Vaše Vánoce?

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3305
8.11.13 17:42
@natiova píše:
@Eiculinka U nás píšou jenom dvě mladší ségry já mám zatím 10měsíční takže zatím ještě nic ale rozhodně se na to těším :)

A ještě s holkama vyrábíme Vánoční přání, jako místo pohledů pro rodinu, holky se zabaví atd. Jééé, už aby byl 8o rosinec! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milujicimáma
8.11.13 18:16

Tak dítko mám už v postýlce a chrní, já mám konečně čas.. holky poradtě mi co pro manžela k Vánocům? vůbec si nedovedu poradit.. přemýšlela jsem o nějakém dárku kam můžu hodit foto dcerky aby jí měl stále u sebe.. jenže nevím co, prstýnky a náramky atd.. mu vadí při práci a hrníček, ty necháváme dělat babičkám tak mi to příjde dost divné ještě ho nechat němu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9090
8.11.13 21:01
@milujicimáma píše:
Holky u nás je tak hnusně, kéž by už začlo padat.. nevypadalo by to venku tak depresivně :think:

u nás dneska kupodivu bylo nádherně, jasno, svítilo sluníčko a bylo i teplo, kéž by to vydrželo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
8.11.13 21:06

@milujicimáma mrkni na tohle: http://laserklinsky.cz/node/4 dělají podle fotek různé výrobky, tak třeba bys něco vybrala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
8.11.13 21:14

Holky a jaké posloucháte koledy kdy je začínáte poslouchat? :)…Já pár let zpět koupila nejkrásnější Vánoční písničky v podání Ledeckýho kterýho mám ráda a je to super céďo začínám většinou už tak tejden před adventem protože je miluju na př. Sliby se maj plnit o Vánocích, ryba rybě ale iklasiky jako rolničky pro bomba :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3305
9.11.13 05:50

Ahoj natiova, tak já mám nejraději tyto: http://www.antikvariatmotyl.cz/…-koledy.html (jinde jsem nenašla obrázek…). Znám je už z dětství a vždy se mi moc líbili. Loni jsem je po dlooooouhé době vyšťourala na netu ke stažení!!! Tak jsem měla radost. A začínáme tak kolem adventu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milujicimáma
9.11.13 09:12
@Verca1989 píše:
@milujicimáma mrkni na tohle: http://laserklinsky.cz/node/4 dělají podle fotek různé výrobky, tak třeba bys něco vybrala :kytka:

Jéééé děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
11620
9.11.13 14:31

Vánoční přání budu taky vyrábět, malá mi pomalovala ruční papír prstovkama, tak z toho. Malé vyrobím adventní kalendář z toaletních ruliček, letos jen tak 10 kousků, je ještě malá.
Na Štědrý den máme v plánu večeřet hodně decentně tak ve čtyři, protože jen my s malou. Pak půjdeme zapálit na terasu prskavky. V pět se spíacímí hodinami rozsvítí osvětlení na domě i na stromečku v obýváku a bude jasno, že přišel Ježíšek.
Pak se nadlábnem s našima, až si bude malá hrát s dárečky. Večeře s mými rodiči je tradicí, kterou nechci rušit a zároveň se nechci připravit o jen rodinné chvilky s mužem a dcerkou. Tož tak :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milujicimáma
9.11.13 15:04

Já jsem tedy koupila malé čokokalendář s minne měli ho u nás v rossmanu za 29.90kč :palec:

• Citovat
  • Upravit
3305
9.11.13 17:31

Ahoj, držíte půst? A viděl jste někdy někdo zleté prasátko??? :lol: Já ho teda neviděla nikdy, ale letos uvidím a i celá naše rodina. Každý dostane vánoční přání a k tomu malý balíček s upozorněním „otevřít až před večeří“ a tak bude malá svíčka zlatého prasátka… Našla jsem na netu takový krásný čuníky, tak je objednám bude!!! Doufám, že všichni dodrží termán rzbalení :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milujicimáma
9.11.13 17:34
@Eiculinka píše:
Ahoj, držíte půst? A viděl jste někdy někdo zleté prasátko??? :lol: Já ho teda neviděla nikdy, ale letos uvidím a i celá naše rodina. Každý dostane vánoční přání a k tomu malý balíček s upozorněním „otevřít až před večeří“ a tak bude malá svíčka zlatého prasátka… Našla jsem na netu takový krásný čuníky, tak je objednám bude!!! Doufám, že všichni dodrží termán rzbalení :think:.

Tak pôst by u nás teda neprošel :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3305
9.11.13 17:36
@milujicimáma píše:
Tak pôst by u nás teda neprošel :mrgreen:

Jak to??
:mrgreen: My ho držíme, ale máme na snídani vánočku. Jinak pak už nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milujicimáma
9.11.13 17:44
@Eiculinka píše:
Jak to?? :mrgreen: My ho držíme, ale máme na snídani vánočku. Jinak pak už nic.

Tak já bych to vydržela, moje roční dcerka u ní by to nešlo a manžel je jako to dítľ, poťád nľco do té pusy musí cpát :mrgreen:
Takže by to neprošlo

• Citovat
  • Upravit
3305
9.11.13 17:45
@milujicimáma píše:
Tak já bych to vydržela, moje roční dcerka u ní by to nešlo a manžel je jako to dítľ, poťád nľco do té pusy musí cpát :mrgreen:
Takže by to neprošlo

Tak holky taky moc nechcou… Ale už jsou větší (8 a téměř 4), večeři máme kolem 5, tak se to dá… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
9.11.13 17:46
@ikyki píše:
Tak den před první adventní nedělí uděláme výzdobu, udělám si věnec, výzdobu mám každoročně stejnou, jen ozdoby na stromek obměňujeme, 23. 12. zdobíme stromek, protože už máme dítě, chci aby 24 vstalo a vidělo nazdobený stromeček co si ježíšek připravil na večer ( stejně z toho bude mít prd bude jí 9m :mrgreen: )a pak tradičně procházka, návštěva babiček, pohádky ) klasická večeře, pak půjdem pustit prskavku aby nás ježíšek viděl a ježíšek zatím nanosí dárky…stromek ještě letos máme umělý bílý…dárky už mám nakoupený zpoloviny a balit budu až mě na to chytne nálada ( třeba dneska večer co já vím ) :lol:

s tou prskavkou to je skvely napad :-) to se mi líbí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky