Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@milujicimáma Krásný zvyk, chodit na hřbitov. My to máme docela daleko, tak musíme jezdit dopoledne autem. Ale taky chodíme rozsvěcet.
Já, když jsem byla malá, večeřeli jsme u babičky v přízemí, my bydleli v patře. Vždycky po večeři jsme vlezli s babičkou za takové těžké závěsy a koukali na dvůr, jestli už jde Ježíšek. Ona nám o něm hlasitě vyprávěla, takže jsem si ani nevšimli, že někdo chybí. Táta pak z balkonu zapálil směs síry a čehosi a jak to hořelo, padalo to dolů jako světelný provaz. A v tu chvíli zazvonil zvoneček a už jsme se mohli přerazit
. Mám na to krásné vzpomínky.
@bertík28 Ale to je nádherný
…Kamarádka tři roky zpět měla termín přímo na štědrej a všichni si z ní dělali srandu že kvůli ní nebudou odcházet od kapra a dárků když bude rodit ona se nezalekla a porodila 24 ![]()
Dobré odpoledne
, holky máte krásný zvyky!!! Já jsem už s holkama v sobotu udělala vánoční přání pro rodinu, včera jsme objednaly dárky, k přáníčkům jsem objednala taky malé dárky (svíčku zlatého prosátka, jako odměnu za štědrodenní půst) a dnes už jsou obě děti pryč (jedna ve školce, druhá ve škole), tak jsem začala dělat adventní kalendář. O víkendu zajede manžel na chvojky, a pak se pomalu dám do adventního věnečku a věnečku na dvaře. No a pak už bude skoro prosinec a ten uteče jako voda!!!
@Eiculinka Týjo tak to jázatím jenom plánuju a nekonám. Nemám moc času ale další týden už budu muset pomalu realizovat ![]()
@natiova píše:
@Eiculinka Týjo tak to jázatím jenom plánuju a nekonám. Nemám moc času ale další týden už budu muset pomalu realizovat
No já takovýhle věci musím mít do Mikuláše hotový, páč po 6. 12. začínám s cukrovím… Tak už bych neudělala vůůůbec nic ![]()
Ahojky
, tak ode dneška přesně za měsíc bude štědrý den. Už mám skoro všechny dárky, chybí mi už jen oblečení… To možná koupíme v úterý, ale nevím jistě! Ale na Mikuláše nemám vůbec nic
.
Ahojky ![]()
Tak u nás to vypadá tak že výzdoba připravena jenom věci vysoko mi manžel pověsí pozítří ![]()
No a s cukrovím začínám. Perníčky hotové a rozhodně nekončím
…Dárky zabalené a nakoupené skoro všecky ![]()
Tak to my máme napečeno, naklizeno. Salát se bude dělat už dnes večer a řízky se obalí, aby byl zítra klid.
Vlastně klid, mám dokonalý. Včera mi manžel řekl že se chce rozvést, prý si něco po vánocích najde. Vůbec se mnou nemluví, pusu mi dát nechce a ted si šel pro cigarety. Odpoledne jedem i s dětmi k jeho babičce na oběd. Už ted jsem ze všeho otrávená, vůbec se mi tam nechce.
A to jsem babičce ještě předevčírem volala já a i jí za manžela koupila dárek. S ním to netrklo. Říká že můžu být ráda že je v klidu a co po něm chci, že at jsem taky ticho a v klidu. Prý jsem jim zkazila svátky že jsem na něj byla hnusná. On totiž mi začne sám od sebe pomáhat ani se nezeptá co potřebuji, ale pak začne vyčítat, jako že já bych nevyprala, nepřevlíkla postele atd.
Vůbec nevím co mám dělat. Nejradši bych vzala děti a nechala se odvézt k mé babičce asi 90 km daleko, já tu v okolí nikoho nemám. Jenže tam zas najedou moji příbuzný, to zas by bylo řečí. A nechci dětem kazit Vánoce. Takže mi zbývá jediné povinně se usmívat a být zticha. Fakt super svátky ![]()