Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Váží. Nevidím na tom nic špatného..
s píše, velké přírůstky na váze můžou značit problém
Já mám zkušenost před patnácti lety, že váhu jsem vždy hlásila, ono je lepší vážit se pravidelně jak jsi zvyklá po ránu a na stejné váze a v prukazce to myslím bylo.
@Anonymní píše:
Dobrý večer, váží se ještě maminky v těhotenské poradne nebo to stačí jen nahlásit? A píše se to stále do průkazky? Prosím anonym - čerstvé těhotenství.
Já jsem vesměs váhu hlásila, jen někdy to chtěla sestřička vidět, ale doma jsem se vážila ráno a nahá, v poradně oblečená, takže mi psala váhu, co viděla ![]()
@Dahlia0409 píše:
Já jsem vesměs váhu hlásila, jen někdy to chtěla sestřička vidět, ale doma jsem se vážila ráno a nahá, v poradně oblečená, takže mi psala váhu, co viděla
Tak pokud se vazis v poradne pokazde podobne najezena a podobne oblecena, tak to nevadi, je duzita vzdy ta zmena od posledniho vazeni.
@Tarena píše:
Tak pokud se vazis v poradne pokazde podobne najezena a podobne oblecena, tak to nevadi, je duzita vzdy ta zmena od posledniho vazeni.
Já se vážila v poradně asi jen 2×, kdy chtěla, ať vlezu na váhu, jinak jsem se právě vážila pravidelně doma a bez oblečení, takže byl rozdíl i víc jak kilo ![]()
@Dahlia0409 píše:
Já se vážila v poradně asi jen 2×, kdy chtěla, ať vlezu na váhu, jinak jsem se právě vážila pravidelně doma a bez oblečení, takže byl rozdíl i víc jak kilo
Já mám teď čerstvou zkušenost z endokrynologie, ráno nahá a lačná vs. v 11 po snídani a v oblečení rozdíl skoro tři kila ![]()
Mě odečítala kilo(možná). K tomu jsem sebou musela mít ranní moč.
Já se nevažím a nějak jsem to v tom těhotenství neprožívala. Brala jsem to jako věc k tomu stavu a nějak věřila, že problém by snad odhalili odborníci.
U mého lékaře stačilo váhu nahlásit - zvážila jsem se vždy doma ráno než jsem jela, když jsem zapomněla zvážila jsem se v ordinaci…když jsem pak začala docházet do rizikové poradny v porodnici tak jsem se musela vážit na jejich vaze
@veronelka20 píše:
Já mám teď čerstvou zkušenost z endokrynologie, ráno nahá a lačná vs. v 11 po snídani a v oblečení rozdíl skoro tři kila
Právě, může to udělat dost rozdíl ![]()
Mně vždy daly na výběr, jestli se budu vážit doma nebo v poradně. Vážila jsem se doma, váhu hlásila a sestřička zapsala do průkazky.
@Dahlia0409 píše:
Právě, může to udělat dost rozdíl
No, on ten rozdíl spíše dělají ty domaci vahy vazici podle plotu…
@j.a.n.i1 píše:
No, on ten rozdíl spíše dělají ty domaci vahy vazici podle plotu…
ja zjistila, ze mi moje domaci ukazuje o 4! kila min.
jinak proc z toho vysilovat, pokud vaha u dr vazi vic, narust se pri pristi kontrole výkompenzuje, o nic nejde.
Dobrý večer, váží se ještě maminky v těhotenské poradne nebo to stačí jen nahlásit? A píše se to stále do průkazky? Prosím anonym - čerstvé těhotenství.