Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@cilly píše:
Nápodobně.Malá se kolem půlnoci budí na mlíko, tak nemá cenu chodit spát.
Zkušené matky by mi určo doporučily odbourat noční krmení, ale já na to nemám nervy.
Já zas neměla nervy, když se mi budil co hodinu. V 9m jsem mu to zatrhla ![]()
@omites
Život je nespravedlivej.. Já hlad nemám ani po mastršéfovi a přitom je mě pěknej kus. Mám po porodu furt 10 kg nahoře. ![]()
@MUFICE píše:
Tak si dej druhou večeři
Ty mě vždycky navádíš. ![]()
@delice sobotní spánek až do oběda… myslíte, že se toho ještě dočkám? ![]()
před třemi týdny u nás spali kamarádka s partnerem, a když mě ráno malej vytáhl v půlsedmý z postele, tak jsem za nimi šla do obýváku, že jestli se chtěj ještě vyspat, tak ať si zalezou k mýmu přítelovi do manželské postele, jinak jim malej nedá pokoj.
No co vám budu povídat, zalezli tam, já jim tam v deset přišoupla malýho do postýlky na dopolední spinkání a vzbudili se až s ním v půl jedný odpoledne…
těžká záááávist ![]()
@cilly píše:
Nápodobně.Malá se kolem půlnoci budí na mlíko, tak nemá cenu chodit spát.
Zkušené matky by mi určo doporučily odbourat noční krmení, ale já na to nemám nervy.
Kluk se mi taky do 1,5 roku budil o půlnoci na mléko a pak se odstavil sám ![]()
@anoli30 počkej, až ti tady každá napíšeme, co jsme snědly. ![]()
@omites píše:
Já zas neměla nervy, když se mi budil co hodinu. V 9m jsem mu to zatrhla
Justýnka se budí o půlnoci a pak před 5. To se dá. ![]()
@anoli30 píše:
Ty mě vždycky navádíš.
A v kolik jsi měla večeři? Má se jíst po 3 hodinách ![]()
@IvkaH píše:
Dívám se na MasterChef a nadávám![]()
Já též. Jsem se těšila, že vypadne Harry. ![]()
@MUFICE píše:
Kluk se mi taky do 1,5 roku budil o půlnoci na mléko a pak se odstavil sám
Také pořád čekám, kdy bude chrnět celou noc a pořád nic. ![]()
@cilly píše:
Já též. Jsem se těšila, že vypadne Harry.
Psssssssssssssssss sleduju na Markíze tam je to později, ještě nevím kdo vypadne, ale tajně doufám, že Petr ![]()
@MUFICE Mně se odstavila před spaním tak v roce, protože prdlajs pila, tak ji v 11 vyberu z postýlky. Teď už pije líp, tak jsem zrušila odpolední kojení a už se třesu, kdy budu moct zrušit i to večerní a budu kojit jen ráno. A budu moct jít spát dřív. Asi už se odeberu, mimino mě ještě několikrát šokově vzbudí řevem, tak ať ten zítřek s ní osamotě nějak přežiju
.