Vaše Vánoce?

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
milujicimáma
9.11.13 17:49

JJ to u náš bude večeťe taky kolem páte.. Ježíšk ale pťíjde o nľco dťív. Malá chodí spinkat kolem 18h už pťi večeťi bejvá protivná, takže by pak nľmla už ani náladu

• Citovat
  • Upravit
ikyki
9.11.13 18:28
@halusenka píše:
s tou prskavkou to je skvely napad :-) to se mi líbí :potlesk:

můžem jíd pouštět celá rodina, máme v baráku lidi co nanosí dárky… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11620
9.11.13 18:49

@ikyki Tak to je prima. My to uděláme tak, že jeden bude oblíkat dítě na terasu, abychom šli ty prskavky zapalovat, druhý naháže dárky pod stromek a hurá na terasu. Pak budem prskavkovat, když v tom se rozsvítí světýlka v terase i stromek ve zhaslém obýváku. A to přišel Ježíšek a než tam dojdem, tak zas samo zdrhne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
9.11.13 19:39
@Genovesa píše:
@ikyki Tak to je prima. My to uděláme tak, že jeden bude oblíkat dítě na terasu, abychom šli ty prskavky zapalovat, druhý naháže dárky pod stromek a hurá na terasu. Pak budem prskavkovat, když v tom se rozsvítí světýlka v terase i stromek ve zhaslém obýváku. A to přišel Ježíšek a než tam dojdem, tak zas samo zdrhne :mrgreen:

taky super a jak se rozsvítí stromek? Máte to nějak ošéfované?

• Citovat
  • Upravit
11620
9.11.13 20:21

@ikyki Stejně jako osvětlení na domě - zajistí to spínací hodiny do zásuvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
9.11.13 23:47

@Genovesa píše:
@ikyki Stejně jako osvětlení na domě - zajistí to spínací hodiny do zásuvky.

Jo to je taky dobrý :potlesk: :palec: U nás se vždy děcka nasáčkovali do pokoje který je na druhý straně baráku maminka řekla že bude Ježurku vyhlížet a poklidí. No a samozřejmě tam ty dárky naházela a zacinkala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
10.11.13 00:07

Holky to koukam vy to mate vsecko vymakane:-)
ja si pamatuju jako dite jsme sli vzdycky do pokoje vyhlizet jeziska s mamkou a tatka vzdycky strasne musel na zachod :-D takze ty darky tam nanosil on :-) rychle zazvonil a bezel za nama jako huraa jezisek tu byl:-D a my jsme jim to zrali :-) ale bylo to krasne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
10.11.13 00:25

Cukrovi začínám péct na Mikulase, darky jsem vzdy kupovala jiz od rijna- jenom letos to nejak nevyslo a jeden den sednu k netu a vse obj. + nakup hadru v jeden den.

Vyzdobu delam prvni advetni vikend- vyndam z komory slameny venec na stul a s dcerou nalepime vanocni ozdoby na okna a dvere. A dalsi drobne veci jako treba snehulak na okno.

Jeste dokud maji v kramech otevreno se vyzkousi zarovky. 21 a 22 vzdy pecu vanocku, aby jsme meli druhy den k snidani a po obede ke kavicce.

23 udela chlap bramborovy salat a ja si pripravím pomazanky na druhy den. Vecer ustrojime stromecek- mam slamene a cervene ozdoby.

24. k snidani vanocka. K obedu hrachova polevka. Behem dne jsou na stole chlebicky a cukrovi (u nasich se mohlo orvni cukrovi jist az po darkach- to jsem zrusila). Jeste ten den i povlekam, aby jsme ulehli do cisteho a pak pohadky. Tesne pred podavani vecere vezma chlap malou do pokojicku a ja donesu darky pod stromecek. Vecere je kolem pol 6 az 6hod. A sup na ddarky. Po rozbaleni k nam loni prisla tchyne s tchanem. Letos je nezvu. Prijdou v pul 8 a odchod je v 11- takze jsem tu litala jako blb- konec. K veceri salat s rybou, rizkem a klobasami. Pak hura na darky

25 nebo 26 jedem k nasim na obed a jeden den ke tchyni. Pak nas navstevuji prababicky a to uz taky skonci- mi k nim a oni k nam- tudiz se nedela mezi svatky nic jineho nez navstevy. Zatrhla jsem to, ze o to nestojim, protoze se k klasicky vzdy vetrou z pritelovi strany. Tak jsem si to vyresila, ze to tak nejde. Ze ja pak zanedbavam nasi stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
10.11.13 01:36

@halusenka No dyt právě uplně samý ale u nás se vypařili oba nebo maminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milujicimáma
10.11.13 10:57

Holky úplně jse mi připoměli když jsem byla malá a jak nám Ježíšek naděloval :-D… to jsem šli já, bráška, babička a mamka nahřbitov zapálit svíčky s babičkou jsem vždy odcházeli dřív s tím, že máma jde ještě na záchod.. no a naházela dárky pod stromeček a když jsem přišli domů, tak u nás Ježíšek už byl :)… bylo to krásný, když jsme vešli do domu vyzuli se a vešli do obíváku kde zářil stromek a dárečky…nikdy nezapomenu na to jak máma a babička měly takový zvláštní světýlko v očích…Byl to den kdy jsem veděla, že to jsou nejlepší osůbky který jsem kdy mohla mít! :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
10.11.13 11:27

U nás vždy ségra zalezla do obýváku a tam jako mluvila s ježichem, je o 15 let starší než já, já to teda prokoukla hned a ani jsem na ježíška nevěřila myslím.
A u nás ve starém, bytě, jsme vždy vlezli na balkon a vyhlíželi ho s dětmi a manžel házel dary pod stromek, tenhle rok nevím, asi pujdeme ven, pač stromek bude před francouzkými dvěřmi na balkon a ještě máme spojené jídelnu s obývákem :think: Ale s těmi prskavkami je to moc hezký nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.11.13 18:16

Letos to mame trochu rozhozene, nebot jedeme na dovolenou a vracime se az 12. prosince. Takze stromecek je jiz nazdobeny. Vyzdobu v dome jsem delal dnes a uz je i cast osvetleni na dome z venku. Jinak bezne to u nas vypada tak, ze stromek zdobime a vyzdobu delame posledni vikend v listopadu. Od 1. prosince sviti dum. V puli prosince delame konak, peceme rohlicky a pracky (zbytek kupujeme). Darky mam vsechny koupene obvykle uz do konce rijna. Letos mne schazi jeste dva.

Na Stedry den chodime odpoleden na hrbitov a poslechnout si koledy na namesti. Pak nasleduje vecere a po te kolem 17 - 18h zvoni v obyvaku jezisek a hori prskavka. U te zpivame koledy dokud nezhasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
10.11.13 21:06

Máte to holky super vychytaný. :palec:

my večeříme taky brzy tak kolem půl 5,dýl to malá nevydrží a letos už i malej bude natěšenej. No a po večeři jdou ven vyhlížet Ježíška, mamince je vždy zima tak koukám z okna, rychle nanosím dárky, pak na pc zapnu vyzvánění, kde je prodleva a jdu je zavolat. Vymluvím s ena zimu a že ho budem vyhlížet u okna, většinou ještě v chodbě začne zvonit zvoneček, no a když vletíme do obýváku tak zrovna vždycky Ježíšek odletí :D. Pak už dárkujeme :dance: a klasika, pohádky, pohodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
11.11.13 09:24

A já jsem letos na to zvědavá jelikož mam 19 a 23.12 termín porodu, takže ať žije chaoz :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
11.11.13 09:26
@bertík28 píše:
A já jsem letos na to zvědavá jelikož mam 19 a 23.12 termín porodu, takže ať žije chaoz :?

Tak to budeš mít ten nejkrásnější dárek:-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky