Večerní šichta na eMiminu :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50143
23.11.12 22:19
@omites píše:
Tak Mufi znám, s tou se potkáváme docela často. :cert: @MUFICE že ;-)

no jasně ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
23.11.12 22:19
@omites píše:
Tak Mufi znám, s tou se potkáváme docela často. :cert: @MUFICE že ;-)

Co co co? Často se někde konfrontujete? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
23.11.12 22:21
@Mar__tanka1983 píše:
Já tu taky straším denně cca do půlnoci, někdy i do jedné do rána. Dřív většinou nezaberu…
i když dneska to možná zkusím, zítra jedem s kámošema na chalupu, takže bych si potřebovala trochu naspat, abych v neděli nepadala na hubu 8)

To znám, určitě nepůjdete zítra spát v deset, co? :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
1906
23.11.12 22:22

Ahoj, zdravím sovy :mavam: vždycky jsem to tak měla, že ráno bych spala a večer nemůžu, jenže stejně musím ráno vstávat a večer, i když jsem hotová, tak se proberu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
23.11.12 22:23
@Silwinka87 píše:

Právě že naopak, se doplnujeme v radách o hubnutí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
23.11.12 22:23
@delice píše:
Ahoj, zdravím sovy :mavam: vždycky jsem to tak měla, že ráno bych spala a večer nemůžu, jenže stejně musím ráno vstávat a večer, i když jsem hotová, tak se proberu :roll:

Vítej do party :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
23.11.12 22:24
@Silwinka87 píše:

ne, ne, takhle to není. My právě máme podobné názory. Aspoň v jedné oblasti určitě ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
23.11.12 22:24

@Silwinka87 Já jsem asi teď trošku mimo, my máme jen jedno dítě. Druhý bych chtěla počít až tak za 3/4 roku, jestli pámbu dá a jestli muž se mnou zas začne chodit :lol:. Takže tam bude hlavně sama. Nosnost to má do 64 kg a to jsem měla tak před 10 kg :cert: :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
23.11.12 22:25
@delice píše:
Ahoj, zdravím sovy :mavam: vždycky jsem to tak měla, že ráno bych spala a večer nemůžu, jenže stejně musím ráno vstávat a večer, i když jsem hotová, tak se proberu :roll:

Mám to stejně, ráno fňukám, že bych ještě spala a říkám si, jak večer zalehnu brzo, ale stejně ne :mrgreen: kor o víkendu, přes týden se donutím jít si lehnout tak v deset..

• Citovat
  • Upravit
1906
23.11.12 22:27

@omites díky :) co děláte? já jsem právě snědla kávěnky a zapila je černým pivem, je mi fajn :) děti spí, starší chudák pořád kašle a ještě ke všemu večer spadl z palandy a udělal si modřinu nad nosem. Odmítá už na ní spát a já vymýšlím nové spaní pro děti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
@Silwinka87 píše:
To znám, určitě nepůjdete zítra spát v deset, co? :dance: :dance: :dance:

no možná tak v deset dopoledne, což jak to píšu vlastně vypadá jako fajn nápad. že bych zapadla s dítkem (dopoledne spací jsem), a místo úklidu bych si dala šlofíka a pak mohla s partou sedět do dvou, do tří do rána… :palec:
jindy se po té půlnoci odtrhávám od zábavy a jdu do hajan, páč vím, že ten můj drak mě vytáhne zase z postele při svítání…a pěkně mě to štve :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141

@Silwinka87 jsem ráda, když zalezu v týdnu po jedenácté. O víkenud většinou chodím spát tak v jednu. Pak to dospávám s dítětem po obědě a mám pocit, že jsem si moc neužila klidu a relaxace, když malý spí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
23.11.12 22:28
@Silwinka87 píše:
Mám to stejně, ráno fňukám, že bych ještě spala a říkám si, jak večer zalehnu brzo, ale stejně ne :mrgreen: kor o víkendu, přes týden se donutím jít si lehnout tak v deset..

Taky ráda dopoledne vyspávám, občas mě nechá kluk spát i do 11 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
@Silwinka87 píše:

Jo jo, to je jak u nás. Já ale chodím až v 11, musím ještě kojit. Dneska už jsem teda kojila a stejně tu straším. Ještěže není muž doma, by mě odsud vyhnal :mrgreen:. Ale měla bych jít, bo mě čeká dlouhej víkend, muž se vrátí až v nedělu 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620

@MUFICE Jééé, do 11.. Jsem se úplně zasnila :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová