Večerní křeče, bublání a nadýmání - stres?

Anonymní
4.7.20 08:04

večerní křeče, bublání a nadýmání - stres?

Ahoj, nevíte někdo, co může způsobovat odpolední až večerní nadýmání, ale takové, že si musím lehnout a jít to zaspat? Ráno po probuzení je zase vše ok a nic mi není. Jím pořád stejně, snídaně: pohanková kaše s ovocem, svačina:veganský jogurt, oběd: zeleninový salát, trhané maso, svačina:jablko a ořechy, večeře: rýžový chléb, šunka, zelenina. Takže žádná nezdravá jídla. Mám diagnostikované IBS, nevím zda to nemůže být z toho, ale objevilo se to náhle. Jiné potíže ani průjmy nemám. Jím bez lepku a mléka, jelikož mám na to alergii. Je teda pravda, že poslední dobou jsem stres měla, navíc se hádáme s partnerem, ale nechci to vše házet na psychickou nepohodu. Beru laktobacily, ale nevím, jestli k tomu ještě něco. Díky za rady!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PaníKadrnožková
4.7.20 08:21

Tak bud mas to zazivani tak rozhasene, ze se ti objevila nova alergie. Nebo ten stres. Nebo mas prilisnou kontrolu nad potravou. Nebo proste tu vecerni, mozna i obedovou zeleninu blbe travis a bude potreba s tim neco udelat. Nekomu dela zle syrova zelenina, zkusila bych vymenit za varenou…

Jinak mas hodne asketicky jidelnicek, to takhle vydrzis bez hladu? Nebo se jeste dorazis necim navic? :think:

• Citovat
  • Upravit
37136
4.7.20 09:20

A jakou zeleninu jis na vecer? Nektera se blbe travi. Ja treba nemuzu syrovou papriku, cibuli, nemohla bych si na vecer dat treba kvetak nebo hrasek…zkus vypozorovat jestli ti to nedela jenom neco :think: a co piješ? Nějaké mineralky a limonady s bublinkama taky muzou pozlobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
4.7.20 16:47

Zajdi si na sono k lékaři. Já to mám taky, mam diagnostikovanou Histaminovou intoleranci. Dostala jsem léky na předpis na to nadýmání a jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí