Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@delice píše:
Ahoj, zdravím sovyvždycky jsem to tak měla, že ráno bych spala a večer nemůžu, jenže stejně musím ráno vstávat a večer, i když jsem hotová, tak se proberu
přesnéééé, ráno lezu pr…napřed, ale stejně tu pak okouním do noci, v devět večer ožiju. ![]()
Dopolední spaní miluju, ale bohužel už si ho nemůžu dovolit. Jo kde jsou ty časy, kdy jsem vstávala v sobotu v poledne ![]()
@MUFICE píše:
Koukala jsem na Masteršéfa, ale už je konec.
taky jsme na to hleděli. Co dávají teď? ![]()
@jajul píše:
@MUFICE Jééé, do 11.. Jsem se úplně zasnila![]()
.
Zrovna minulý víkend se mi to povedlo, kluk spal do půl 11, jinak vstává mezi 8-9h. Jsem ráda, že mi nestraší v 5, to by se mnou švihlo
![]()
@MUFICE píše:
Koukala jsem na Masteršéfa, ale už je konec.
Jsem se dneska překonala a koukala taky, ale mám potom strašnej hlad. ![]()
@omites píše:
taky jsme na to hleděli. Co dávají teď?
Už nekoukám, chlap tu sleduju nějaké zprávy ![]()
@Silwinka87 píše:
Zdravím všechny, co jsou noční tvorové a ještě jsou na e-miminu..
Ahoj
![]()
@anoli30 píše:
Jsem se dneska překonala a koukala taky, ale mám potom strašnej hlad.
@anoli30 píše:
Jsem se dneska překonala a koukala taky, ale mám potom strašnej hlad.
Tak si dej druhou večeři ![]()
@omites píše:
kecáš, já tu jsem. Skoro denně, tak do půlnoci
Nápodobně.
Malá se kolem půlnoci budí na mlíko, tak nemá cenu chodit spát.
Zkušené matky by mi určo doporučily odbourat noční krmení, ale já na to nemám nervy. ![]()
@anoli30 Já na to moc nekoukám, ale dnes ty klobásy mě dostaly. Úplně se mi sbíhaly sliny. Tak jsem si dala alespoň pikantní hermelín s papričkama jalapeňos, tedy před těma kávěnkama ![]()
@omites píše:já taky, zrovna vymýšlíme s chlapem, co sežerem. A já k tomu dumám, jestli mi to stojí za to
Ale hlad mám, to jo
Já jsem si ted dala asi 10 cherry rajčátek a jsem nacpaná ![]()
@omites píše:já taky, zrovna vymýšlíme s chlapem, co sežerem. A já k tomu dumám, jestli mi to stojí za to
Ale hlad mám, to jo
Mě už to zato nestojí a zítra se pochválím jak jsem dobrá, že jsem to vydržela. ![]()