Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anoli30 Hele nepruď
. To už si říkám 2 měsíce
. Napřed 4 stoličky, pak 2ky dole a ještě zcela nevylezly a už lezou špičáky. Ona bude mít asi rovnou stálej chrup v plným počtu, nebo co
.
@jajul brounoc ![]()
@Silwinka87 tak to bych asi taky radši vstala ![]()
@MUFICE píše:
Náš Adámek je spáč a sova po nás![]()
Jiříček chodí spát v 8, víš.
Pak lehko vstane v 7. Ale naučila jsem ho ještě se chvíli válet s maminkou v posteli. I po odpoledním spaní po mě chce, abych si k němu ještě chvilku lehla a tulíme se.
Já jsem to dělala tak, když byl můj starší a klidnější syn malý, že jsem mu pustila DVD krtka, které miloval, lehla jsem si na gauč, on si vlezl za moje skrčené nohy a tam seděl a koukal. Jak jsem ho tam cítila sedět, tak jsem v klidu usnula, on tedy seděl
mladší na to bohužel není, je úplně jiný, tv ho nebaví vůbec, pořád něco vytváří, nikdy nevím, co ho napadne, takže nezbývá než se probrat ![]()
@Pavelas píše:
@IvkaH já si teda netroufnu jít si zase lehnout do postele, měla bych obavu co vyvede. Ale občas, když už jsem vyloženě KO, tak ji pustím pohádky, lehnu si na sedačku a tak na půl oka spím. Problém je, že často po mě skáče nebo mi dělá jiné nepříjemné a se spánkem neslučitelné věci
Tohle u nás nejde. Měla jsem zápal plic a myslela jsem si, že mu pustím pohádky a budu pospávat na gauči. A to bylo furt: „Maminko, nepinkej. Maminko, távej. Tož, mamiiii!!!“ Jsem ho oblekla a odvezla k babičce
@jajul píše:
@anoli30 Hele nepruď. To už si říkám 2 měsíce
![]()
. Napřed 4 stoličky, pak 2ky dole a ještě zcela nevylezly a už lezou špičáky. Ona bude mít asi rovnou stálej chrup v plným počtu, nebo co
.
Ta to teda bere fofrem. ![]()
Holky, pobavila jsem se, jdu pasivně zalehnout k tv, doufám, že se zítra večer zase pokecáme ![]()
@jajul píše:
@anoli30 Hele nepruď. To už si říkám 2 měsíce
![]()
.
no vidíš, tak to budeš mít brzy hotovo, víc jak 20zubů ji nevyroste
a budeš mít klid. U nás je to na etapy a mám pocit, že to je nekonečné. Už jen 2, tak uvidíme kdy to doroste ![]()
@delice píše:
Holky, pobavila jsem se, jdu pasivně zalehnout k tv, doufám, že se zítra večer zase pokecáme
jasně k tv, začínají noční programy, přiznejte se dámy
![]()
@IvkaH píše:
jasně k tv, začínají noční programy, přiznejte se dámy![]()
![]()
![]()
my se budeme dívat na Zakázané ovoce, u toho nemusíme mít vyplé PC. Mám štíra, co nesexuje ![]()
@omites píše:
Tohle u nás nejde. Měla jsem zápal plic a myslela jsem si, že mu pustím pohádky a budu pospávat na gauči. A to bylo furt: „Maminko, nepinkej. Maminko, távej. Tož, mamiiii!!!“ Jsem ho oblekla a odvezla k babičce
však říkám, že je to často neslučitelné se spánkem. Ale máš dobrý, že ho máš kam dát. Já to prostě musím vydržet.
S těma zubama mi ani nepřipomínejte, 14měs. zrovna rostou stoličky, tak je protivná
a 4letá si stěžuje, že se ji zub hýbe, takže čekáme kdy budeme po baráku hledat první zuby na památku
.