Vážení prádla a ukazatel doby praní

1000
26.4.13 13:39

Vážení prádla a ukazatel doby praní

Ahoj pradlenky, poraďte mi prosím. Nemám zkušenost s tím, že by pračka sama vážila prádlo a v recenzích na to někdo nadává, že to trvá moc dlouho. Jaké s tím máte zkušenosti a s jakou pračkou?
Další dotaz se týká ukazatele doby praní. Známá na to nadává, že se ukazuje pár minut do konce, pak zase víc a každou chvíli se to mění. Máte to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
26.4.13 13:46

Ne tohle delaji spis susicky…u pracky sem o tom neslysela…pracka mi ukaze cas prani a ten dodrzuje…susicka si upravuje podle vahy a miry vlhkosti jaksi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
26.4.13 13:50

Já mám pračku od LG a nemohu si teda stěžovat ani na jedno. Pračka váží hned po startu, to mi vypočítá i tu výslednou dobu praní a je to záležitost tak max. minuty. To samé s tím ukazatelem, ještě se mi nestalo, že by se mi to někdy měnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
26.4.13 13:50

My máme whirpoolku a během prvních 10minut praní se ten čas párkrát změní, ale pak už nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
26.4.13 13:54

@00000 Ano, tohle mi pračka dělá a neskutečně mě to štve. Když je naplněná úplně, tak doba praní jaksi odpovídá programu a je to v pohodě. Blbé je, když dám, vyprat menší množství prádla, které je ale hodně špinavé a pračka zkrátí praní snad na polovinu :zed:. Mám i program automatika, kde si pračka vyhodnotí sama, jak to vypere, ten ale nepoužívám, páč jí zas tolik nevěřím :D. Pračka je Miele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
26.4.13 13:57

Mám taky LG a naprosto stejné jako @gabi.design ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
26.4.13 14:03

Mám pračku BOSCH, na 4 kg, která si odvažuje prádlo sama. Já nastavuji jen na kolik prádlo vyprat nebo šetrnější praní, zvlášť máchání a vypuštění vody. Dál si můžu nastavit otáčky odstřeďování. Jsem s pračkou naprosto spokojená, dopouští si vodu dle váhy, prádlo je vždy dobře vyprané. Pokud by se stalo, že je prádla více nebo že by bylo těžší, prát nezačne. Ale to se mi ještě nestalo.To co se tam vejde, nikdy nemá víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
26.4.13 14:07
@mersii píše:
Mám taky LG a naprosto stejné jako @gabi.design ;)

Přidávám se ke spokojeným uživatelkám praček LG! :mrgreen:
Ještě bych dodala že je ultra tichá, pojme fakt hodně prádla(8kg)a mám tam „parní programy“ (ideální na věci na mimino)…ps.jo a fakt nejsem zaměstnanec LG :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
26.4.13 14:08

Mám pračku Gorenje a s tím časem mi to taky dělá, někdy jsou tam poslední 3 minuty a skočí tam najednou 6 a nebo opačně, zbývá třeba 11 minut a najednou to poskočí jen na 5… :nevim: pamatuju si, že to dělaly snad všechny pračky, u mamky, babičky, nechápu čím to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
26.4.13 14:09

Mám LG a suprovní. Na začátku zváží a pak prostě pere tak dlouho, jak napíše. Nic nezkracuje ani nepřidává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
26.4.13 14:12

Samsung.. A ukazuje přesně a i ti pak zahraje když má dopráno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
26.4.13 14:31

My mame taky Whirpoolku a ukazuje to jen cas prani podle programu, ktery si tam dam a ten cas odpovida a behem prani ho nemeni :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
26.4.13 14:48

Ahoj, mám pračku na 10kg prádla Panasonic a ta se na začátku praní nejdřív jednou otočí-zváží si prádlo a napíše mi čas po kdy bude prát. Na konci se sama vypne a slyšitelným „CVAK“ oznámí, že je dopráno.
Nestalo se mi, že by měnila vícekrát čas, jako ano podle doby co už „odeprala“ a píše vždy ten zbývající do konce.

• Citovat
  • Upravit
16939
26.4.13 16:19

Mám taky LG a jak píšou holky, ukáže čas na začátku praní a hotovo. Jen jak jsem vypozorovala, tak občas ty minuty, hlavně ty konečné, neodpovídají minutám reálným. Jelikož když mi ukazuje, že zbývá třeba 5min do konce a já tam po 5minutách přijdu a ona má 4 minuty, tak to úplně nesedí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
27.4.13 12:31

@vendulaaa právě že to bylo u LG, ale naši ji mají a jsou spokojeni. Jakej typ máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný