Vaše Vánoce?

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.11.13 12:55

Toto byl vždy můj sen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.13 12:59

Tohle je taky mazec http://orlicky.denik.cz/…aloupka.html?… to už ani není vtipný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
8.11.13 13:05

To teda v některejch přpadech fakt není!… Tak trochu mimo téma chci pro takové příležitosti koupit malé šaty myslíte že budou hezké? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
8.11.13 13:06

@milujicimáma Úlet?? SEBEVRAŽDA :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
8.11.13 13:08

@mejdylko my půst nedržíme, nedělám teda klasický oběd, máme jenom rybí polévku a jinak se během dne ujídá cukroví apod. ale úplně hladem nejsme :D

@natiova no vida, a to trendy nesleduju :D letos to nechám tak jak to bylo loni ale příští rok chci jít spíš do červené, vínové ale nevím jakou k tomu, možná zlatou? Nevím, uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.13 13:09
@natiova píše:
To teda v některejch přpadech fakt není!… Tak trochu mimo téma chci pro takové příležitosti koupit malé šaty myslíte že budou hezké? :)

jsou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
8.11.13 13:10

Vánoce opravdu moc miluju. Listopad zasvědcuji úklidu všeho, na co jsem již dlouho nesáhla. Na konci listopadu adventně vyzdobím a vysvětélkuju celý dům, většinou základ je zlatá a něco k tomu, letos plánuji výzdobu zlatohnědobéžovou. Výzdoba se zpravidla vyhne jen ložnici. Letos máme v plánu nasvětlit i dům světelným deštěm a rampouchy. V prosinci peču cukroví, mívám tak 15 druhů, peču i pro svoje rodiče. Zajedem na vánoční trhy, nakupuju dárky. Brala bych i adventní koncert, to ale s dítětem nehrozí. Kapra míváme jeden den ve vaně. Salát dělám den předem a peču vánočky, i stromeček zdobíme 23. prosince. Na štědrý den chystám stůl a dělám polévku a kapra a lososa. Pak jdeme s malou ke stromečku, následuje večeře s mými rodiči, kdy se konečně najíme i my. Pak přijde i moje sestra s rodinou a posedíme. Na první svátek vánoční to vše vydýchávám a odpočívám :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3305
8.11.13 13:10

Ahoj, jééé holky, to je krásný téma! Já už se teda na Vánoce těším. Fakt hodně!!! :)
Já většinou udělám adventní věneček, ozdobu na dveře. Pak děckám chstám Mikuláše, loni jsem jim dělala i adventní kalendář, protože mi příjde, že už ty čokoládový nejsou tak dobrý. Před Mikulášem holkám nazdobím pokoj a okna… A po Mikulášovi začínám s ukrovím a úklidem.
Co se týká dárků, s těma jsem rok co rok na štíru. Kupuju a lítám až v prosinci! Letos se mi to snad podaří už v listopadu, páč je mám všechny vybraný, tak je na netu objednám a bude. Jen oblečení a nějaký drobnosti dokoupíme později. Vždy jsme holky odvezli k manželovým rodičům a nastalo velké balení, letos to budu balit postupně! Ale nejdřív musíme ještě s holkama vyrobit jmenovky a dát je Ježíškovi za okno… :). Stromeček máme vždy živý. Zdobíme ho večer před Štědrým dnem, ráno když se děcka vzbudí, mají obr překvapení. Takže nám stromeček nosí „Ježíšek“. Taky si 23. připravým vše na 24.,i jídlo. Pak celý Štědrý den sledujeme pohádky, jdem na procházky atd atd. Prostě si ho užíváme. A už teď se fakt moc těším!!! Doufám, žebude i mráz a sníh. Bez oho to nějak není ono… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
8.11.13 13:13

@Verca1989 červenou jedu letos :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
8.11.13 13:13

No a taky jsme řešili, jak to udělat se stromkem a naší malou…na Vánoce bude mít 21 měsíců, nic jí neuteče, u všeho musí být a všechno ozkoušet, tak si přítel dělal srandu, že na svátky holt Aničce „zavřeme“ ohrádku a stromek dáme tam :D

A co se týče ozdob, já chodím už celkem pravidelně nakupovat do Hornbachu nebo Bauhausu, nemají je nijak drahé, mají velký výběr barev, takže tam chodím moc ráda, doporučuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
8.11.13 13:18

@Eiculinka Jo mám to s těšením stejné :D… Já koupila látkový kalendář který je jako anděl a na šatech má našité kapsičky šije to tu taková sousedka má to kolíček který připneš na příslušný den. Prostě nádhera :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
8.11.13 13:21

@Verca1989 Ani jeden bohužel neni poblíž při cestě… Ale to tesco mi stačí jsem s ním vždy plně spokojená akorát se na konci roku když to pomalu balím se dívím že toho je zase víc a nikam se to nevleze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.13 13:22

Tak my máme tenhle dřevěný, vybrala si ho dcera, mají tam bonbonky apod, v těch šupletech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3305
8.11.13 13:26
@natiova píše:
@Eiculinka Jo mám to s těšením stejné :D… Já koupila látkový kalendář který je jako anděl a na šatech má našité kapsičky šije to tu taková sousedka má to kolíček který připneš na příslušný den. Prostě nádhera :*

Já beru Vánoce a to období za nejlepší v roce!!! :) Je takové kouzelné, napjaté a jak jsou malé děti, tak je to úplně nejlepší!!! Někdy mám pocit, že se těším víc než holky. :mrgreen: jen je škoda, že je taková příprava apak je to během chviličky pryč. Ale vždy to stojí za to. Jen loni nic moc. Měli jsme doma střevní virozu, malá ji donesla ze školy, odbila si to 22. a na nás 3 ostatní to vlezlo na Št. den… Tak to bylo takový :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
8.11.13 13:28

@Eiculinka To si taky vždycky řikám že je to moc moc rychle fuč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie