Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Bytsamsebou píše: Více
Někdy jsou to vlastní domněnky. Moji kolegyni je 50,tvrdí ze se cítí max na 30 a přitom ma názory jak pred 100 lety a obléká jak bába. Možná, ale taková zamrzla byla i za mlada..
@Alušáček píše: Více
Věř že u mě to vlastní doměnky nejsou
, a navíc jdu s dobou, teď jsem si pořídila Buggy jeans a jdu na další tetování
.
@Bytsamsebou píše: Více
A tetování je důkaz mládí? Me přijde, ze víc potetovaných je v moji generaci, nez v generaci dcery 26,ale možná se pletu ![]()
No dyť
. Teď si i stoletá babička nechala vytetovat páva.
Ve sto letech bude mít kérka grády, na tý svraštělý kůži by mohla mít páva interaktivního - třeba s rozevíracím ocasem. Ještě většího efektu by mohla dosáhnout, kdyby třeba hejbala ušima…Muselo by to to její tělo ale napřed zmapovat a odhadnout vývoj… ![]()
Myslím, že se nevylučuje dospělost a občas se chovat na 20. Přiznávám, že to dělám taky, i když tedy nemám tetování a další, ale jedu si ve své vlně, nikdy jsem nebyla v hlavním proudu.
Mam děti v pubertě a často jedeme na podobné vlně ![]()
Baggy jeans nosím taky ![]()
@Takyjedna píše: Více
Když si to nechá v osmdesáti znovu přejet, aby to vypadalo čerstvě, tak ve stovce to bude vypadat pořád dobře. ![]()
@unuděná píše: Více
mně ještě zdaleka není 40, tak mám šanci, že to ještě přijde
@Anonymní píše: Více
mamčina kolegyně má 56 a dnes jsem ji v baggy jeans viděla, k tomu měla růžový svetřík, je štíhlá, kaštanové vlasy po ramena - vypadala super
@Anonymní píše: Více
Určitě né moje vlastnosti. Vydržet „sama se sebou“ je výzva. Radši vlastnosti táty dětí.
Tohle přece vůbec není o tom, jak se oblékám nebo jestli poslouchám Jelena a chodím do Zlatýho stromu
Je to o tom, že jako matky od dětí máme mraky zkušeností, mnohem víc životního nadhledu a klidu, empatie, porozumění (teda pro vaše dobro doufám, že máte i vy, co se považujete za puberťáky na sklonku 40
) - a z toho vychází, že se logicky nechovám jako 14leté dítě, ačkoli nemám problém jít blbnout na boby, sjet tobogán po břiše nebo zajít s vlastními dětmi na bubble tea a pomlouvat u toho outfity kolemjdoucích ![]()