Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já fandím tý na mateřský, tuším že je to Míša, ale na jména jsem blbá, tak si nejsem jistá. Tak je dobrá.
Já už raději nic jíst nebudu, pokud mám jít max. za dvě hodiny spát. Počkám až dopere myčka a jdu chrnět… asi za hodinu…
@delice Tak do Vánoc to máš za pár.
![]()
Dámy já jdu do hajan, dnes na prasáka
, hlídací pes není doma
.
@IvkaH píše:
Jo to ano, toho Machra Pražského ani nepřipomínejten už měl jít dávno, on se normálně drží jak klíště, začínám mít strach, že vyhraje, chtěla jsem si knížku pak koupit, ale o jeho nestojím
![]()
Fandíme doma Míši, Adrianě a Alici![]()
Také bych to nejvíc přála Míše. Je děsně šikovná a přitom tak skromná. Ale z těch, co dnes byli ve vyřazování, jsem přála vypadnout Markovi. A ten dacan tam furt smrdí. ![]()
@IvkaH píše:
no, ale na chlebíčky doma nic není a do vánoc nebudeaby byly vzácné
Já bych je mohla klidně obden. ![]()
@Silwinka87 píše:
Jako to skončilo na Nově a teď to dávají slováci, ale je to to samé? Já to nesleduju, tak se musím informovat..
Je to stejný pořad, jen na nově chodí v pátek a na Markíze v pondělí a v pátek.
Sledujeme to raději na Markíze ![]()
@MUFICE píše:
Kolik je dětem, jestli jsou starší, tak se ráno můžou koukat na pohádky a ty vyspávej
Ráno to tak praktikuju, malý hledí na pohádku, já si ještě polehávám a pak začne hulákat, že má hlad, tak valím chystat snídani, ale i ta půl hodinka je dobrá ![]()
@MUFICE je jim sedm a tři, ale problém je ten mladší, toho pohádky nebaví a budí mě
a to vše jen o víkendu, ve všední den vstáváme do školky a školy.
@Mar__tanka1983 píše:
jak?
mě se to podařilo po roce zkrouhnout z probuzení co hodinu na třikrát za noc, ale míň už se nedá, pacholek
no prostě jsem nedala. Zůstalo mi kojení ráno a přes den, ale večer a v noci měl smůlu. V těch 9m byla situace už neunosná. Budil se co hodinu a manžel už byl týden v obyváku, dojíždí do práce hodinu a musel se vyspat. Chtěla jsem s nočním kojením skončit tak v roce., Ale malý si to vykoledoval dřív.
Ale musíš být pevně rozhodnutá. Jinak to to dítě vycítí a bude tě zkoušet. Před tím řvával i hodinu. Když jsem se pevně rozhodla, že nedostane, najednou spal za 10 minut dál…
On si o všechno řekl dřív. Myslela jsem třeba, že dudlík sebere čert. A nakonec jsem mu ho odebrala v srpni v 20m, protože mě s ním začal točit
Začal ho táhat nejenom na spaní, ale i přes den v baráku. Tak jsem mu ho vzala, manžel mě podpořil a za dva dny bylo vymalováno.
@anoli30 píše:
Já bych je mohla klidně obden.
já taky, ale ještě pár měsíců těhotenství předemnou každý druhý den chlebíčky a do porodnice mě veze buldozér
![]()
@cilly píše:
Také bych to nejvíc přála Míše. Je děsně šikovná a přitom tak skromná. Ale z těch, co dnes byli ve vyřazování, jsem přála vypadnout Markovi. A ten dacan tam furt smrdí.
Souhlasím.
@Silwinka87 píše:
Ráno to tak praktikuju, malý hledí na pohádku, já si ještě polehávám a pak začne hulákat, že má hlad, tak valím chystat snídani, ale i ta půl hodinka je dobrá
Tak mu dej jídlo, hned jak vyskočí a jdi si ještě lehnout.
@Silwinka87 já se ráno naučila malýho vypustit z postýlky, on kramaří v poličce se svýma věcma (mám tam takovou krabici, kde jsou koupací věci, moskytiéra, zimní krém, no prostě takový ty krámy, co člověk neví kam s nima…) a vydrží mu to tak půlhodiny, jak vrznou dveře od ložnice, tak vím, že mi začíná šichta a vstávám uklidit psovo misku s vodou, tam totiž vždy zamíří jako první ![]()
@Silwinka87 píše:
Dobrou chuť..
Už jsem si stačila i zacvičit a koukám, že se to tu pěkně rozjelo.
![]()