Vaxol ušní spray

451
25.7.12 21:35

vaxol ušní spray

Holky, nemate s tim nektera zkusenosti? Nam doporucila dr. na mazek v ouskach, kteryho ma malej opravdu pozehnane :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3839
25.7.12 21:52

Teda zkušenost nemám, ale co vím, tak maz v uších se tvoří tím víc, čím častěji (a hlouběji) mu ty uši čistíš. Prckům by se vůbec neměly čistit uši vatovýma tyčinkama, jen po koupání vytřít ručníkem ucho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
25.7.12 21:54

No prave s tycinkama jsem asi udelala chybu hned ze startu, takze tedkom jen vytiram, ale i tak toho tam ma a chyta se za ouska, asi ho to lechta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
25.7.12 21:59

No já nevím, ale pokud mu to teď vezmeš nějakým sprejem, tak myslím, že to bude ještě horší… já bych s tím ještě počkala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.7.12 23:46

Já používám pro malou Vaxol cca od 4. měsíce (příští týden bude mít 6m) asi tak 1× za 14 dní. Mimo to jí vatičkou setřu okolí dírky podle potřeby. Myslím, že jí obojí dělá dobře a zvýšenou tvorbu mazu nepozoruji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
26.7.12 07:36

Používám vaxol na radu ORL lékařky, starší syn musel chodit často na odborné čištění uší a poradila nám toto, že se frekvence návštěv určitě sníží…a jooo - vyplavuje to „úžasný věci“ i dospělým:-D
navíc je to prevencí potapěčského ucha, takže jsem to brala i k moři a občas jim to stříkla…je to na bázi olivového oleje…možná ti udělá stejnou službu i on. My jsme to prostě koupili na vyzkoušení na to doporučení a já jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
26.7.12 07:59

Já používám audiclean a taky dobrý je to jakoby mořská voda, malýmu se taky hodně dělá ale jen v jednom uchu. tímto se to vyplavý a já už mu tam ničím nešahám dělám to tak 1-2 týdně při koupání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
26.7.12 12:13

A jak na to obecne mrnata reaguji? Malymu je 5 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
26.7.12 14:22

@habet já to začala dělat až tak před měsícem a půl a samo že malej řve ale on si ty uši nenechá vyčistit ani tyčkou bez řevu ani noc tak to holt musí bejt trošku násilím třeba si od mala zvykne líp. jinak jsme to zkoušela sobě je to nepříjemný takovej tlak ale jen vteřinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.8.12 22:35

Malá je v pohodě, nevadí jí to, jen já se u toho zapotím, protože je pěkná divoška a zajímá ji všechno jiné jen ne to, že jí chci právě čistit ouška :-) Už jsi to malému zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
15.8.12 22:37

Strika mu tatka, tak nevim, jestli se mu do toho ucha neco dostane. Porad si ho sudla, ale je fakt, ze maz uz nevidim a ani uchostourem nic nevycistim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.8.12 22:40

Tak to asi funguje dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
3.3.17 06:39

Jak to tady ctu, po aplikaci se pak zacne z ucha vyplavovat prebytecny bordel? Je toho oleje pak hodne - hrozi zamatlani obleceni atp? Syn bude mit pristi tyden 6 mesicu, prodelal zanet zvukovodu a po 14ti denni lecbe dvema typy kapek mu zustala kuze v uchu pomerne vysusena. ORL lekarka mi doporucila vaxol. Dost me zarazilo, ze se jedna o sprej, rikala totiz, ze mam davat kapku denne 8o v navodu je, ze se ma sprej drzet ve vodorovne poloze, takze se asi spravne strika ve stoje/v sede s naklonenou hlavou? U mimca tezko, to se s nim budu muset poprat v leze. To zas bude, uzma peknou silu :? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.3.17 07:03

@Avrun
Zkusila bych to v autosedačce nebo na sobě, aby bylo dítě v polosedu. Chytni ucho a rychle stříkni. Dávám synovi doteď a ze začátku už měl taky sílu se bránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
3.3.17 07:43

@Russet vidíš to - máme takové polohovací křesílko, to bych prubnout mohla :palec: a vytéká pak teda z toho ouška něco? Jasně, budu s ním muset pak počkat, aby to zateklo dovnitř, myslím pak v rámci toho samočištění :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí