mám to stejně, mám VŠ a dají mi více peněz když makám rukama, než když sedím za kompem. Se ta spirála otočila, kdysi jsi měla VŠ, měla jsi dobrou práci, postavení. Dnes s VŠ si vyděláš více rukama než jako fakturantka, asistentka atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.16 13:26

@Whiskin jo ARO, tak ono to je ted uz lepsi.ale v prepoctu to vyjde na 120-150/hod. cisteho, kdyz jsem to ted rozpocetla. Akorat pravda, kdyz jsem zjistila, ze kamos jako ridic, ci je vic doma jak ja, ma o desitku vic, trosku to zamrzi :-D jinak jasne, ze asi soukromi v ambulanci maji vic.ale to fakt nevim kolik.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.16 13:27
@Anonymní píše:
Stejne to je děs. Člověk studuje a pak se mu vyplatí jít k pásu :zed:

Jo tak pod toto se podepisují, zejména v práci jsem svědkem toho, ze skutečně VŠ (pokud není skutečně třeba k práci jako Medicína, práva ni technické obory) je v podstatě zbytečná, firmy výrazně lépe zamestnaji a pak zaplatí člověka s praxi a zkušenostmi než S VŠ a týká se to i pozic s plátek kolem 100tis.

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.16 13:27

Před MD personalistka ve státní správě - 15tis čistého, od pondělí práce v kavárně 4h denně za 6,5tis čistého. manžel programátor státní správa 40tis. čistého.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.16 13:28
@Anonymní píše:
@Whiskin jo ARO, tak ono to je ted uz lepsi.ale v prepoctu to vyjde na 120-150/hod. cisteho, kdyz jsem to ted rozpocetla. Akorat pravda, kdyz jsem zjistila, ze kamos jako ridic, ci je vic doma jak ja, ma o desitku vic, trosku to zamrzi :-D jinak jasne, ze asi soukromi v ambulanci maji vic.ale to fakt nevim kolik.

Přítel je Ing + Phd, když dělal v Hranicích projektanta, nosil domůl 16 čistého. Pak ho propustili, na úřadu práce si udělal všechny možné řidičáky a dnes jezdí moravu a slezsko se žrádlem, pravidelně je doma a má 30 čistého.

• Citovat
  • Upravit
524
28.9.16 13:32

Já si teda obecně myslím, že titul Phd je ti pro život k ničemu, pokud nejsi šílená vědkyně a je ti jedno, že za výzkum bereš úplnou almužnu. JInak se teda už asi nedivím, že tolik lékařů zdrhá do Německa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
28.9.16 13:36

@hudečice jj je je to děs a to nemluvím o tom, ze nevím jak to budeme zvládat až se vrátím z MD :nevim: teď jsem na rizikovém a manžel dělá v obch. centru taky dvanáctky takže přemýšlím že se ani nebudu moct vrátit když nemáme hlídání :( a rodinný život na střídačku taky není nic moc..takže radši půjdu elat někam do skladu za stejný prachy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
28.9.16 13:39

Manazar pro významné zákazníky, zhruba 35tis čistého, dle plnění cílů. Náročná práce cadove. Teď jsem na Rd. Po Rd už se vrátít nemůžu, nestihala bych to. Co budu dělat netuším…když čtu ty platy je mi do pláče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.16 13:40

Manažér 4 oddelení, Brno,80 hrubého +podiely zo zisku a benefity.
Peniaz pekný ale nulový osobný život, dom chodím okolo ôsmej

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.16 13:41

Stavební projektant, VŠ, nástupní plat 16,5 tis. bez výhledu na zvýšení, bez odměn, bez benefitů, na vesnici (ale to v tomto oboru nehraje roli, zakázky klidně z Prahy), Pardubický kraj, ani ne po roce mi bylo řečeno, že buď nastoupím na mateřskou (s dětmi jsem počítali a chtěli už v té době), nebo půjdu na živnosťák, tzn. ještě menší peníze

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.16 13:42

Anonymní z 13:41
je to 4,5 roku zpět

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.16 13:46

Recepční ve velkém hotelu, severní Čechy. 15 tis čistého, ale z poloviny načerno. Jinak člověka tady v kraji v gastronomii nezaměstnají, než do smlouvy základ a zbytek na ruku. Nesouhlasíš s děláním na černo? Tak táhni, my si najdeme někoho, komu to vadit nebude…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.16 13:46

Zdravotní sestra, radiační onkologie, pražská FN, 10 let praxe, 23 tis. čistého.

Prosím ponechat anonym, jinak smazat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat