Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@ady01 Kolledy v rozhlasu to slyším prvně ale zní to hezky my jsme měšťáci no ![]()
@zuria píše:
Holky si píšou dopis Ježíškovi a mají dovoleno si psát o tři věci, takže o tom docela dost přemýšlí.
To slyším prvně co vím tak si vždycky děti napíšou seznam a potom dostanou z toho seznamu podle uvážení rodičů… Takže zase naopak když napíšou jenom tři věci tak mají jistotu že všechny dostanou?
@Timinka píše:
@mucinka2 už? mi začínáme 1.12. s cukrovímnezkazí se?
nene myslela jsem, že v té diskusi řešíme recepty. Teprve začnu perníčkama a pak až taky začátkem listopadu.
@nepr.neprihlasena píše:
A na ohňostroj a synka jsem zvědavá, mám pocit, že bude šíleně bulet…Ale třeba bude jen vyjeveně koukat
Ona už ho krásně zažila v porodnici kdy jsem tu večerní akci ani trochu nestihla. Je fakt že další dny ještě někteří dopalovali rachejtličky a dětičky v porodici nám moc spát nechtěli ale myslím že rok udělal divy a na věci se dívá jinak ![]()
My máme v obýváku takovou skřínku, kde má Nela oblečení a na to ho postavíme. Bude prozatím tak akorát aby na něj nedošáhla.
Taky jsme všemožně přemýšleli s manželem, kam ho dáme. Nebod mi na mě máme pouze sklo takže ten kdyby padl, tak by to nebylo zrovna nejlepší
@nepr.neprihlasena píše:
No prááávě, my máme vždycky obří strom ke stropu… jak se v tom vyžívám, tak se mi strašně líbí ty americké stromky… tudíž mám fakt problém dát tohle na stůl, navíc se mi to ani nelíbí… normálně přemýšlím, že dám okolo stromku ohrádku![]()
![]()
Hele ale to není špatný nápad myslím že jsem to někde i viděla když se ještě hezky nazdobí tak na ten strom bude prostě jenom koukat a já si budu jistější…Asi řeknu manžovi ať něco hezkého ztloukne ![]()
@milujicimáma my máme vždycky stromek na komodě nebo tak, protože tu stejně na něj není prostor a je až do stropu a vypadá to moc hezky. ![]()
Holky a jak u vás vypadá Štědrý den? A jak vysvětlujete dětem Ježíška?
U nás, už co já jsem byla dítě se tradovalo, že stromeček jsme stavěli už na první advent. Kdy jsme na večír šli na hřbitov, a pak doma po návratu stromeček rozsvítili. A na Štědrý den, jsem ráno popíjeli bud čaj, horké kako a kouklai na pohádky či jsme venku bobovali
a na večír, jsem rozsvítili stromeček, aby Ježíšek věděl kam má dát dárečky
a šlo se na procházku na hřbitov zavzpomínat na dědu-ted už i strýčka. A když jsem přišli byli u nás už dárečky. Jinak u nás je Ježíšek, malý kluk co při prvních Vánocích nechává pod stromečkem i svojí fotečku, aby jsme nezapoměli jak vypadá. Nebod je hodně maličký a samotným očkem nejde zahlídnout. Tak se u nás vysvětluje Ježíšek, a pamatuju si že jednou když byl můj bráška malý řekl mamce, že si ho pamatuje protože děti mají kouzelný očička a on ho viděl
byli mu tehdy asi 4 roky
My máme maličkej stromek má jen metr, takže se nám vleze skoro všude. Sice je umělý, ale je zato celý bílý takže na mě, fakt ůžasně prokouknou ty ozdoby. Jsem zvědavá jak mi na mě letos bude zářit ta fialová ![]()
@natiova my zase z vesnice, ze začátku mi to přišlo trapný, ale postupem času jsem za to rada, už si ty koledy ze školy prostě nepamatuju celý.
Podle mě strom má vypadat hezky př. obr.1 to je pro mě hrozný koště obr.2 to už je mnohem mnohem lepší. Má víc větviček a je velký ![]()
@ady01 Mně to příjde taky jako fajn nápad. Docela bych si to poslechla ![]()
Ten první je teda otřesný
ale ten druhý vypadá fak krásně, tak jednoduchý a přitom z něj srší ta vánoční nálada ![]()
No prááávě, my máme vždycky obří strom ke stropu… jak se v tom vyžívám, tak se mi strašně líbí ty americké stromky… tudíž mám fakt problém dát tohle na stůl, navíc se mi to ani nelíbí… normálně přemýšlím, že dám okolo stromku ohrádku