Vážení v těhotenské poradně

Anonymní
16.10.23 21:45

Vážení v těhotenské poradne

Dobrý večer, váží se ještě maminky v těhotenské poradne nebo to stačí jen nahlásit? A píše se to stále do průkazky? Prosím anonym - čerstvé těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
16.10.23 21:47

Váží. Nevidím na tom nic špatného.. :think: s píše, velké přírůstky na váze můžou značit problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
16.10.23 21:47

Já mám zkušenost před patnácti lety, že váhu jsem vždy hlásila, ono je lepší vážit se pravidelně jak jsi zvyklá po ránu a na stejné váze a v prukazce to myslím bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16437
16.10.23 21:48
@Anonymní píše:
Dobrý večer, váží se ještě maminky v těhotenské poradne nebo to stačí jen nahlásit? A píše se to stále do průkazky? Prosím anonym - čerstvé těhotenství.

Já jsem vesměs váhu hlásila, jen někdy to chtěla sestřička vidět, ale doma jsem se vážila ráno a nahá, v poradně oblečená, takže mi psala váhu, co viděla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10903
16.10.23 21:50
@Dahlia0409 píše:
Já jsem vesměs váhu hlásila, jen někdy to chtěla sestřička vidět, ale doma jsem se vážila ráno a nahá, v poradně oblečená, takže mi psala váhu, co viděla :zed:

Tak pokud se vazis v poradne pokazde podobne najezena a podobne oblecena, tak to nevadi, je duzita vzdy ta zmena od posledniho vazeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16437
16.10.23 21:55
@Tarena píše:
Tak pokud se vazis v poradne pokazde podobne najezena a podobne oblecena, tak to nevadi, je duzita vzdy ta zmena od posledniho vazeni.

Já se vážila v poradně asi jen 2×, kdy chtěla, ať vlezu na váhu, jinak jsem se právě vážila pravidelně doma a bez oblečení, takže byl rozdíl i víc jak kilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
16.10.23 21:57
@Dahlia0409 píše:
Já se vážila v poradně asi jen 2×, kdy chtěla, ať vlezu na váhu, jinak jsem se právě vážila pravidelně doma a bez oblečení, takže byl rozdíl i víc jak kilo :mrgreen:

Já mám teď čerstvou zkušenost z endokrynologie, ráno nahá a lačná vs. v 11 po snídani a v oblečení rozdíl skoro tři kila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
16.10.23 21:58

Mě odečítala kilo(možná). K tomu jsem sebou musela mít ranní moč.
Já se nevažím a nějak jsem to v tom těhotenství neprožívala. Brala jsem to jako věc k tomu stavu a nějak věřila, že problém by snad odhalili odborníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11862
16.10.23 22:09

U mého lékaře stačilo váhu nahlásit - zvážila jsem se vždy doma ráno než jsem jela, když jsem zapomněla zvážila jsem se v ordinaci…když jsem pak začala docházet do rizikové poradny v porodnici tak jsem se musela vážit na jejich vaze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
16.10.23 22:20

Mě váží a zapisují to do průkazky.. každou kontrolu. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16437
16.10.23 22:36
@veronelka20 píše:
Já mám teď čerstvou zkušenost z endokrynologie, ráno nahá a lačná vs. v 11 po snídani a v oblečení rozdíl skoro tři kila :mrgreen:

Právě, může to udělat dost rozdíl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
16.10.23 22:46

Mně vždy daly na výběr, jestli se budu vážit doma nebo v poradně. Vážila jsem se doma, váhu hlásila a sestřička zapsala do průkazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
17.10.23 05:08

Mohla jsem si vybrat. Váhu jsem vždy nahlásila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
17.10.23 06:20
@Dahlia0409 píše:
Právě, může to udělat dost rozdíl :nevim:

No, on ten rozdíl spíše dělají ty domaci vahy vazici podle plotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
17.10.23 07:53
@j.a.n.i1 píše:
No, on ten rozdíl spíše dělají ty domaci vahy vazici podle plotu…

ja zjistila, ze mi moje domaci ukazuje o 4! kila min.

jinak proc z toho vysilovat, pokud vaha u dr vazi vic, narust se pri pristi kontrole výkompenzuje, o nic nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí