Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@cilly píše:
Přesně to dělám i já každé ráno. Uklidit psovi misku, jinak se v ní vyráchá a následně mu vodu vyleje a matlá to po podlaze.
Tohle moc dobře znám.
![]()
Holky dobrou, budu na malou zítra sama, navíc u našich zabíjačka, tak tam nemůžu na obědový poločas na kafe
. Chtěli jsme jít zíra na vánoční jarmark, asi tam budu muset vzít svoji vřískalku ssebou bohužel
. Hlídání mi odcestovalo
.
Příspěvek upraven 23.11.12 v 23:03
@cilly píše:
Přesně to dělám i já každé ráno. Uklidit psovi misku, jinak se v ní vyráchá a následně mu vodu vyleje a matlá to po podlaze.
Tak ne, že by malý taky nevymyslel nějakou ptákovinu, na to on je přeborník, ale čím je větší, tak tím vymýšlí míň.. ![]()
On si spíš stoupne vedle mě a začne vykládat a mele a mele a mele, že radši vstanu ![]()
To je divný, že to je takové podělané u tolika lidí. Kdybych nemusela čekat na tu myčku, tak to dnes asi zabalím dřív.
@omites píše:
@Mar__tanka1983 malý měl období, že vstával třeba v 5:30. No já byla hotová. Nakojila jsem a nechala ho zevlovat po ložnici, časem pak po vrchním patře. Spala jsem tak napůl a poslouchala, co kde dělá. Ale vstala jsem tak v 7 - 8h a šli jsme snídat. Kupodivu přežilTeď naštěstí vstává tak v 7, někdy i 7:30. Ale na Mufi nemáme. Toho jejího špunta nechápu
Náš Adámek je spáč a sova po nás
![]()
@MUFICE píše:
U nás taky tak, když kluk vyjímečně vstane před 8. Dostane jídlo, pití a hodinku kouká a pak nás vzbudí
moje děti vstanou o víkendu v 7h. menší na nočník, pak pustím pohádku nebo si hrají a jídlo vyžadují až tak 8:30 to je čas dospat se ![]()
@jajul píše:
Holky dobrou, budu na malou zítra sama, navíc u našich zabíjačka, tak tam nemůžu na obědový poločas na kafe. Chtěli jsme jít zíra na vánoční jarmark, asi tam budu muset vzít svoji vřískalku ssebou bohužel
. Hlídání mi odcestovalo
.Příspěvek upraven 23.11.12 v 23:03
Tak dobrou a ať to zítra zvládneš.
![]()
@MUFICE píše:
Jdeme koukat na DVD, tak se mějte![]()
nějaké péčko, že tak spěcháš
![]()
@anoli30 Dík
. Kdyby jí nerostly zoubky, tak by to bylo úplně v pohodě, takto budu trochu na palici, má prsty furt v puse chudinka.
@omites jo, mufi to má fajn, spát do osmi? jo, jeden čas tak malej taky spal, to byla paráda. teď se budí v 7:10, přesně ![]()
a můžu ho nechat lézt jen po ložnici, jak se vydá dál, tak musím vylézt, protože se mladej naučil šplhat na gauč na horní opěrku, ale pak z ní padá dolů, takže nemůže být bez dozoru ![]()
@IvkaH já si teda netroufnu jít si zase lehnout do postele, měla bych obavu co vyvede. Ale občas, když už jsem vyloženě KO, tak ji pustím pohádky, lehnu si na sedačku a tak na půl oka spím. Problém je, že často po mě skáče nebo mi dělá jiné nepříjemné a se spánkem neslučitelné věci ![]()
@jajul píše:
@anoli30 Dík. Kdyby jí nerostly zoubky, tak by to bylo úplně v pohodě, takto budu trochu na palici, má prsty furt v puse chudinka.
To bude brzy dobrý.